Όλα για την αγάπη

Όλα για την αγάπη

Εδώ και λίγες μέρες έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο στο YouTube που έχει συγκινήσει εκατομμύρια κόσμο. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να σκεφτείτε τι θέλησε να κάνει ένας νεαρός για τη μητέρα του. Μπορεί για κάποιους να φανεί περίεργο αλλά δεν μπορεί κανείς να μην του αναγνωρίσει την αγάπη που τρέφει για εκείνη και το ενδιαφέρον του για ένα καλύτερο μέλλον.

Τον τελευταίο χρόνο ο Alex, γιος της Eva, καταγράφει με μια κάμερα όλες τις δραστηριότητες που λατρεύει να κάνει η μητέρα του στην καθημερινότητά της. Την δείχνει να παίζει τένις, να κάνει κολύμβηση και να φροντίζει για όλα τα μέλη της οικογένειας. Ο ίδιος πιστεύει πως ο κόσμος φτιάχτηκε με αγάπη και όλοι αξίζουν να αγαπηθούν.

Μέσα από αυτό το βίντεο ο Alex έχει ως σκοπό να βρει το άλλο μισό της μητέρας του, η οποία είναι ελεύθερη τα τελευταία χρόνια. Η ζωή και η καθημερινότητά της είναι καταγραμμένη και οι υποψήφιοι γαμπροί μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω email με τον γιο της και ίσως γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας. Συγκινητική είναι η αντίδραση της όταν μαζί με το γιο της βλέπει το βίντεο που θα την βοηθήσει να βρει τον έρωτα.

Δείτε το βίντεο που σε λίγες μόνο μέρες έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 7 εκατομμύρια views:

 

 

 

 

 

BrightStarsNote : Τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς. Ο χώρος κάτω από την ανάρτηση προσφέρεται γι' αυτό το σκοπό. Αλλά για όσους προτιμούν να αφήσουν ένα πιο προσωπικό σχόλιο ή μια ερώτηση, μπορούν να το στείλουν εδώ.

Αρετή Μποταΐτη

Πέρασε πολλά χρόνια ανάμεσα σε μικρόφωνα, τραγουδιστές, ηχογραφήσεις, cd και μουσικές σκηνές. Το πρόσωπο πίσω από τα φώτα. Κι όταν τα φώτα εκεί έσβησαν, φώτισαν σε ένα παιδικό χαμόγελο στην αγκαλιά της. Στο Bright Side of Mom θα τη βρείτε κάπου ανάμεσα σε λόγια και τραγούδια ως Lead Singer. Στο γήπεδο θα τη βρείτε ως φανατική οπαδό της ομάδας της. Δεν λέει ποτέ όχι στις καλές συναυλίες, στα ζυμαρικά και στην κόρη της.

Top5
Οικογένεια και σχέσεις

...γιατί πολύ «απλά», ο παππούς πέθανε. Δεν «έφυγε»,

...

Οι άνθρωποι που εργάζονται με ηλικιωμένους μπορούν να

...

"Πρόσεχε τον άνθρωπο που κάνει υπομονή. Μια

...

Λένε ότι ως μαμά μπορώ να τα καταφέρω άριστα με την

...

Αγαπητοί μου γονείς,

Αυτό το γράμμα έρχεται

...

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom