(1 Ψήφος)

Να αγαπάς και να το δείχνεις (#Χριστούγεννα_είναι) | Ευφροσύνη Μήτσιου

Να αγαπάς και να το δείχνεις (#Χριστούγεννα_είναι) | Ευφροσύνη Μήτσιου

Η μυρωδιά από τα φρεσκοψημένα μπισκότα με σουσάμι.

Τα όνειρα που κάνεις το βράδυ, που κοιμούνται οι άλλοι, βλέποντας τα φωτάκια που αναβοσβήνουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η άχνη από τους κουραμπιέδες στο τραπέζι.

Τα γέλια και οι κουβέντες με τους δικούς σου ανθρώπους κοντά στο τζάκι.

Οι περιπέτειες με τον αδερφό σου πηγαίνοντας για κάλαντα για το ποιος θα είναι μπροστά και ποιος θα κρύβεται στο πλάι της πόρτας.

Να ξυπνάς και γύρω σου όλα να είναι χιονισμένα.

Να βρίσκεις λόγους και τρόπους να συγχωρήσεις τον εαυτό σου και τους άλλους για κάτι που μέχρι πρότινος σε θύμωνε.

Τα χαμόγελα και γεμάτα νόημα βλέμματα των ηλικιωμένων όταν μοιράζεσαι τις στιγμές τους δίπλα σε μια σόμπα.

Να συνειδητοποιείς το παιδί που έχεις μέσα σου και να βρίσκεις τρόπους να το φροντίζεις.

Να αφήνεσαι να αγαπηθείς.

Να αγαπάς και να το δείχνεις.

 

 

 

 

 

*Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς μαζί μας εικόνες από την καθημερινότητά σας επικοινωνήστε μαζί μας.

BrightStarsNote : Τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς. Ο χώρος κάτω από την ανάρτηση προσφέρεται γι' αυτό το σκοπό. Αλλά για όσους προτιμούν να αφήσουν ένα πιο προσωπικό σχόλιο ή μια ερώτηση, μπορούν να το στείλουν εδώ.

Ευφροσύνη Μήτσιου

Θυμάμαι τον εαυτό μου να μιλά σε φίλους και συγγενείς για ψυχολογία, για το πώς μπορούν να νιώσουν καλύτερα στις δύσκολες στιγμές τους και να κάνουν τη ζωή τους πιο απλή. Μετά από κάποια χρόνια συνεχίζω να κάνω το ίδιο με τη διαφορά ότι τώρα ο τοίχος μου έχει πτυχία Ψυχολογίας [και δεν απευθύνεται σε συγγενείς, λόγω του κώδικα δεοντολογίας, αλλά σε όλους τους υπόλοιπους].
«Αλλάζοντας τον τρόπο που σκεφτόμαστε, αλλάζουμε τη ζωή μας» .. αναφέρω συχνά τόσο στις ατομικές όσο και στις ομαδικές συναντήσεις με παιδιά, εφήβους, ενήλικες και στις σχολές γονέων. Σε αυτές τις συναντήσεις – οι οποίες γίνονται και μέσω διαδικτύου [skype]- εκτός των άλλων, εκπαιδευόμαστε στη διαχείριση του άγχους, των φοβιών, των αρνητικών σκέψεων [NLP], των διατροφικών διαταραχών, της εικόνας σώματος, της παχυσαρκίας καθώς και στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης. Θα με δείτε συχνά σε γήπεδα προπονώντας ψυχολογικά [mental training] αθλητές, προπονητές, ομάδες και γονείς καθώς ο ψυχολογικός τομέας επηρεάζει άμεσα την αθλητική απόδοση. www.frosomitsiou.gr

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom