(3 ψήφοι)

Η τελεία | της Ντιάνας Δεμέστιχα

Η τελεία | της Ντιάνας Δεμέστιχα

Πότε την βάζεις και πότε είσαι σε θέση να την τηρήσεις; Το σύμβολο που υποδηλώνει ένα τέλος αλλά και μια αρχή. Πόσο έτοιμος είσαι κάθε φορά να φέρεις την ανατροπή αυτή στη ζωή σου αλλά και στην ζωή των άλλων;


Την σκέφτεσαι και περνάς ώρες μετρώντας τις συνέπειες που φέρνει η παρουσία της στη ζωή σου. Τι βάρος έχει αυτή η απόφαση και πόσα μπορείς ν'αναλογιστείς τελικά ό,τι φέρνει μαζί της; Και μετά πώς το σηκώνεις αυτό το βάρος; Κατά βάθος ήταν αυτό που ήθελες και ας ταλαντεύτητες τόσο ανάμεσα στα τείχη του διλήμματος. Ας έκλαψες, ας φώναξες, ας έσφιξες τα δόντια, ας έκανες τα χέρια σου γροθιές.

Νιώθεις τον πόνο του τέλους, τον αποχωρισμό και θρηνείς. Ούτε κι εσύ ξέρεις τι, αλλά έτσι νιώθεις. Να το αρνηθείς δεν έχει νόημα κι έτσι το δέχεσαι, το αγκαλιάζεις, το αφήνεις να σε τυλίξει και μετά το αποδεσμεύεις. Μαζεύεις σκορπισμένα κομμάτια του εγώ σου και ξεκινάς να συμπληρώνεις πάλι τον εαυτό σου. Διαπιστώνεις πόσα σου λείπουν και συνειδητοποιείς ότι δεν θα είσαι ποτέ ξανά όπως πριν.

Κι όμως πρέπει να συνεχίσεις.

Εκεί αποφασίζεις να κάνεις την αρχή. Δύσκολη όπως κάθε αρχή άλλωστε. Δεν είναι επιλογή πλέον είναι μονόδρομος. Να πας παρακάτω με ό,τι έχεις.

Και το κάνεις. Προχωράς μπροστά. Μόνο μπροστά.

Γι' αυτό να νιώθεις σίγουρος με την τελεία σου. Αν όχι, βάλε τρεις ...και σκέψου το ξανά.

Δώσε τη συνέχεια που αφήνει αυτό το κάτι...

 

 

 

Bright P.S. : Τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς. Ο χώρος κάτω από την ανάρτηση προσφέρεται γι' αυτό το σκοπό. Αλλά για όσους προτιμούν να αφήσουν ένα πιο προσωπικό σχόλιο ή μια ερώτηση, μπορούν να το στείλουν εδώ.

Ντιάνα Δεμέστιχα

Είναι σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη. Σπούδασε Πληροφορική, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing. Εδώ και αρκετά χρόνια εργάζεται στον τομέα του Marketing ο οποίος εξελίσσεται διαρκώς και έτσι της κρατάει το ενδιαφέρον ακόμη και στις άχαρες στιγμές, αυτές των στατιστικών αναλύσεων. Θαυμάζει την επιχειρηματική δραστηριότητα που έχει ως αποτέλεσμα την κοινωνική προσφορά και υποστηρίζει τις καινοτόμες ιδέες. Τον ελεύθερο χρόνο της ακονίζει τη φαντασία της με κάθε είδους χειροτεχνία, παρέα με τη μικρή της κόρη. Έχοντας μια ιδιαίτερη ευαισθησία για την ασφάλεια και τα δικαιώματα των παιδιών, συμμετέχει σε εκστρατείες ενημέρωσης κατά της ενδοοικογενειακής βίας και παιδικής κακοποίησης. Πιστεύει στο Θεό και στην δύναμη της Αγάπης. Αγαπημένη της φράση «Γίνε εσύ η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο».

Top5
Bits & pieces

Προσπαθούσα να καταλάβω από πού έρχονται οι φωνές και

...

Το ομολογώ, είμαι ρατσίστρια.

Η ομολογία αυτή

...

Είχα φτάσει στην ώρα μου για το ραντεβού στη

...

 

- Έλα σπίτι παιδί μου. Έλα γρήγορα.

...

Μπήκε η άνοιξη, τα πουλάκια κελαηδούν, τα λουλούδια

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana