(2 ψήφοι)

Μια απόφαση δρόμος | της Ντιάνας Δεμέστιχα

Μια απόφαση δρόμος | της Ντιάνας Δεμέστιχα

 

Οι καλύτεροι απολογισμοί γίνονται μέσα σε τρένα, αεροπλάνα, καράβια, αυτοκίνητα. Φεύγεις και ξέρεις ποιος σου λείπει, ποιος σε χάνει, σε ποιον θες να επιστρέψεις. Χρόνος απεριόριστος για τις σκέψεις να πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Να σε παιδέψουν και να τις παιδέψεις.
 
Χρόνος για τις αποφάσεις. Ξέρεις, αυτές τις δύσκολες. Τις αποφάσεις ζωής που προσπαθείς να τις ζυγίσεις με όλες τις παραμέτρους και κάθε φορά ανακαλύπτεις ότι κάτι άφησες έξω.
Κάπου εκεί ανάμεσα στις σκέψεις ένας βαθύς αναστεναγμός ξεγλιστράει και σε επαναφέρει στην πραγματικότητα. 
Έχεις δύσκολο έργο να ολοκληρώσεις κι εύχεσαι να γινόταν κάτι αναπάντεχο που θα σε έβγαζε από αυτή την δυσάρεστη και άβολη θέση.  Όμως ξέρεις πως τίποτα αναπάντεχο δεν θα συμβεί και πως στο τέλος θα πρέπει να βρεις το κουράγιο να προχωρήσεις με κάποιον τρόπο.
 
Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και η αγωνία μεγαλώνει ολοένα και πιο πολύ. Το μυαλό δεν καταλήγει πουθενά. Η καρδιά μπερδεύεται. Κάποια στιγμή θα πρέπει να συμφωνήσουν οι δυο τους. Όμως κρατούν καλά τα οχυρά τους.
Περιμένεις με την ελπίδα πως στο τέλος θα υπάρχει μια συμφωνία, ένας συμβιβασμός…κάτι.
Τίποτα.
 
Καλείσαι να επέμβεις και να δώσεις τη λύση.
«Αγαπημένο μου μυαλό πάντα ήσουν δίπλα μου με την φωνή της λογικής και η φωνή σου με καθοδηγούσε με σοφία.»
«Αγαπημένη μου καρδιά πάντα ήσουν δίπλα μου να υπερασπίζεσαι τα θέλω και τις επιθυμίες μου.»
 
Οι φωνές τους ξαφνικά σωπαίνουν για ν’ ακουστεί η δική σου φωνή. Αυτή που θα καθορίσει την πορεία τους. Και στο τέλος το κάνεις με κόστος μεγάλο, με πόνο, με δάκρυα. Γιατί αυτές οι αποφάσεις έχουν άλλο τίμημα. Ένα ιδιαίτερο, πολύτιμο και μοναδικό. Το δικό σου τίμημα.
 
 

Ντιάνα Δεμέστιχα

Είναι σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη. Σπούδασε Πληροφορική, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing. Εδώ και αρκετά χρόνια εργάζεται στον τομέα του Marketing ο οποίος εξελίσσεται διαρκώς και έτσι της κρατάει το ενδιαφέρον ακόμη και στις άχαρες στιγμές, αυτές των στατιστικών αναλύσεων. Θαυμάζει την επιχειρηματική δραστηριότητα που έχει ως αποτέλεσμα την κοινωνική προσφορά και υποστηρίζει τις καινοτόμες ιδέες. Τον ελεύθερο χρόνο της ακονίζει τη φαντασία της με κάθε είδους χειροτεχνία, παρέα με τη μικρή της κόρη. Έχοντας μια ιδιαίτερη ευαισθησία για την ασφάλεια και τα δικαιώματα των παιδιών, συμμετέχει σε εκστρατείες ενημέρωσης κατά της ενδοοικογενειακής βίας και παιδικής κακοποίησης. Πιστεύει στο Θεό και στην δύναμη της Αγάπης. Αγαπημένη της φράση «Γίνε εσύ η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο».

Top5
feelings

 

Δεν έχω φίλους. Είναι

...

 

«Την έβαλε κανείς με το ζόρι να γίνει

...

 

Ήταν η δεύτερη φορά που σε έβλεπα.

...

 

Σου χαρίζω μια καρδούλα κίτρινη για να

...

 

Να γελάς άνθρωπε! Αν γελάς όλα θα πάνε

...

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana