(9 ψήφοι)

Μόνο γι΄αυτό... | της Ντιάνας Δεμέστιχα

Μόνο γι΄αυτό... | της Ντιάνας Δεμέστιχα

Mόνο γι'αυτό το πρωινό, θα χαμογελάσω όταν δω το πρόσωπό σου και θα γελάσω όταν νιώσω πως θέλω να κλάψω.

Μόνο γι'αυτό το πρωινό, θα σε αφήσω να επιλέξεις τα ρούχα που θέλεις να φορέσεις και χαμογελώντας θα σου πω πόσο τέλεια είναι.

Mόνο γι'αυτό το πρωινό, θ'αφήσω το πλυντήριο και θα σε πάρω να πάμε στο πάρκο να παίξεις.

Μόνο γι'αυτό το πρωινό, θ' αφήσω τα πιάτα στο νεροχύτη και θα σου επιτρέψω να με διδάξεις πως θα ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ μαζί.

Μόνο γι'αυτό το απόγευμα, θα σβήσω το τηλέφωνο, θα κρατήσω κλειστό τον υπολογιστή και θα καθίσω μαζί σου στο μπαλκόνι κάνοντας φούσκες που τόσο πολύ σου αρέσουν.

Μόνο γι'αυτό το απόγευμα, δεν θα φωνάξω ούτε μια φορά, ούτε καν θα γκρινιάξω όταν τσιρίζεις και απαιτείς για ένα παγωτό ή μια σοκολάτα.

Μόνο γι'αυτό το απόγευμα, δεν θα ανησυχήσω για το τι πρόκειται να γίνεις όταν μεγαλώσεις ή ν'αμφισβητήσω κάθε απόφαση που πήρα και σε αφορούσε.

Μόνο γι'αυτό το απόγευμα, θα σε αφήσω να με βοηθήσεις να ψήσουμε μαζί τα μπισκότα και δεν θα σκέκομαι δίπλα σου προσπαθώντας να τα διορθώσω.

Μόνο γι'αυτό το απόγευμα, θα σου αγοράσω και τα 2 σοκολατένια αυγά που ζητούσες για να μπορείς να έχεις και τα δυο παιχνίδια έκπληξη.

Μόνο γι'αυτό το βράδυ, θα σε κρατήσω στην αγκαλιά μου και θα σου πω μια ιστορία για το πώς γεννήθηκες και πόσο πολύ σ' αγαπώ.

Μόνο γι'αυτό το βράδυ, θα σε αφήσω να πλατσουρίσεις στην μπανιέρα χωρίς να θυμώσω που πλημμύρισε το μπάνιο με νερά.

Μόνο γι'αυτό το βράδυ, θα σε αφήσω να μείνεις ξύπνια μέχρι αργά, ενώ θα καθόμαστε στο μπαλκόνι και θα μετράμε μαζί όλα τα αστέρια.

Μόνο γι'αυτό το βράδυ, θα ξαπλώσω δίπλα σου για ώρες χωρίς να με νοιάζει που θα χάσω την αγαπημένη μου τηλεοπτική εκπομπή.

Μόνο γι'αυτό το βράδυ, όταν θα σου χαϊδεύω τα μαλλιά με τα δάχτυλά μου καθώς προσεύχεσαι , θα είμαι απλά ευγνώμων γιατί ο Θεός μου έδωσε το μεγαλύτερο δώρο που δόθηκε ποτέ.

Θα σκεφτώ τις μητέρες και τους πατέρες που ψάχνουν για τα εξαφανισμένα παιδιά τους, τους γονείς που επισκέπτονται τους τάφους των παιδιών τους αντί των υπνοδωματίων τους και τους γονείς που βρίσκονται σε δωμάτια νοσοκομείων βλέποντας τα παιδιά τους να υποφέρουν άσκοπα, ουρλιάζοντας μέσα τους που δεν μπορούν να το αντέξουν πια και όταν σε φιλήσω για καληνύχτα θα σε κρατήσω λίγο ακόμα πιο σφικτά...για λίγο περισσότερο.


Είναι τότε που θα ευχαριστήσω τον Θεό για σένα και δεν θα του ζητήσω τίποτα άλλο, εκτός από το να μου δώσει μία ακόμη ημέρα.

 

 

 

*Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς εικόνες από την καθημερινότητά σας επικοινωνήστε μαζί μας.

BrightStarsNote : Τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς. Ο χώρος κάτω από την ανάρτηση προσφέρεται γι' αυτό το σκοπό. Αλλά για όσους προτιμούν να αφήσουν ένα πιο προσωπικό σχόλιο ή μια ερώτηση, μπορούν να το στείλουν εδώ.

 

 

Απαγορεύεται ρητά η εν όλω ή εν μέρει αντιγραφή, αναπαραγωγή, δημοσίευση, διασκευή και χρήση σε παράγωγο έργο, μετάφραση και εν γένει κάθε είδους χρήση των Κειμένων, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της ιδιοκτήτριας της Ιστοσελίδας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Ντιάνα Δεμέστιχα

Είναι σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη. Σπούδασε Πληροφορική, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing. Εδώ και αρκετά χρόνια εργάζεται στον τομέα του Marketing ο οποίος εξελίσσεται διαρκώς και έτσι της κρατάει το ενδιαφέρον ακόμη και στις άχαρες στιγμές, αυτές των στατιστικών αναλύσεων. Θαυμάζει την επιχειρηματική δραστηριότητα που έχει ως αποτέλεσμα την κοινωνική προσφορά και υποστηρίζει τις καινοτόμες ιδέες. Τον ελεύθερο χρόνο της ακονίζει τη φαντασία της με κάθε είδους χειροτεχνία, παρέα με τη μικρή της κόρη. Έχοντας μια ιδιαίτερη ευαισθησία για την ασφάλεια και τα δικαιώματα των παιδιών, συμμετέχει σε εκστρατείες ενημέρωσης κατά της ενδοοικογενειακής βίας και παιδικής κακοποίησης. Πιστεύει στο Θεό και στην δύναμη της Αγάπης. Αγαπημένη της φράση «Γίνε εσύ η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο».

Top5
Bits & pieces

Προσπαθούσα να καταλάβω από πού έρχονται οι φωνές και

...

Το ομολογώ, είμαι ρατσίστρια.

Η ομολογία αυτή

...

Είχα φτάσει στην ώρα μου για το ραντεβού στη

...

 

- Έλα σπίτι παιδί μου. Έλα γρήγορα.

...

Μπήκε η άνοιξη, τα πουλάκια κελαηδούν, τα λουλούδια

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana