(5 ψήφοι)

Do you love me… | της Κατερίνας Χλωροκώστα (#SoundDrops)

Do you love me… | της Κατερίνας Χλωροκώστα (#SoundDrops)

Καλοκαίρι κάπου εκεί στα άγρια νιάτα μου και στα άγρια νιάτα του Nick Cave. Εποχή που απλά λάτρευα τους Bad Seeds. Είχα αγοράσει το '98 το cd με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και το είχα λιώσει. Η νωχελική, σχεδόν νυσταγμένη φωνή του Nick με μάγευε.

Χαλκιδική δεύτερο πόδι. Διακοπές και μας βρίσκει η νύχτα στο Goa. 'Eνα beach bar...θρύλο πια!

Κρυμμένο πίσω από τα βράχια σε έναν απομονωμένο κόλπο, το μπαράκι αυτό έμεινε στην ιστορία για τα απίθανα ολοήμερα κι ολονύχτια πάρτι του με κόσμο ψιλο...αλλού και μουσική εναλλακτική και φευγάτη.

Είμαι εκεί με το αμόρε... Με τα μυαλά πάνω από το κεφάλι, χαϊμαλιά στα πόδια και στα χέρια, την αρμύρα στα μαλλιά και τον ήλιο στο σώμα. Πάνω μας ένας λαμπερός ανέφελος ουρανός γεμάτος αστέρια. Ο ζεστός νοτιάς να κουνάει απαλά τα ξερά κλαδιά στις ομπρέλες κι από τον κόλπο να έρχεται ο απαλός παφλασμός των κυμάτων. Γύρω μας ο κόσμος να χοροπηδάει σαν τρελός κι εμείς να χοροπηδάμε μαζί του, με έναν έρωτα να φουσκώνει μέσα μας σαν κύμα!

Μετά από ώρα ξέφρενου ρυθμού η ένταση κόπασε. Ξημέρωνε... Δεν έφυγε κανείς. Μείναμε όλοι ξαπλωμένοι, στην άμμο. Κορμιά παντού. Στις καρέκλες, σε πετσέτες. Αγκαλιασμένοι, χαλαροί με τα μάτια στον ορίζοντα να κοιτάζουμε μια κατακόκκινη ανατολή με μάτια θολά από το ποτό, το ξενύχτι και την ευτυχία...
Η μουσική πιο χαλαρή πια, ατμοσφαιρική γεμάτη ήχους που μιλούσαν στο στομάχι. Ο ήλιος ερχόταν από μακριά αργά νωχελικά κι εκεί ανάμεσα στο λυκόφως της νέας μέρας ακούστηκε η υπέροχη μουσική, συνοδευμένη με τη βαθιά φωνή... Do you love me...like I love you!

Ξημερώσαμε εκεί. Με την φωνή του στα αυτιά μας... Τίποτε δεν είχε σημασία. Μόνο ο Αύγουστος που ζούσαμε...

Πέρασαν χρόνια πολλά... Το αμόρε το παντρεύτηκα. Το Goa είναι ξεχασμένο στα καλοκαίρια της νιότης μου και ο Νick είναι πάντα εκεί στο κάτι από dark και καλά καλυμμένο gothic κομμάτι του εαυτού μου...

 

 

 

 

BrightStarsNote : Τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς. Ο χώρος κάτω από την ανάρτηση προσφέρεται γι' αυτό το σκοπό. Αλλά για όσους προτιμούν να αφήσουν ένα πιο προσωπικό σχόλιο ή μια ερώτηση, μπορούν να το στείλουν εδώ.

 

[Ενημέρωση σχετικά με δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην ιστοσελίδα]

Κατερίνα Χλωροκώστα

Είμαι η Κατερίνα Χλωροκώστα. Εργαζόμενη μαμά και σύντροφος. Δημιουργός των Κύκλων Ζωής, (www.lifecircles.gr) κάνω ομάδες αυτοβοήθειας και εμψύχωσης. Δουλεύω με τους ανθρώπους και μαζί τους έχω μάθει να ακούω και να παρατηρώ, ενώ καθώς δουλεύω θεραπευτικά μέσω της τέχνης η μουσική σε κάθε μορφή της είναι το θεραπευτικό μου εργαλείο. Το blogging μπήκε στην ζωή μου όταν ξαφνικά δημιουργήσαμε το www.kapaworld.blogspot.gr και για εμένα δεν είναι παρά, ιδέα και μοίρασμα.

Πρόσφατα από: Κατερίνα Χλωροκώστα

Top5
Sound Drops

Καλοκαίρι κάπου εκεί στα άγρια νιάτα μου και στα άγρια

...

Μην κρατάς κακίες. Είναι ανώφελο!

Μην

...

Βγήκε βιαστικά από το σπίτι μετά το τηλεφώνημα και η

...

Έχει χαρακτηριστεί ως το τελειότερο pop τραγούδι όλων

...

Πράξη 1η: Παρκάρεις, ανηφορίζεις στους Βράχους,

...

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana