(1 Ψήφος)

Monsuno και Φρου Φρου-τοπία

Monsuno και Φρου Φρου-τοπία

- Μπιχλιμπίδα μου, χαμήλωσε λιγάκι την τηλεόραση...
- Δεν γίνεται, είναι η ''Κόρρα''.
- Ποια είναι?
- Έλα μαμά, κάτσε μαζί μου..

Και κάθισα τελικά! Έμαθα τα πάντα για τους «Μαχητές της φωτιάς και του νερού», τον "Θρύλο της Κόρρα", το "Monsuno", τον Ben10, τον Jimmy  Neutron, ένα άλλο όμως (που ούτε θυμάμαι τον τρελό του τίτλο), δεν μπορώ να πω, δεν άντεξα να το δω.


Και καθώς χάζευα μαζί με τον μικρό μου, ο χρόνος γύρισε πίσω. Βρέθηκα στον καναπέ της μαμάς μου με τη μεγάλη μου αδερφή, να τραγουδάμε το τραγούδι του ''Νιλς Χόλγκερσον''. Πω πω! Η Άκα και το μαγικό ταξίδι στη Λαπωνία, η ''Οδύσσεια του διαστήματος'', η ''Κάντυ Κάντυ'' με τον Τέρι, που όλες μου οι φίλες είχαν ξετρελαθεί μαζι του και τόσα άλλα. Όλα ήταν υπέροχα! Τις φωνές τους ακόμα τις θυμάμαι...

Ή εγώ μεγαλώνω και έχω πάθει το κλασικό σύνδρομο των γιαγιάδων μας, που πάντα έλεγαν ότι στις δικές τους εποχές, όλα ήταν πιο αγνά, πιο αθώα ή έχω μια τάση να κοιτάω στο παρελθόν με νοσταλγία (γεγονός, που μεταξύ μας, πρέπει να το κοιτάξω...) ή τελικά και να είχαν δίκιο... Δεν ξέρω. Μπορεί να ήταν γενικά άλλες εποχές και να καταλήγω όντως ότι και οι ήρωες ήταν πολύ πιο ρομαντικοί, ''όμορφοι'' και ειρηνικοί.

Αρχίζω να ψάχνω οτιδήποτε για να δείξω στον Κωνσταντή. Εν τω μεταξύ σιγοψιθυρίζω το ρεφρέν της ''Φρουτοπίας''. Να τος και ο Πίκος Απίκος.

Ο μικρός μου γελάει ασταμάτητα.
- Μαμά,μου αρέσει όταν τραγουδάς έτσι.
- Λες να πάρουμε τον μπαμπά, να του δείξουμε τι βρήκαμε;


Για όσους θυμούνται ακόμα τον ''Φρου Φρου'', τον ''Αστυνόμο Σαϊνη'', για όσους δεν έχουν ξεχάσει εκείνη την υπέροχη μουσική από το ''Θησαυρό της Βαγίας'', νομίζω πως πάντα θα υπάρχει ένα παιδάκι κρυμμένο μέσα μας.

Ένα παιδάκι που ψάχνει, ασυνείδητα τις περισσότερες φορές, να βρει τη χαμένη του αθωότητα και ξενοιασιά.

Ας μη το αφήσουμε να χαθεί! Δεν είναι κακό να βγει στην επιφάνεια και να κάνει ''φίλους'' τα παιδιά μας...

 http://www.youtube.com/watch?v=_ts_7n6LP-8&feature=youtu.be 

 

 

 

 

Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς μαζί μας εικόνες από την καθημερινότητά σας πατήστε ΕΔΩ

 

Λυδία Αιμονιώτη

Είχε όνειρα. Κάποια στιγμή νόμιζε πως τα βρήκε αλλά μετά τα έχασε!

Τώρα που βρήκε τον έρωτα πάλι στα μάτια του μπιχλιμπίδα της, για μια στιγμή ξανασυναντήθηκε μαζί τους. Λιλά σαν τον χρώμα που αγαπάει. Ανθισμένα σαν την άνοιξη που της δίνει ζωή.

«Η πόλη, σαν καράβι, τα φώτα της ανάβει...γιορτή» κι εκείνη έχει αποφασίσει να μην αφήσει ποτέ ούτε τα όνειρα ούτε εκείνον....

Top5
Kid Rock

Της ...

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Η παραλία γεμίζει παιδάκια,

...

- Μπιχλιμπίδα μου, χαμήλωσε λιγάκι την τηλεόραση......

1. Ανακοινώστε ότι είναι ώρα για φαγητό.

2.

...

Τα παιδιά βλέπουν. Τα παιδιά πράττουν. Αυτό είναι το

...

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom