(2 ψήφοι)

Μια μαμά γράφει στον Άι Βασίλη

Μια μαμά γράφει στον Άι Βασίλη

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Χμμμ, ναι, τώρα τι να σου πω.... Τι να σου πω που τόσα χρόνια σε είχα ξεχασμένο... Άραγε πόσο περιθώριο έχει μια μαμά μετά από γκουχ γκουχ χρόνια να σου στείλει ένα γράμμα με τις επιθυμίες της; Είσαι διατεθειμένος να διαβάσεις και το δικό μου γράμμα με καλή διάθεση και λίγο, τόσο λίγο να προσπαθήσεις να υλοποιήσεις την επιθυμία μου;;;

Θέλω να κάνεις κάτι μικρό για μένα, μικρό αλλά σημαντικό. Θέλω να μπορέσεις να μου δώσεις δύο ωρίτσες δικές μου 2-3 φορές τη βδομάδα. Ξέρεις ότι έχω δυο ταλιμπανάκια, το ξέρεις από τα γράμματα που σου έστειλαν εκείνα, και σίγουρα όπως ξέρεις κάθε τους σκανδαλιά, ξέρεις και πόσο άτακτα μπορεί να γίνουν κάποιες φορές, τόσο άτακτα που ακόμη και μικρές γυναικείες απολαύσεις, όπως ένας καφές με μια φίλη, να κουτσομπολέψεις ήρεμα στο τηλέφωνο χωρίς να σκέφτεσαι τι μπορεί να γκρεμιστεί στο δίπλα δωμάτιο, να μπορέσεις να λουστείς σαν άνθρωπος και τόσα άλλα μικροπράγματα φαντάζουν άθλοι για την υλοποίησή τους.

Τι λες μπορείς να τα καταφέρεις; Μια έξτρα βοήθεια, μια νταντά που θα δώσει λίγες ανάσες χρόνου σε μένα. Θα μου πεις βέβαια, εσύ δεν είσαι το αφεντικό για να δώσεις αύξηση και να καλυφτεί το babysitting, σωστό κι αυτό. Όμως μπορείς να προσπαθήσεις εεεε; Ή κάτι μαγικό να κάνεις, σίγουρα μπορείς να προσπαθήσεις, σε παρακαλώ πολύ πολύ.

Αααα, και κάτι ακόμη αν μπορείς, φυσικά, να φέρεις πολλά, πολλά χαμόγελα σε όλο τον κόσμο, το έχουμε όλοι τόσο ανάγκη!

Καλά Χριστούγεννα, υπέροχε και μαγικέ Άγιε Βασίλη.

Φανή Παναγιωτοπούλου

Λατρεύει τα παιδιά γι' αυτό και επέλεξε να εργαστεί με παιδιά διδάσκοντας ξένες γλώσσες και μαθαίνοντας τους ό,τι περισσότερο μπορούσε για τον κόσμο. Σπούδασε Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια Μεταπτυχιακή ειδίκευση καθηγητών Γαλλικής γλώσσας του ΕΑΠ. Μιλάει 3 ξένες γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Σαν καλό κορίτσι εκτός από τα γαλλικά φρόντισε να ολοκληρώσει και τις σπουδές στο πιάνο. Της αρέσει η μουσική, οι εκδρομές και το διάβασμα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών, 5 και 2 ετών.

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom