(2 ψήφοι)

Αποστολή δεν εξετελέσθη

Γράφει:
Αποστολή δεν εξετελέσθη

Όλοι ξέρουμε από πρώτο χέρι ότι για κανένα χρόνο, αφού φέρουμε τα βλαστάρια μας στο μάταιο τούτο κόσμο ξεχνάμε για τα καλά ότι ο άντρας μας εξυπηρετεί και κάποιον άλλο σκοπό, εκτός από το να μας βοηθάει με το μωρό και να μας φέρνει τα ψώνια.

Άλλωστε που μυαλό και χρόνος για σεξ όταν με το ζόρι προλαβαίνεις να κατουρήσεις, κάποια στιγμή όμως σου ξαναφουντώνει το πράγμα, αλλά πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις γιατί πρέπει να καταφέρεις να βάλεις το παιδί για ύπνο και να προεξοφλήσεις ότι δεν θα ξυπνήσει.

Έτσι λοιπόν ένα βράδυ όταν το μικρό βάσανο ήταν περίπου δυόμισι χρονών έχουμε αποφασίσει με τον άντρα μου να τη βάλουμε για ύπνο μπας και τέλος πάντων περάσουμε λίγο χρόνο μαζί.

Μου λέει λοιπόν να πάω στο κρεβάτι μαζί της να της πω παραμύθι για να κοιμηθεί και εκείνος εν τω μεταξύ θα έφτιαχνε κατάσταση.

Πράγματι έβαλε δυο ποτά άναψε το τζάκι και κάθισε στον καναπέ να με περιμένει!

Αφού λοιπόν πέρασε κανένα μισάωρο βλέπει μπροστά του την μικρή και του λέει:"μπαμπά εντάξει κοιμήθηκε η μαμά, να κάνουμε ησυχία τώρα!"

Νομίζω πως το να περιγράψω το οτιδήποτε είναι απολύτως περιττό, είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι όταν θα έχουμε χώρο και χρόνο για σεξ θα έχουμε ξεχάσει πώς γίνεται.

Μήπως όμως όλο αυτό είναι απλά ένα πανούργο σχέδιο των παιδιών για να μην αποκτήσουν αδελφάκια;;;


Σατανικό!

 

Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς μαζί μας εικόνες από την καθημερινότητά σας πατήστε ΕΔΩ

 

Flossie

Ομόρφυνε τον κόσμο με τη γέννηση της 41 χρόνια πριν, μια χιονισμένη μέρα στις 8 Ιανουαρίου του 1972. Τελείωσε το 1991 την Σχολή Ιατρικών Εργαστηρίων στο 1 ΤΕΛ στα Εξάρχεια. Προ λίγων μηνών έμεινε άνεργη ως άλλο ένα θύμα της κρίσης! Έχει παντρευτεί 2 φορές και έχει 2 κόρες μια από κάθε γάμο, ετών 11 και 17 αντίστοιχα. Τα ενδιαφέροντά της είναι διάβασμα, ατέλειωτοι καφέδες σε συνδυασμό με κοινωνική κριτική (κουτσομπολιό) και η μουσική δηλαδή ο ένας, ο μοναδικός , ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ Αγγελάκας!

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom