(6 ψήφοι)

Υδροχόος ο επαναστάτης

Γράφει:
Υδροχόος ο επαναστάτης

Υδροχόος, ο ελεύθερος, αντιδραστικός και επαναστάτης του ζωδιακού. Ή αλλιώς Υδροχόος ο διαφορετικός. Εκεί που όλοι βελάζουν πίσω απ' το βοσκό, ο Υδροχόος εξέχει απ' το κοπάδι και σηκώνει ανάστημα. Δεν τα ανέχεται αυτά. Δε γεννήθηκε follower. Φυσικά στο twitter κάνει πάρτι ολημερίς και ολονυχτίς καθώς του αρέσουν τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά γενικώς στη ζωή απέχει απ' το σωρό. Είναι εκκεντρικός και του αρέσει να προκαλεί γι αυτό μπορεί και να τον δεις ντυμένο καλικάντζαρο τις Απόκριες και κακιά μάγισσα τα Χριστούγεννα. Αντισυμβατικός, ουμανιστής και αντικομφορμιστής. Αυτός είναι ο Υδροχόος. Φτιαγμένος για οικοκοινότητες πάνω στα βουνά!

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της φιλίας. Πράγματι! Αν έχεις ζήσει τη φιλία του Υδροχόου, είσαι τυχερός. Θα ακούσει τον πόνο σου και τις τρέλες σου χωρίς να σοκαριστεί. Θα δείξει κατανόηση και επειδή είναι λίγο ψυχρός, δεν θα κλάψει μαζί σου, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει. Ναι! Την ώρα που θα κοντεύεις να παραιτηθείς ο Υδροχόος θα σε στηρίξει και θα σε βοηθήσει. Γι αυτό δεν είναι άλλωστε οι φίλοι; Βέβαια θα πρέπει να αντέξεις την αλήθεια, όσο και αν αυτή πονάει. Τουλάχιστον τη δική του αλήθεια. Ο Υδροχόος είναι ευθύς και ισχυρογνώμων και χωρίς πολλά πολλά τακτ και «ζυγίσιες» ευγένειες. Αν τον αντέχεις λοιπόν ... καν' τον παρέα!


Τα χόμπι του ποικίλα. Τρελαίνεται για τις επιστήμες και φυσικά την τεχνολογία. Στο σπίτι του θα βρεις από το παλιό 36αρι πικ-απ της γιαγιάς μέχρι το τελευταίο κινητό, λάπτοπ, pc που κυκλοφορεί. Η αγαπημένη του ασχολία είναι η «μαστροχαλαστική». Η αλήθεια είναι ότι πιάνουν τα χέρια του. Δεν είναι ο τύπος που θα φωνάξει συνεργείο για ένα κουρτινόξυλο. Αλλά το πρόβλημα είναι πως τις περισσότερες φορές η εφευρετικότητά του εκτονώνεται στις πατέντες αμφιβόλου χρησιμότητας και πρακτικότητας. Είπαμε δεν είπαμε; Του αρέσει το διαφορετικό. Ίσως λοιπόν να δεις ένα πρωί το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο της γειτονιάς γεμάτο χώμα και φυτεμένο με δέντρα και φυτά και τον Υδροχόο να κάθεται πάνω του με καρεκλάκι θαλάσσης.*


Τώρα θα αναρωτιέσαι που θα βρεις αυτόν τον ενδιαφέροντα και έξυπνο άνθρωπο. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Πολλοί Υδροχόοι συχνάζουν σε πορείες. Συνήθως είναι αυτοί που φέρνουν γρήγορα Mallox όταν πέσει δακρυγόνο. Ίσως όμως τον βρεις στο αστεροσκοπείο να ερευνά, ίσως να παρακολουθεί ή και να συντονίζει ομαδικές συνεδρίες ψυχολογίας. Όμως όπου και αν τον βρεις θα σε γοητεύσει και ίσως σε εκνευρίσει. Γιατί έχει γνώσεις, είναι σταθερός στις απόψεις του αλλά μπορεί να γίνει και ο χειρότερος «φασίστας»! Και αυτό φυσικά γιατί δεν μπορεί να κατανοήσει τη φύση ούτε τη δική σου αλλά ούτε και των γύρω του! Τη φύση αυτών που κατέστρεψαν αυτό το σύμπαν!

 

Ταιριάζει περισσότερο με: Τα ζώδια της φωτιάς (Κριό, Λέοντα, Τοξότη) και τα ζώδια του αέρα (Υδροχόο, Δίδυμο, Ζυγό) Αν και δύο Υδροχόοι μαζί ... μακριά κι αγαπημένοι.


Διάσημοι Υδροχόοι: Thomas Edison, Galileo, Abraham Lincoln, Alfred Adler, Yoko Ono, Jennifer Aniston, Oprah Winfrey, Bob Marley, Phil Collins, Alice Cooper, Justin Timberlake, Τζίμης Πανούσης, Γιάννης Ζουγανέλης, Μαλβίνα Κάραλη, Αθηνά Ωνάση.

 

* Πραγματική ιδέα μετατροπής του Υδροχόου κουμπάρου μου για το παλιό μας αυτοκίνητο.

Venturania

Από μικρή δεν ήξερε τι ήθελε. Την ενόργανη, το πιάνο, τα αγόρια; Την κομμωτική, τη ζωγραφική, το σκι, το φλαμένκο; Τις βιοκαλλιέργειες, τη μαγειρική, την αστρολογία;

Τελικά αυτό που ήθελε βρέθηκε στην αγκαλιά της.

Top5
Highway Star

Σκορπιός, ο «σκληρός» του ζωδιακού.

...

Αγαπητοί μου φίλοι! Φέτος η χρονιά μπαίνει με νέα

...

Εν αρχή ην το Χάος και μετά... ήρθε ο

...

Πες μου το ζώδιο του να σου πω ποιο είναι το παιδί

...

Υδροχόος, ο ελεύθερος, αντιδραστικός και

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom