(5 ψήφοι)

Thank you | του Boss (#SoundDrops)

Γράφει:
Thank you | του Boss (#SoundDrops)

Λέμε «ευχαριστώ» στη ζωή μας; Όταν λέμε, το εννοούμε; Και για ποιο πράγμα το λέμε; Άλλο είναι το ευχαριστώ, για τον φιλαράκο που σε άφησε ένα πρωί να παρκάρεις και άλλο για εκείνον που σε βοήθησε σε μια στιγμή μεγάλης ανάγκης, ή έκανε το Μεγάλο το Απίθανο, το Εμβληματικό. Πόσο μάλλον αν εκείνος ο άνθρωπος πρόσφερε ενδιάμεσα και άλλα πολλά μικρά πραγματάκια που σου ομόρφυναν την ζωή.

Μιλώντας πάντα και απολύτως εγωιστικά για τον εαυτό μου, πρέπει να πω ότι έχω πει πολλά ουσιαστικά «ευχαριστώ» αλλά λίγα από εκείνα που λέγονται once in a lifetime. Και που σίγουρα πρέπει να ειπωθούν στους ανθρώπους γύρω μας, δίπλα μας, κοντά μας.

Είμαι ένας δύσκολος άνθρωπος. Δύστροπος. Κυκλοθυμικός. Νευρικός και με εκρήξεις. Ελαφρώς καταθλιπτικός. Συντηρητικός αλλά αντισυμβατικός. Είναι επίπονο να με κρατάς από το χέρι και να περπατάς μια ζωή δίπλα μου, μαζί μου. 

Το ξέρω.

Και για αυτό, σε ευχαριστώ.

 

Σε ευχαριστώ που έχεις υπάρξει η μοναδική μου groupie στις unplugged βραδιές μου. Που δεν σε πειράζουν οι κιθάρες επιβλητικά κρεμασμένες στο σαλόνι.

Σε ευχαριστώ που καταλαβαίνεις την καψούρα μου για τον Ολυμπιακό. Που δεν σε νοιάζει όταν σιγοτραγουδώ «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό», φιλώντας την τιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα.

Σε ευχαριστώ για εκείνο το πρωϊνό στη Μονεμβασιά, στο κανόνι. Για το βλέμμα ως πέρα και το «για πάντα».

Σε ευχαριστώ που.... «σου κάνω», ακόμη και όταν λέω «αυτός είμαι και αν σου κάνω». Τι ξέρω ο τρελός, ξεράδια....

Σε ευχαριστώ για την υπομονή όταν με πιάνουν οι μαύρες μου. Για τον καθαρό λόγο που έχεις και τον τρόπο σου που πάντα με ανεβάζει. Ή για το ξέσπασμά σου όταν μόνο αυτό χρειάζομαι για να συνέλθω.

Σε ευχαριστώ για την ρεαλιστική σου ματιά, όταν το κόκκινο αερόστατο του ενθουσιασμού μου με τραβά στον ουρανό. Δεν είσαι η καρφίτσα που το ξεφουσκώνει, αλλά η πυξίδα που δείχνει τη σωστή ρότα στο γαλάζιο.

Σε ευχαριστώ που δείχνεις θαυμασμό για μια εξυπνάδα που θα πετάξω ως βαρύγδουπη παπάρα θέλοντας να αυτοεπιβεβαιωθώ για τις πολλές αλλά άχρηστες γνώσεις μου.

Σε ευχαριστώ που είσαι η καλύτερη συμπαίκτρια που είχα ποτέ στο Trivial. Που δεν σε πειράζει να σε κλέβω καμία φορά στο τάβλι, αν και το κάνω με τέτοιο τρόπο, για να το καταλάβεις.

Σε ευχαριστώ που ανέχεσαι τα μικρά μου χόμπι, την μεγάλη συλλογή από ταινίες, CD, βιβλία, περιττά λευκώματα. Γνωρίζεις κατά βάθος ότι ξέρω «τι θα τα κάνω όλα αυτά».

Σε ευχαριστώ για το μυαλό με ψυχή και την καρδιά με γνώση. Μα πάνω απ΄όλα, σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ένα πλασματάκι που με προσφωνεί «μπαμπά» εδώ και λίγα χρόνια. Και γι΄αυτό, δεν θα μπορέσω ποτέ να σε ευχαριστήσω αρκετά.

Ο ZoSο και η παρέα του, τα έχουν πει καλύτερα πριν από μένα. Ταξίδεψε στους στίχους και τη μουσική.

 

Thank You.

 

 

 

BrightStarsNote : Τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς. Ο χώρος κάτω από την ανάρτηση προσφέρεται γι' αυτό το σκοπό. Αλλά για όσους προτιμούν να αφήσουν ένα πιο προσωπικό σχόλιο ή μια ερώτηση, μπορούν να το στείλουν εδώ.

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται ρητά η εν όλω ή εν μέρει αντιγραφή, αναπαραγωγή, δημοσίευση, διασκευή και χρήση σε παράγωγο έργο, μετάφραση και εν γένει κάθε είδους χρήση των Κειμένων, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της ιδιοκτήτριας της Ιστοσελίδας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

The Boss

Στην προεφηβική ηλικία, ο BOSS έφαγε μια πετριά ότι η μοίρα του ήταν να γίνει ο Έλληνας Bruce Springsteen ακούγοντας 100δες ώρες τα βινύλια του Αφεντικού, εξ ου και το προσωνύμιο που του κόλλησαν ο αδερφός του αλλά και διάφοροι άλλοι τελειωμένοι και παρομοίως αλαφροΐσκιωτοι φίλοι του. Δεν έχει αποφασίσει ακόμη βαθιά μέσα του αν η Ελληνική Μουσική Σκηνή την γλίτωσε οριστικά από δαύτον και πιστεύει ότι το απολύτως ερασιτεχνικό χαϊδολόγημα μιας 20χρονης Strat, μπορεί κάποτε να τον οδηγήσει στην κορυφή. Ως τότε, περνάει την ώρα του προσπαθώντας σε δύσκολους καιρούς να μεταφράσει το Πολυτεχνείο σε ένα ικανοποιητικό εισόδημα, ενώ συγχρόνως παίζει ατελείωτα με την κόρη του, βλέπει Θρύλο και ψάχνει να βρει ρούχα που να του κάνουν, κυρίως από συνοικιακά μαγαζιά εμπορίας κουρτινών. Επίσης μιλά πάντα σε τρίτο πρόσωπο, καθώς η μεγαλομανία του είναι τόσο ανίατη όσο και παράλογη. Born to run, baby!

Top5
Sound Drops

Καλοκαίρι κάπου εκεί στα άγρια νιάτα μου και στα άγρια

...

Μην κρατάς κακίες. Είναι ανώφελο!

Μην

...

Βγήκε βιαστικά από το σπίτι μετά το τηλεφώνημα και η

...

Έχει χαρακτηριστεί ως το τελειότερο pop τραγούδι όλων

...

Πράξη 1η: Παρκάρεις, ανηφορίζεις στους Βράχους,

...

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana