(0 ψήφοι)

Άι Βασίλη, θέλω να πιστέψω πάλι σε σένα

Άι Βασίλη, θέλω να πιστέψω πάλι σε σένα

Αγαπημένε μου κύριε Άι Βασίλη,


Mετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να σου στείλω αυτό το γράμμα. Δεν ξέρω αν είναι παράπονο ή παράκληση ή και τα δυο, αυτό που με δυο λογάκια θέλω να σου πω.

Ξέρω πως ίσως είναι δικό μου το φταίξιμο που τόσο καιρό σε έχω ξεχάσει (συγχώρα με..) και τώρα προφανώς είναι αναίδεια να σου παραπονιέμαι ότι με ξέχασες εσύ και να σου ζήτω τα ρέστα. Δίκιο θα έχεις να μου θυμώσεις, να μου πεισμώσεις...χοχοχο...


Όμως είναι ζωτικής σημασίας πια και επιβάλλεται (θα σου εξηγήσω το λόγο πιο κάτω) να πιστέψω πάλι σε εσένα, να νιώσω την παρουσία σου. Δεν θέλω να σου ζητήσω τίποτα άλλο, εκτός από αυτό. Έχω την ανάγκη μέσω εσού να βρω λιγάκι από την χαμένη μου παιδικότητα και όχι μόνο για μένα.


Είμαι πια μαμά, πλησιάζουν οι γιορτές και σύντομα θα καθίσω με τον μπιχλιμπίδα μου, να ετοιμάσουμε το δικό του γραμματάκι για σένα. Θέλω να του μιλήσω για σένα και ας είναι ακόμα τόσο μικρούλης. Όπως όμως ξέρεις πάρα πολύ καλά, τα παιδιά δεν μπορείς να τα κοροϊδέψεις με τίποτα γιατί νιώθουν τα πάντα.


Έτσι λοιπόν εγώ πρέπει πρώτα να πιστέψω πάλι σε σένα. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ, ε?
Σε παρακαλώ μη μου θυμώσεις..


Σε φιλώ γλυκά γλυκά, σε χαιρετώ.


...και σε περιμένω...

Λυδία Αιμονιώτη

Είχε όνειρα. Κάποια στιγμή νόμιζε πως τα βρήκε αλλά μετά τα έχασε!

Τώρα που βρήκε τον έρωτα πάλι στα μάτια του μπιχλιμπίδα της, για μια στιγμή ξανασυναντήθηκε μαζί τους. Λιλά σαν τον χρώμα που αγαπάει. Ανθισμένα σαν την άνοιξη που της δίνει ζωή.

«Η πόλη, σαν καράβι, τα φώτα της ανάβει...γιορτή» κι εκείνη έχει αποφασίσει να μην αφήσει ποτέ ούτε τα όνειρα ούτε εκείνον....

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom