(5 ψήφοι)

Μουσικές παραστάσεις!

Μουσικές παραστάσεις!

Η Άνοιξη μάλλον αποφάσισε να πλησιάσει σιγά σιγά και το Σαββατοκύριακο φαίνεται πως θα είναι ηλιόλουστο. Ας ετοιμαστούμε να το αξιοποιήσουμε λοιπόν, με τον καλύτερο τρόπο.

«Ποιος θα σώσει τις πεταλούδες από την παγίδα;» ονομάζεται το εργαστήρι δημιουργικής κίνησης για παιδιά 3-6 ετών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15/3 στις 15:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια». Όταν ο ιστός της αράχνης πιάσει τις πεταλούδες...κάποιος πρέπει να τις σώσει! Τα σκιουράκια με τα κοφτερά δόντια έρχονται να ελευθερώσουν τις πεταλούδες! (8 ευρώ, απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 210 5125600).

Για όσα παιδιά επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τη θεατρική παράσταση ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ στις 17:30, το κόστος του εργαστηρίου και το εισιτήριο της παράστασης μαζί είναι στα 10 ευρώ και 8 ευρώ αντί για 10 το εισιτήριο του συνοδού τους.


Αν έχετε παιδιά 3-6 ετών με έφεση στη ...σπατάλη, περάστε μια βόλτα το Σάββατο 15/3 στις 11:00 από το café του βιβλιοπωλείου Ιανός, όπου θα παρουσιαστεί το βιβλίο «To Σπάταλο Τερατάκι», της Κατερίνας Μαρκαδάκη. To Σπάταλο Τερατάκι είναι τόσο σπάταλο που ούτε ένα τερατονόμισμα από το καθημερινό του χαρτζιλίκι δεν μπορεί να κρατήσει στο χέρι του. Τα ξοδεύει όλα... μα όλα!!! Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό βιβλίο που μαθαίνει στους μικρούς αναγνώστες την αξία της αποταμίευσης, πόσο σημαντικό είναι να έχουμε στόχους και όνειρα και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας (είσοδος ελεύθερη).


Οι Burger Project επιστρέφουν στον Ελληνικό Κόσμο με το «MAMA ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΤΑ Volume 2» και το Σάββατο 15/3 στις 12:00 δίνουν παράσταση για παιδιά πάνω από 6 ετών. Το «Μαμά, θα κάνω μπάντα Vol.2» είναι μια διαδραστική, μουσική, εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας. Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, οι Burger Project στήνουν μια μοναδική περφόρμανς, με στόχο να μπολιάσουν τους μικρούς μας φίλους με τον ιό της μουσικής, να τους μεταδώσουν τη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας και να τους διασκεδάσουν! (10 ευρώ παιδικό, 6 ευρώ ενηλίκων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 212 2540000) Αν έχετε μικρότερα παιδάκια, τότε την ίδια ώρα το επόμενο Σάββατο μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση.


«Ο Πέτρος και ο Λύκος σε παγίδα για πιάνο» είναι η παράσταση για παιδιά 4-9 ετών και την Κυριακή 16/3 στις 11:00 παρουσιάζεται στο Ίδρυμα Θεοχαράκη. Πρόκειται για ένα διαφορετικό παραμύθι βασισμένο στα μουσικά θέματα του έργου του Σεργκέι Προκόφιεφ. Μια διαδραστική μουσική παράσταση, η οποία μυεί τα παιδιά στον κόσμο της μουσικής, ενώ παράλληλα τα ευαισθητοποιεί σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος και στη σχέση τους με τη φύση (10 ευρώ, πληροφορίες στο 210-3611206).


Με μουσική λοιπόν ας ετοιμαστούμε για την Άνοιξη κι ας ελπίσουμε τα κρύα της περασμένης εβδομάδας να ήταν τα τελευταία. Καλές βόλτες!

Κορίνα Φαρμακόρη

Από την εποχή που πήγαινε Λύκειο αγαπούσε πολύ την τέχνη και...ζοριζόταν με τα μικρά παιδιά. Σπούδασε Φιλοσοφία και για πολλά πολλά χρόνια αλώνιζε την πόλη, παρακολουθώντας κάθε θέαμα που της τραβούσε το ενδιαφέρον.

Κάποια στιγμή, πριν καταλάβει αν χτυπάει το βιολογικό της ρολόι, ο Άλκης πήρε την κατάσταση στα χέρια του και μπήκε στη ζωή της. Μετά το αρχικό σοκ, τα πράγματα πήραν το δρόμο τους, αυτήν τη φορά με έναν επιπλέον επιβάτη.

Επειδή καλοί γονείς είναι οι ευτυχισμένοι γονείς, επέλεξε να εντάξει το παιδί στον τρόπο ζωής της και όχι να τον απαρνηθεί.

Τώρα ένα τρίο γυρνά στην πόλη, εκτός κι αν η περίσταση δεν το επιτρέπει, οπότε η ελληνίδα γιαγιά κάνει το θαύμα της...

Υ.Γ. Α! και τώρα πια συμπαθεί τα μικρά παιδιά περισσότερο!

Top5
Mom & Art

Μια δύσκολη εβδομάδα πέρασε, σε πείσμα των καιρών

...

Έχετε πάρει ποτέ μαζί τα παιδιά σας σε έκθεση

...

Ο χειμώνας δείχνει πως καταφθάνει τελικά και πρέπει να

...

Ο Νοέμβριος έφτασε, η ώρα άλλαξε, το καλοκαίρι

...

Όσο περνάν τα χρόνια, τόσο οι παλιοί γνωστοί

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom