(1 Ψήφος)

Tip:Οικονομική ιδέα για αποκριάτικη στολή

Tip:Οικονομική ιδέα για αποκριάτικη στολή

A la Grey's Anatomy ή Master Chef...

Η ιδέα μου είχε έρθει, όταν στα γενεθλιάκια του μπιχλιμπίδα, μας έκαναν δωράκι, ένα σετ γιατρού.

Απόκριες και η στολή για το αγγελάκι μας, σε πολλούς από εμάς πια μπορεί να είναι μια πολυτέλεια, γι' αυτό και σας προτείνουμε μια μικρή, απλή ιδέα που είναι ταυτόχρονα οικονομική και δημιουργική.

Αρχικά παίρνουμε ένα σετ με εργαλεία γιατρού από κάποιο κατάστημα παιχνιδιών. Βρήκαμε κάποια αρκετά φθηνά από 3 μέχρι 6 ευρώ.

Μπορούμε επίσης να διαλέξουμε κάποια από τα μαγειρικά σκεύη που υπάρχουν πάρα πολλά και επίσης οικονομικά και να το ντύσουμε chef και να συμπληρώσουμε την εμφάνιση με ένα μίνι σκούφο μαγειρικής από αυτούς που επίσης συναντάμε στα καταστήματα.

Βρίσκουμε ένα πουκαμισάκι ή ένα μπλουζάκι της γκαρνταρόμπας μας λευκό, του μπαμπά μας ή του μικρού μας και ένα μαντηλάκι σαν αξεσουάρ.

Επίσης μια μικρή ταμπελίτσα που πολύ εύκολα μπορούμε να φτιάξουμε και να καρφιτσώσουμε και είμαστε έτοιμοι, επίκαιροι και ανέξοδοι!

Ίσως να μην είναι η πιο εντυπωσιακή στολή αλλά είναι πρωτότυπη και εμπνευσμένη από εμάς οπότε αξίζει πολύ περισσότερο! Το μικρό σας θα είναι πανέμορφο και θα κλέψει όλα τα βλέματα.

Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό. Καλή διασκέδαση!

 

Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς μαζί μας ιδέες πατήστε ΕΔΩ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λυδία Αιμονιώτη

Είχε όνειρα. Κάποια στιγμή νόμιζε πως τα βρήκε αλλά μετά τα έχασε!

Τώρα που βρήκε τον έρωτα πάλι στα μάτια του μπιχλιμπίδα της, για μια στιγμή ξανασυναντήθηκε μαζί τους. Λιλά σαν τον χρώμα που αγαπάει. Ανθισμένα σαν την άνοιξη που της δίνει ζωή.

«Η πόλη, σαν καράβι, τα φώτα της ανάβει...γιορτή» κι εκείνη έχει αποφασίσει να μην αφήσει ποτέ ούτε τα όνειρα ούτε εκείνον....

Top5
Kid Rock

Της ...

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Η παραλία γεμίζει παιδάκια,

...

- Μπιχλιμπίδα μου, χαμήλωσε λιγάκι την τηλεόραση......

1. Ανακοινώστε ότι είναι ώρα για φαγητό.

2.

...

Τα παιδιά βλέπουν. Τα παιδιά πράττουν. Αυτό είναι το

...

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom