(3 ψήφοι)

2 χρόνια ευτυχίας | της Ελίνας Οικονομοπούλου

2 χρόνια ευτυχίας | της Ελίνας Οικονομοπούλου

Όλα όσα έχουμε ευχηθεί χρόνια τώρα και ίσως από την αρχή της δικής μας ζωής, μας τα πρόσφερες εσύ με τον ερχομό σου!

Αρχικά κοιτιόμασταν κατάματα και προσπαθούσα να καταλάβω τι θέλουν να μου πούνε εκείνα τα μεγάλα μάτια, που όλο περιέργεια και έκπληξη με κοιτούσαν. Κοίταζαν το μέσα μου, την ψυχή μου κι όλη η κούραση παραμερίζονταν για λίγο, μέχρι το σώμα μου να μου την ξαναθυμίσει. Ήθελες πολλά να μου πεις και να με ρωτήσεις, μα δεν καταλάβαινα τον τρόπο σου και προσπαθούσα με αγωνία να καλμάρω το κλάμα σου. Μα δεν ήταν κλάματα... ήταν όλα αυτά τα γιατί και πώς, που τώρα πια με λέξεις μπορείς και με ρωτάς αδιάκοπα. Κι όσο ο καιρός κυλούσε, τόσο γνωριζόμασταν καλύτερα και μάθαινα τα χούγια σου κι εσύ τα δικά μου! Και ήξερα πια πώς να σε κρατήσω και ποιά τραγούδια σου αρέσει να σου ψιθυρίζω.

Περνούσε ο καιρός και σε ήξερα πια καλά... πιο καλά από τον καθένα. Και περπατούσες πλέον μόνος για να έρθεις στην αγκαλιά μου. Και ύστερα ένοιωθες ανεξάρτητος και φορές φορές έκανες τάχα ότι δε θέλεις τα ζουλήγματα, αλλά κρυφογελούσες. Κι όταν σε έπιαναν εκείνα τα γαργαριστά γέλια, τότε όλα τα υπόλοιπα γύρω ήταν τόσο ασήμαντα και μικρά. Μαζί με σένα όλα γελούν μέσα μου και η καρδιά μου μαλακώνει, η ψυχή μου γαληνεύει και είμαι ήρεμη.

Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που αισθάνομαι όταν με τον τρόπο σου τραγουδάς. Είναι σαν μια γλυκιά ανατριχίλα και μια αίσθηση που την έχουμε όταν κοιτάμε τη φωτιά στο τζάκι. Είναι αυτό που δε σκέφτεσαι τίποτα και νοιώθεις την απόλυτη χαλάρωση. Έτσι αισθάνομαι.
Μέρα με τη μέρα σε θαυμάζω όλο και περισσότερο. Είναι όλα αυτά, που από το μηδέν μαθαίνεις. Πράγματα που για εμάς μπορεί να είναι καθημερινή συνήθεια, μα τώρα καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να εξηγηθούν και να κατορθωθούν! Και πόσα ακόμα έχεις να μάθεις... μια ζωή μπροστά σου... Μια ζωή που λαχταρώ να ζήσουμε και να σου μάθω τον σεβασμό και την αγάπη, μα να μάθω κι εγώ μέσα από σένα πολλά για τη ζωή και πολλά περισσότερα για τον ίδιο μου τον εαυτό.

Η άτσαλη πνοή σου που έσβησε τα δυο κεράκια, ήταν ο αέρας που με έκανε να κλείσω τα βλέφαρά μου και να σου ευχηθώ να είσαι υγιής, πάντα ευτυχισμένος και δυνατός για να αντέχεις όλες τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στην ζωή σου.
Είσαι η ευτυχία και το νόημα της ζωής μας.
Θα είμαστε πάντα περήφανοι για σένα.

 

{youtube}KtBbyglq37E|650|340{/youtube}

 

 

 

Bright P.S. : Τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς. Ο χώρος κάτω από την ανάρτηση προσφέρεται γι' αυτό το σκοπό. Αλλά για όσους προτιμούν να αφήσουν ένα πιο προσωπικό σχόλιο ή μια ερώτηση, μπορούν να το στείλουν εδώ.

Ελίνα Οικονομοπούλου

Γεννήθηκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στις αρχές του 80 και τα παιδικά μου ινδάλματα ήταν η Candy Candy και η Jem! Από μικρή ήθελα να κάνω τον κόσμο ομορφότερο και περνώντας από σπουδές και μεταπτυχιακά σε θετικές επιστήμες και διοίκησης επιχειρήσεων, κάνω πια αυτό που μου αρέσει περισσότερο και ομορφαίνω τον κόσμο μέσα από το μακιγιάζ!
Ο ερχομός του γιου μου, έφερε στη ζωή μου τα πάνω κάτω... μαζί του ήρθαν και συναισθήματα που δεν μπορώ να ονομάσω ή να περιγράψω... Βλέπω, αγγίζω, ακούω, γεύομαι διαφορετικά...
Λατρεύω να χορεύω και να τραγουδάω μαζί του και πνίγομαι από αγάπη κι ευτυχία όταν τον βλέπω να κουβαριάζεται με τον πατέρα του! Η ευτυχία μου, βρίσκεται στα αγουροξυπνημένα μάτια τους! Μη με ενοχλείτε! Ζω στον υπέροχο κόσμο μου!!!

Top5
Kid Rock

Της ...

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Η παραλία γεμίζει παιδάκια,

...

- Μπιχλιμπίδα μου, χαμήλωσε λιγάκι την τηλεόραση......

1. Ανακοινώστε ότι είναι ώρα για φαγητό.

2.

...

Τα παιδιά βλέπουν. Τα παιδιά πράττουν. Αυτό είναι το

...

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom