(4 ψήφοι)

Ετήσιες προβλέψεις για το 2014

Γράφει:
Ετήσιες προβλέψεις για το 2014

Αγαπητοί μου φίλοι! Φέτος η χρονιά μπαίνει με νέα Σελήνη, ένα όχι και τόσο συχνό φαινόμενο, που θα δώσει ώθηση σε νέα ξεκινήματα! Το 2014 θα είναι μια χρονιά δράσεων, αλλαγών και κυρίως δυσκολιών για όλους! Για άλλους περισσότερο και για άλλους λιγότερο. Ο Κρόνος θα παραμείνει όλη τη χρονιά μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνοντας στεναχώριες, ψυχολογικά και οικονομικά προβλήματα κυρίως στα σταθερά ζώδια Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους. Από την άλλη ο Δίας θα κινείται μέχρι τα μέσα Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου δίνοντας ευκαιρίες για κάτι καλύτερο στα παρορμητικά ζώδια Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Ταυτόχρονα τα παρορμητικά θα δέχονται έντονες επιρροές όλη τη χρονιά από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που φέρνει κρίσεις, αλλά θα τους συμβαίνουν και ξαφνικές βίαιες αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής τους λόγω του Ουρανού που θα βρίσκεται στον Κριό επίσης όλη τη χρονιά. Θα αντέξουν? Θα αντέξουν!


Και ποιους δε θα επηρεάσει τελικά αυτή η περίοδος με τις έντονες αλλαγές και τις κρίσεις? Κατά κάποιο τρόπο τα μεταβλητά ζώδια! Όλοι θα είμαστε ... «κάπως» ετούτη τη χρονιά, αλλά η αλήθεια είναι πως Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς δεν θα τους αγγίξει και τόσο η κρίση. Δε θα πρέπει να ξεχνούν όμως πως ο Κρόνος μπαίνει στον Τοξότη παραμονή των Χριστουγέννων. Από τότε ... θα αρχίσουν τα δύσκολα και γι αυτούς!

 

*Είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε και το ζώδιό σας, αλλά και το ζώδιο του ωροσκόπου σας!

 

Κριός

Αγαπητοί μου Κριοί. Ο Oυρανός έχει φέρει τα πάνω κάτω για σας τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Η τρέλα φέτος συνεχίζεται και ιδιαίτερα για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου! Ξαφνικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε σχέση με τα άτομα που κατέχουν εξέχουσα θέση στη ζωή σας! Σύζυγοι, συνεργάτες, κολλητοί. Τις αλλαγές βεβαίως τις κάνετε εσείς οι ίδιοι αλλά θα επιμένετε ότι δε φταίτε σε τίποτα και απλώς όλα συνέβησαν ξαφνικά ...

Από την άλλη μεριά ο Κρόνος φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά προβλήματα που σχετίζονται με τους παραπάνω. Το απλήρωτο του συζύγου στο ΤΕ.ΒΕ. θα 'ναι? Το απλήρωτο επαγγελματικό δάνειο του συνεργάτη θα 'ναι? Ό,τι και να 'ναι θα στριμωχτείτε οικονομικά και αυτός θα είναι και ο λόγος που οι σχέσεις με τους θύτες θα έρθουν σε ρήξη! Και ο Κρόνος θα σας αναγκάσει να κάνετε κάτι, διότι οι πιθανότητες να κερδίσετε το λόττο και να ξεχρεώσετε είναι πολύ μικρές! Σοβαρευτείτε και θα ανταμειφθείτε! Πρώτα βέβαια θα «σφιχτείτε» πολύ, αλλά αν φερθείτε ώριμα ... όλα θα πάνε καλά.

Οι αλλαγές όμως δεν θα έχουν τέλος για σας αγαπητοί Κριοί μου διότι εκτός από τον Ουρανό που θα παραμείνει στο ζώδιό σας όλο το 2014 (όχι ότι θα φύγει το 15 αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω θα συνεχίσει να επηρεάζει σημαντικά την κοινωνική εικόνα και την καριέρα σας! Και αφού θα έχετε πατώσει και η δουλειά που κάνετε ή ο γάμος σας ... θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο ή που θα πάρουν τα πάνω τους ξαφνικά και θα αναρωτιέστε που, πώς, γιατί ή που θα τελειώσουν όλα γιατί κάτι καλύτερο σας περιμένει! Να είστε σίγουροι πως ό,τι σάπιο υπάρχει στη ζωή σας θα αντικατασταθεί από κάτι υγιές μετά από αυτή τη διέλευση.

Ο Δίας για καλή σας τύχη περνά από ένα κομβικό σημείο του χάρτη και μέχρι τις 15 Ιουλίου από τη θέση του στον Καρκίνο φέρνει θετική επιρροή σε ότι σχετίζεται με τα του οίκου σας, μεγαλώνει την οικογένειά σας, σας μετακομίζει σε άλλη γη σ' άλλα μέρη ή δίνει τάση ανανέωσης και πιθανότατα ανακαίνισης! Από τις 15 και μετά θα βρίσκεται στο φιλικό για σας ζώδιο του Λέοντα και φυσικά σχηματίζοντας ευνοϊκές όψεις θα σας κάνει να αισθανθείτε και πάλι αισιόδοξοι! Αν βρίσκεστε στη φάση «αυξάνεσθαι και πληθύνεσθαι» τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος εκμεταλλευτείτε την!

 

Ταύρος

Καλοί μου Ταύροι που τα έχετε βρει μπαστούνια τον τελευταίο καιρό κουράγιο! Δε θα σας πω ψέματα ... αυτή η δύσκολη θέση του Κρόνου θα κρατήσει κι άλλον ένα χρόνο! Οι δυσκολίες τεράστιες όσο αφορά στην ψυχική υγεία σας. Και αυτό γιατί ο Κρόνος έχει έρθει να κάνει ξεκαθαρίσματα στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Σύζυγοι, συνεργάτες, κολλητοί.

Δυστυχώς άτομα τα οποία σχετιζόσασταν στενά ίσως αποχωρήσουν από τη ζωή σας. Τα ξεκαθαρίσματα έρχονται για να φέρουν τέλος σε ότι σας πληγώνει τον τελευταίο καιρό. Ειδικά οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα το νιώσετε στο πετσί σας. Κρίσεις και δοκιμασίες είναι οι λέξεις κλειδιά. Το καλό είναι πως οι σχέσεις που αξίζουν πραγματικά, μετά τη θύελλα θα επιβιώσουν και όχι μόνο. Θα γίνουν δυνατότερες. Τα βάσανα θα τελειώσουν κοντά στα Χριστούγεννα του 2014 που ο Κρόνος πλέον θα περάσει στον Τοξότη κι εσείς θα βρείτε επιτέλους την «υγεία» σας!

Από την αρχή της χρονιάς ο Άρης θα βρίσκεται ήδη στο Ζυγό και μέχρι το τέλος Ιουλίου. Θα τον νιώσετε και ορθόδρομο και ανάδρομο και ξανά ορθόδρομο ... Πάλη με τον εαυτό σας, πάλη με τους άλλους! Δείξτε προσοχή σε θέματα που αφορούν την εργασία σας και συγκεκριμένα τσακωμούς με συναδέλφους και συνεργάτες ... αλλά και σε θέματα υγείας καθώς η στρεσογόνος κατάσταση που θα περνάτε με τον Κρόνο κατσικωμένο απέναντί σας ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στο σώμα σας! Για καλή σας τύχη όμως ο Δίας θα έρθει να δώσει μια αίσθηση αισιοδοξίας μέσα στη μαύρη μαυρίλα που θα ζείτε. Μέχρι τα μέσα του Ιουλίου θα φέρει θετική σκέψη καθώς και βοήθεια από στενούς συγγενείς. Ζητήστε από το θείο, τον παππού ... γενικώς οποίον βλέπετε πρόθυμο!

Ο πλανήτης της επέκτασης έρχεται να φέρει επίσης ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν είστε σε φάση «τι κάνω εγώ σε αυτή τη ζωή ...» και τσακωμένοι πιθανώς με τους συναδέλφους από τον Απρίλιο ... ίσως και με άδειο πορτοφόλι ... ο Δίας θα δώσει νόημα τουλάχιστον σε επαγγελματικό/κοινωνικό επίπεδο. Μη διστάσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των καταπληκτικών ιδεών που θα σας κατέβουν ή να πείτε ναι σε προτάσεις που θα δεχθείτε! Οι ευκαιρίες θα υπάρξουν. Τολμήστε! Είναι ώρα για αλλαγές προς το καλύτερο. Αλλαγές όμως πρόκειται να συμβούν και στα οικογενειακά σας. Αυτό μεταφράζεται ως ένα νέο σπίτι ή ακόμη και ... ένα νέο μέλος!

Προσοχή γιατί ο Δίας δεν ανοίγει μόνο νέους δρόμους αλλά και την όρεξη και εσείς οι Ταύροι έχετε μια τάση να παχαίνετε!

 

Δίδυμος

Αγαπητοί μου Δίδυμοι φέτος είναι χρονιά σκληρής εργασίας. Ο Κρόνος από το Σκορπιό επηρεάζει το κομμάτι της ζωής σας που έχει να κάνει με την εργασία και την καθημερινότητα. Τι σημαίνει αυτό ... απλά ανάληψη περισσότερων ευθυνών, σπάσιμο νεύρων από την αχώνευτη προϊσταμένη και πιθανώς πολλές απλήρωτες υπερωρίες. Και άντε τώρα εσείς καλοί μου Δίδυμοι να αντέξετε όλο αυτό το πρέσο! Εσείς που θέλετε να πιείτε το καφεδάκι σας, να πάτε το σινεμαδάκι σας, το κλαμπάκι σας ... όχι φέτος δε θα είναι τόσο ξεκούραστη η χρονιά. Φέτος θα πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά. Οκ ... όλο αυτό αντέχεται μόνο αν οι απολαβές είναι ανάλογες.

Είπαμε ... οι υπερωρίες θα είναι απλήρωτες αλλά καθώς ο Δίας θα περνά από τον οίκο των οικονομικών σας μέχρι τα μέσα του Ιουλίου, θα φέρει ευκαιρίες για περισσότερα έσοδα. Ίσως και εισόδημα από κάποια νέα απασχόληση! Δηλαδή ενδέχεται να παρατήσετε για πάντα την εκνευριστική σκύλα προϊσταμένη και να κάνετε ... γιατί όχι, κάτι νέο και το σημαντικότερο ... δικό σας! Στην πορεία ο πλανήτης της επέκτασης θα περάσει στο Λέοντα.

Από τις 16 Ιουλίου και μετά έρχεται η ώρα να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που θέλατε και γιατί όχι να προχωρήσετε με το μεταπτυχιακό. Γενικώς θέματα επιμόρφωσης θα βρίσκονται στο προσκήνιο! Αυτή η θέση του πλανήτη δίνει
επίσης μια νότα αισιοδοξίας σε σας και σας εξασφαλίζει αρκετή βοήθεια από άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός σας. Εκμεταλλευτείτε το!

Και για το τέλος της χρονιάς ... το ... καλύτερο! Ο Κρόνος περνά στον Τοξότη παρανονή των Χριστουγέννων και ξεκινούν τα παρατράγουδα για τους Διδύμους του πρώτου δεκαημέρου! Ήσασταν καλά και υπεύθυνα παιδιά? Θα σας φέρει δώρο ο Αι Βασίλης!! Δεν ήσασταν? ...

 

Καρκίνος

Αγαπητοί μου Καρκίνοι. Ξέρω ότι έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά με τον Πλούτωνα που δε λέει να φύγει από απέναντί σας αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να αποφύγετε! Πάρ' τε το απόφαση ... Κρίση ... σας πιάνει κρίση. Εσείς βέβαια του πρώτου δεκαημέρου κουτσά στραβά έχετε αρχίσει και συνέρχεστε και μαζεύετε τα κομματάκια σας. Εσείς όμως του δεύτερου τώρα περνάτε τη μεγαλύτερη. Κρίση σε προσωπικό επίπεδο αλλά και κρίση στις σημαντικές σχέσεις σας. Σύζυγοι, συνεργάτες, κολλητοί. Τώρα θα εκφραστούν παράπονα, θα βγουν στην επιφάνεια πράγματα που δεν πιστεύατε ποτέ ότι υποβόσκουν ... Άνθρωποι θα χαθούν, νέοι θα έλθουν ... πρώτα πιάνετε πάτο και μετά συνέρχεστε και άντε πάλι απ 'την αρχή! Όλα αυτά όμως συμβαίνουν για καλό. Και αυτό θα φανεί στο τέλος! Υπομονή!

Ο Κρόνος πάλι σας κρατά σφικτά. Θέλετε να διασκεδάσετε να αισθανθείτε ανέμελοι αλλά δεν μπορείτε να αφεθείτε. Προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις, προβλήματα με θέματα που αφορούν τα παιδιά ... Ευτυχώς ο Δίας βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σας και δίνει μια πνοή αισιοδοξίας. Φέρνει νέες γνωριμίες, μια τάση για επέκταση και περιττά κιλά. Εδώ θα σας συνιστούσα προσοχή αγαπητοί μου Καρκίνοι διότι έχετε μια τάση όταν στεναχωριέστε και πιέζεστε να καταφεύγετε στο φαγητό παρέα με τους Ταύρους!

Θα μου πείτε ο Δίας θα φύγει από το ζώδιό μας! Και μετά? Μετά έρχονται τα καλύτερα για σας Καρκίνοι μου! Διότι ο Δίας από τον Λέοντα από τα μέσα Ιουλίου επηρεάζει θετικά τα οικονομικά και επαγγελματικά σας. Εκεί που θα σας έχει πάρει από κάτω ο Δίας θα φέρει ευκαιρίες, μια καινούργια δουλειά ή μια καινούργια δεύτερη δουλειά (και ποιος δεν την έχει ανάγκη!). Γι' αυτό λοιπόν μην αρνηθείτε από ανασφάλεια μια νέα πρόταση και αν σας δοθεί η ευκαιρία για κάτι δικό σας μη διστάσετε να το υλοποιήσετε! Τώρα είναι η ευκαιρία! Γενικώς οι ευκαιρίες για έξτρα χρήμα θα είναι υπαρκτές, αρκεί να έχετε το νου σας. Προσοχή όλο τον Ιανουάριο καθώς αυτή η περίοδος είναι η πιο κρίσιμη για μια σημαντική σας σχέση που πολύ πιθανό αν οι βάσεις της δεν είναι γερές, να έρθει στο τέλος της και αυτό ... θα σας πληγώσει πολύ.

 

Λέων

Αγαπητά μου Λιοντάρια. Εσείς που είστε υπερήφανοι και πάντα με το κεφάλι ψηλά αυτή την περίοδο με τον Κρόνο στο Σκορπιό, έχετε πέσει λιγάκι ψυχολογικά. Η αλήθεια είναι πως αυτή η θέση είναι πολύ δύσκολη για εσάς.

Θα περάσετε φάση ψυχολογικών προβλημάτων, καθώς οι ανασφάλειες έχουν βγει στη φόρα και η λιονταρίσια πυγμή σας έχει πάρει τα κάτω της. Ειδικά εσείς του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου φέτος θα νιώσετε τον Κρόνο στο πετσί σας. Το βασικό πρόβλημα είναι πως θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες μαζί, τόσο σε οικογενειακό όσο και εργασιακό επίπεδο, οι οποίες θα σας κάνουν να αισθάνεστε εγκλωβισμένοι. Στην καριέρα σας οι νέες αρμοδιότητες θα σημαίνουν κατά πάσα πιθανότητα και μια καινούργια θέση. Και φυσικά καλύτερη από την προηγούμενη. Ίσως πάρετε την προαγωγή που περιμένατε. Μμμ ακούγεται καλό! Το κακό θα είναι όμως οι εντάσεις με το/ τη σύζυγο και τα παιδιά. Προβλήματα στο σπίτι ... πίεση απ' όλες τις πλευρές. Τι θα σας συνιστούσα? Υπομονή. Υπομονή και θα περάσει. Δυστυχώς ο Κρόνος θα σας επηρεάζει αρνητικά σχεδόν όλο το χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων όπου θα περάσει στον Τοξότη και τα «βάσανα» τότε θα λάβουν τέλος. Όλα αυτά που περάσατε, τότε θα γίνουν παρελθόν και θα προχωρήσετε παρακάτω δυνατότεροι και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Λιοντάρια μου ιδιαίτερη προσοχή φέτος θα πρέπει να δείξετε σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρέη, εφορίες και δάνεια, καθώς ενδέχεται οι συμφωνίες ή οι διακανονισμοί που κάνετε να μην είναι όσο συμφέροντες νομίζετε.

Ευτυχώς μέσα σ' όλα αυτά ο Δίας έρχεται να απαλύνει την κατάσταση μπαίνοντας στο ζώδιό σας στα μέσα του Ιουλίου και φέρνοντας αισιοδοξία και όρεξη για επέκταση και καινούργια πράγματα. Αφού περάσετε τη δύσκολη περίοδο κλεισμένοι στο εαυτό σας το πρώτο μισό του χρόνου, με την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας, η ζωή θα αποκτήσει άλλο ενδιαφέρον. Τουλάχιστον θα νιώσετε αρκετά ανεβασμένοι και ορεξάτοι. Η πιθανότητα για μια νέα σοβαρή γνωριμία για τους ελεύθερους είναι πιθανή καθώς και για εσάς τους δεσμευμένους μία περίοδος ανανέωσης με τον /τη σύζυγο. Προσοχή στις τρέλες ... η ανανέωση να έρθει μέσω του συντρόφου σας και όχι μέσω του καινούργιου γείτονα!

Προσοχή στην περίοδο από αρχές Μαρτίου μέχρι και τέλος Μαϊου που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα στο Ζυγό, καθώς παρεξηγήσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς είναι πιθανά, όπως και ατυχήματα στο δρόμο. Mην οδηγείτε λοιπόν σαν τρελοί ακούγοντας στη διαπασών τα τελευταία ξένα χιτάκια!

 

Παρθένος

Αγαπητοί μου και τακτικοί Παρθένοι! Eσείς είστε από τους τυχερούς της χρονιάς καθώς οι πλανητικές θέσεις και όψεις δε φαίνεται να σας επηρεάζουν σημαντικά! Ο Κρόνος από τη θέση που βρίσκεται έρχεται ουσιαστικά να ωριμάσει τον τρόπο που σκέπτεστε και πράττετε. Και ενώ είστε ζώδιο του Ερμή, η αλήθεια είναι πως λειτουργείτε αρκετά ώριμα στη ζωή σας, αν εξαιρέσουμε τις ακραίες εκείνες φάσεις του «κοιμάμαι με το
σφουγγαρόπανο», και η διέλευση αυτή του Κρόνου δε θα σας πέσει και πολύ βαριά ... Συγκρούσεις και προβλήματα ενδεχομένως να υπάρξουν με το στενό συγγενικό σας περιβάλλον ειδικά προς τα τέλη Μαϊου. Κόντρες ειδικά με αδέλφια είναι επίσης πολύ πιθανές!

Ο Δίας από την άλλη μέχρι και τα μέσα Ιουλίου που θα βρίσκεται στον Καρκίνο σας φέρνει ευκαιρίες σε κοινωνικό επίπεδο. Νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να ανέλθετε κοινωνικά, ομάδες και παρέες που μέσω αυτών θα μπορέσετε να κατευθυνθείτε προς τους στόχους σας ή απλά θα ικανοποιήσουν την ανάγκη σας να συμμετέχετε σε κάτι το οποίο θα δώσει νόημα στη ζωή σας. Από τα μέσα του μηνός και μετά που ο Δίας περνά στο ζώδιο του Λέοντα, ξεκινάει μια περίοδος απομόνωσης και ονειροπόλησης.

Από τώρα λοιπόν και μέχρι το τέλος του χρόνου στρέφεστε εσωτερικά για αυτοβελτίωση και ... γιατί όχι και λίγη yoga!

Τα οικονομικά σας βέβαια θα βρίσκονται σε μια έξαλλη κατάσταση από την αρχή της χρονιάς και μέχρι τα τέλη Ιουλίου καθώς ο Άρης από τον παρορμητικό Ζυγό από τη μια σας βάζει σε φάση να διεκδικήσετε με όμορφο τρόπο αυτά που σας αξίζουν και να βάλετε μπρος για κάτι καλύτερο οικονομικά και εργασιακά και από την άλλη σας πιέζει με έναν περίεργο τρόπο να ξοδέψετε ότι έχετε και δεν έχετε στα spa, τα μασάζ και τα αξεσουάρ (για τις γυναίκες!) και στα spa και ... μασάζ για τους άνδρες ...

Συγκρατηθείτε Παρθένοι μου! Αν και σας έχω εμπιστοσύνη διότι είστε εγκρατείς σε θέματα πορτοφολιού. Εκτός βέβαια αν λόγω του Ποσειδώνα που συνεχίζει και θα συνεχίσει φυσικά να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, δε θυμάστε ούτε τι εισπράξατε ούτε τι ξοδέψατε. Προσοχή λοιπόν ειδικά σε σας που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ναι το ξέρω! Έχετε γίνει τρυφεροί, ρομαντικοί και ονειροπόλοι τον τελευταίο καιρό αλλά κατεβείτε και λίγο στη γη. Στο κάτω κάτω στη γη ανήκετε!

 

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, εσείς θα λέγαμε ότι είστε οι πιο αδικημένοι οικονομικά αυτή τη χρονιά. Ο Κρόνος από το Σκορπιό επηρεάζει βασικά τα έσοδά σας, και στενεύει τα περιθώρια δανεισμού. Η δουλειά ... δουλειά αλλά τα έσοδα μειωμένα κατά πολύ και αν δεν έρθει η αναμενόμενη μείωση μισθού, που μπορεί να έχει έρθει ήδη, τα ωράρια και οι αρμοδιότητες στον εργασιακό χώρο όλο θα μεγαλώνουν χωρίς να φέρνουν τις ανάλογες απολαβές. Μια τρέλα! Καθώς έχετε βγει από μια δύσκολη διετία που σας ταλαιπώρησε ψυχολογικά από το 2013 ήδη αντιμετωπίζετε και οικονομικές δυσκολίες.

Υπομονή και κουράγιο Ζυγοί μου και όλα θα περάσουν. Μη σας παίρνει από κάτω καθώς ο Δίας από τον Καρκίνο μέχρι και τα μέσα Ιουλίου θα δίνει ευκαιρίες για αλλαγές στην καριέρα σας και το κοινωνικό σας στάτους. Είναι πολύ πιθανό να δεχθείτε νέες επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να μην αποδώσουν άμεσα σε χρήμα αλλά μακροπρόθεσμα και αυτό είναι που σας απασχολεί αυτή την εποχή! Το μέλλον σας! Αν πάλι δε δεχθείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις, τώρα θα ονειρευτείτε την καριέρα που θέλατε και γιατί όχι μπορεί και να το τολμήσετε μόνοι. Προσοχή όμως γιατί είπαμε ... τα οικονομικά φέτος είναι στενεμένα. Μη ρισκάρετε λες και δεν υπάρχει αύριο!

Μετά τα μέσα του Ιουλίου ο Δίας μπαίνει δυναμικά στο ζώδιο του Λέοντα και φέρνει νέες γνωριμίες και νέες παρέες. Τώρα είναι η ώρα να ανοιχτείτε κοινωνικά και είναι πολύ πιθανό τα άτομα που θα γνωρίσετε τώρα να σας βοηθήσουν σημαντικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Όλο αυτό θα απαλύνει την κατάσταση «Ψάχνοντας για μετρητά!» που βιώνετε αυτό το διάστημα. Ευτυχώς ο Άρης θα βρίσκεται μέχρι και το τέλος του Ιουλίου στο ζώδιό σας γεμίζοντάς σας ενέργεια και αυτοπεποίθηση για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στα δύσκολα της φετινής χρονιάς. Και καθώς ο Ουρανός βρίσκεται και θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού απέναντί σας ... να σας ευχηθώ κουράγιο, διότι οι ξαφνικές αλλαγές που φέρνει είναι σαν ηλεκτροσόκ!

Και αυτές θα αφορούν βασικά εσάς και τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας! Ειδικά οι Ζυγοί του δεύτερου δεκαήμερου θα πρέπει να προσέξετε πολύ το γάμο σας διότι δεν είναι καθόλου απίθανο να ψάχνετε τον/ τη σύζυγο που ξαφνικά αποφάσισε να μπει σε μοναστήρι ή να κάνει εθελοντισμό στην Αφρική! Ζυγοί μου! Κουράγιο!

 

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί! Το ξέρω έχετε περάσει πολλά τον τελευταίο χρόνο και θα πρέπει να κάνετε υπομονή για ακόμη έναν! Φυσικά οι Σκορπιοί αντέχουν έτσι δεν είναι? Ε κι εσείς θα αντέξετε. Ξέρετε ότι κάνατε λάθη, ξέρετε πια ότι όλα έχουν ένα τέλος και ότι πρέπει να το δώσετε εσείς. Ψυχολογικά ή κατάσταση περίεργη ... ή μάλλον καταθλιπτική. Κάποιοι από σας η αλήθεια θα βρεθείτε στην ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης και αν δεν μπορεί να το κάνει κάποιος φίλος θα πρέπει να ξοδευτείτε.

Φοβερό δώρο σας φέρνει ο Άρης από τον Ζυγό όλο το πρώτο μισό της χρονιάς και ιδιαίτερα Μάρτιο με Μαϊο που φέρνει νεύρα που δεν μπορούν να εξωτερικευτούν. Κοινώς θα βράζετε στο ζουμί σας. Κρίση προσωπικότητας αλλά και κρίση στις σημαντικές σας σχέσεις καθώς ο Κρόνος στο ζώδιό σας θα επηρεάζει γάμο, επαγγελματικές συνεργασίες και στενές φιλικές σχέσεις. Θυμηθείτε πως φέτος θα είναι η χρονιά του ξεκαθαρίσματος. Έτσι είναι ο Κρόνος. Ξεκαθαρίζει ή μάλλον καθαρίζει το τοπίο. Θα δείτε ποιοι είναι πραγματικά στο πλάι σας και σας αγαπούν και ποιοι είναι δίπλα σας απλά για να απολαμβάνουν. Και στο τέλος γιατρέ μου? Στο τέλος θα νικήσουν οι «καλοί» ... κοιτάξτε να είστε μέσα σε αυτούς!

Υπάρχει βέβαια και ένα θετικό! Και αυτό είναι ο Δίας που θα βρίσκεται μέχρι τις 15 Ιουλίου στον Καρκίνο και θα δημιουργεί θετικές όψεις με τον ήλιο σας! Τι σημαίνει αυτό? Ότι μέσα στη μαυρίλα σας (σας αρέσει και λίγο έτσι δεν είναι?) θα υπάρχουν περίοδοι με έντονη την αίσθηση της αισιοδοξίας και της χαράς. Ίσως αυτή η θέση φέρει μαζί με την καλή διάθεση και κάποιο μακρινό ταξίδι που θέλατε να πραγματοποιήσετε. Μπορεί να φέρει μέχρι και όμορφες στιγμές με την πεθερά σας. Ναι! Αυτή που μισείτε! Ο Δίας όμως μετά τις 15 Ιουλίου έρχεται να δώσει πραγματική χαρά σε σας Σκορπιοί μου! Γιατί περνά στον Λέοντα και από εκεί επηρεάζει το θέμα Καριέρα! Οι φιλόδοξοι του ζωδίου θα απολαύσουν κατά πάσα πιθανότητα αναγνώριση των κόπων τους σε επαγγελματικό επίπεδο πιθανότατα με μία προαγωγή και όλο αυτό εντελώς ξαφνικά! Και αν δε γίνουν όλα ξαφνικά ... σίγουρα θα υπάρξουν ευκαιρίες για αλλαγές στα εργασιακά σας!

Γι' αυτό μη χάνετε την πίστη σας Σκορπιοί μου. Εκτός από το Δια που θα φέρει τα θετικά του, από τις 24 Δεκεμβρίου ο Κρόνος θα περάσει στον Τοξότη και τα «κακά» της χρονιάς θα γίνουν παρελθόν! Τουλάχιστον το 2014 θα κάνετε ... Καλά Χριστούγεννα!

 

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες! Ο Κρόνος σχεδόν όλο το 2014 θα βρίσκεται σε εκείνο το σημείο του ωροσκοπίου σας που θα είναι λιγάκι βαρύς. Η αλήθεια είναι ότι κοντά στις 24 Δεκεμβρίου θα τον νιώσετε στο πετσί σας ειδικά εσείς του πρώτου δεκαημέρου καθώς θα περάσει στο ζώδιό σας, αλλά πριν συμβεί αυτό θα σας προετοιμάζει με μίνι καταθλιψούλες, φοβίες και ανασφάλειες. Φοβάστε? Είπαμε ... μίνι! Προσέξτε την υγεία σας καθώς μπορεί όλα τα ψυχολογικά προβλήματα να σωματοποιηθούν.

Αλλά ας τα ξεχάσουμε τώρα αυτά! Ας δούμε τι καλό θα φέρει ο Δίας μέχρι να μπει ο Κρόνος στον Τοξότη ... Όλη τη χρονιά λοιπόν και μέχρι τις 15 Ιουλίου ο Δίας θα βρίσκεται στον Καρκίνο. Δεν είναι και τόσο σημαντική θέση ... χμ κι όμως είναι! Θέματα οικονομικά συνεχίζουν να σας απασχολούν, αλλά μπορεί να σας πέσει μια καλή κληρονομιά και στους Τοξότες συμβαίνουν αυτά. Αν είστε παντρεμένοι ίσως τα έσοδα του/ της συζύγου αυξηθούν και μπορέσουν να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες σας! Κατά τ' άλλα θα έχετε μια τάση να ξοδέψετε κι όποιον πάρει ο χάρος! Ειδικά όλο τον Ιανουάριο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα επικρατεί μια εξαλλότητα στο πορτοφόλι σας!

Συγκρατηθείτε αγαπητοί μου Τοξότες γιατί θα χρειαστείτε χρήματα για τη συνέχεια της χρονιάς, καθώς στις 16 Ιουλίου ο Δίας περνά στο ζώδιο του Λέοντα και φέρνει ευκαιρίες για ... ένα ταξίδι αναψυχής, ένα ταξίδι για σπουδές στο εξωτερικό, ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή ένα ταξίδι να φύγετε μια και καλή από τη χώρα διότι δε σας χωρά πλέον. Ταξίδι να 'ναι και ότι να 'ναι!

Μια επίσης σημαντική περίοδος για εσάς Τοξότες μου, θα είναι από τις 13 Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου όπου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας για να δώσει ώθηση στα σχέδιά σας και δυναμισμό σε σας. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο μαζέψτε δυνάμεις γιατί είπαμε, Κρόνος έρχεται!

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι! Ταλαιπωρημένοι του πρώτου δεκαημέρου από τον Πλούτωνα και μισο-ταλαίπωροι του δεύτερου δεκαημέρου. Η Κρίση της προσωπικότητάς σας αλλά και οι κρίσεις στο γάμο, στη δουλειά με τους συνεργάτες σας και με τους κολλητούς έχει γίνει βίωμα το τελευταίο διάστημα!

Κουράγιο και υπομονή θα συστήσω και σε σας. Φέτος τις πλουτώνιες κρίσεις θα τις ζήσετε βασικά εσείς που έχετε γενέθλια τις πρώτες πέντε μέρες του Ιανουαρίου. Ευτυχώς ο Κρόνος από τη θέση του στο Σκορπιό μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων δεν επηρεάζει αρνητικά κάποιο σοβαρό τομέα της ζωής σας! Το πολύ που μπορεί να συμβεί είναι να χάσετε κάποιες παρέες που ήταν απλά επιφανειακές. Σε καλό θα σας βγει! Άλλωστε από Κρόνο εσείς δε φοβάστε!

Ο Δίας πάλι από τον Καρκίνο συνεχίζει να επηρεάζει θετικά τους Αιγόκερους του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου και φέρνει ευκαιρίες για ερωτικές καταστάσεις και γνωριμίες που θα δώσουν μια γλυκιά νότα στην κρίση που περνάτε. Όχι την οικονομική. Αυτό δεν αλλάζει! Είναι ωραίο όμως να γνωρίζεις αισιόδοξους ανθρώπους και να περνάς καλά! Γι αυτό όποιος είναι μουτζούφλης και σας τη σπάει ... είπαμε ... στο καλό και ακόμη παρά πέρα!

Και θυμηθείτε! Μπορεί να μην περάσετε απλώς καλά με τις καινούργιες γνωριμίες σας, αλλά να σας δούμε στις εκκλησιάς την πόρτα, ελεύθεροι Αιγόκεροι μου! Και οι ξαφνικές μετακομίσεις δεν είναι απίθανες καθώς εκτός από το Δία έχετε και τον Ουρανό από τον Κριό που φροντίζει γι αυτές!

Όλα αυτά τα υπέροχα λοιπόν θα συμβούν μέχρι και τις 15 Ιουλίου. Από τις 16 και μετά ο Δίας περνάει στο ζώδιο του Λέοντα. Και από αυτή τη θέση είναι πιθανό τα οικονομικά του/της συζύγου να αποκτήσουν ανοδική πορεία αλλά και να διαπιστώσετε πως ο θείος σας είχε λάβει υπόψιν καθώς έγραφε τη διαθήκη του ... ίσως ... ίσως. Πάντως κάτι καλό σας περιμένει οικονομικά εκτός αν χρωστάτε της Μιχαλούς ... Εσείς να χρωστάτε? Που ακούστηκε αυτό! Εσείς είστε ώριμα παιδιά!

Σημαντικές περίοδοι θα είναι όλος ο Ιανουάριος όπου η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας και θα φέρει αναστάτωση και εντάσεις στα ερωτικά σας αλλά και όλος ο Νοέμβριος όπου ο Άρης θα βρίσκεται επίσης στο ζώδιό σας για να φέρει νέα ξεκινήματα αλλά και πολλά νεύρα. Συγκρατηθείτε.

 

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι. Η χρονιά αυτή θα είναι σχετικά δύσκολη για εσάς του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου. Εσείς του πρώτου νιώσατε για τα καλά τον Κρόνο το 2013 και είμαι σίγουρη ότι δεν θέλετε άλλο. Ο Κρόνος από το Σκορπιό παραμένει όλη τη χρονιά και μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων στο σημείο εκείνο του ωροσκοπίου σας, που επηρεάζει την καριέρα και το κοινωνικό σας status. Νέες αρμοδιότητες, περισσότερη δουλειά, περισσότερη κούραση, περισσότεροι πόνοι στη μέση. Θα το ρίξετε στη δουλειά και αν είστε «καλά» παιδιά και φερθείτε ώριμα ο Κρόνος θα σας ανταμείψει. Αν όχι ... ίσως στο τέλος σας μείνει μόνο ο πόνος στη μέση.

Η αλήθεια είναι ότι μαζί με τη σκληρή δουλειά που θα σας γονατίσει οι εντάσεις και οι κρίσεις στον οικογενειακό τομέα θα υπάρξουν και θα είναι πολλές ... προβλήματα στο σπίτι, με το ίδιο το σπίτι σαν οίκημα, με το σύζυγο και τα παιδιά. Υπομονή και προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες!

Ευτυχώς ο Δίας από την αρχή της χρονιάς θα βρίσκεται σε τέτοιο σημείο του ωροσκοπίου σας, που θα δίνει νόημα σε ότι κάνετε και θα απαλύνει τη βαρύτητα του Κρόνου τουλάχιστον στα εργασιακά σας. Το καλό που μπορεί να φέρει είναι μια καλύτερη δουλειά ή ακόμη και μια δεύτερη που θα έρθει να προσθέσει στο οικογενειακό εισόδημα. Οι μέρες θα κυλούν ομαλότερα και η καθημερινότητα θα αντέχεται! Γενικώς θα νιώσετε γεμάτοι και δυνατοί. Κάτι είναι και αυτό πάνω που θα σας έχουν πέσει οι υποχρεώσεις με το τσουβάλι κατακέφαλα. Το μόνο κακό είναι πως τα οικονομικά σας όλη τη χρονιά θα βρίσκονται σε ομιχλώδες τοπίο. Ωραία η καινούργια δουλειά αλλά θέλετε να πληρωθείτε κιόλας, όχι αύριο και μεθαύριο και το αφεντικό το ξέχασε! Προσπαθείτε λοιπόν ότι συμφωνία κάνετε να είναι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται! Πάμε όμως πάλι στο Δία που φέρνει δουλειές και μας ανεβάζει τη διάθεση!

Δε σας είπα πως στα μέσα Ιουλίου μπαίνει δυναμικά στο ζώδιο του Λέοντα ακριβώς απέναντί σας! Καλό κι αυτό! Αισιοδοξία θέλατε? Χαρά θέλατε? Γάμο θέλατε? Όμορφες στιγμές με το έτερον ήμισυ θέλατε? Μερικά κιλά θέλατε? Το τελευταίο μάλλον δε το θέλατε! Όλα αυτά λοιπόν τα φέρνει ο Δίας μετά τις 16 Ιουλίου για εσάς του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου! Καλώς να τα δεχτείτε λοιπόν!

 

Ιχθείς

Αγαπητοί μου Ιχθείς! Βρίσκεστε σε μια σύγχυση τώρα τελευταία, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας έχει μπει για τα καλά στο ζώδιό σας. Πότε θα φύγει? Εμ ... έχει μέλλον ακόμη με μη ρωτάτε. Θα φύγει όταν θα 'ναι έτοιμος!
Ήσασταν που ήσασταν ρομαντικοί, τρυφεροί, ονειροπόλοι αλλά βασικά αφηρημένοι τώρα το «κακό» έχει απογίνει! Δε θυμάστε που βρίσκεστε και που πατάτε. Τα μυαλά στα κάγκελα και στα σύννεφα! Αλλά ας δούμε τι θα φέρει φέτος ο Κρόνος. Ο Κρόνος λοιπόν παραμένει και φέτος στο Σκορπιό.

Ναι στο Σκορπιό και στο σημείο εκείνο του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με τα πιστεύω σας και όχι μόνο. Είναι η χρονιά λοιπόν που έχετε αρχίσει να αναθεωρείτε τα πιστεύω σας. Είναι πολύ πιθανό να ασπαστείτε το Βουδισμό και να φύγετε για Θιβέτ. Και θα το κάνετε αν αυτό είναι που σας ταιριάζει τελικά. Πιθανό επίσης είναι να ασχοληθείτε με το θέμα μόρφωση είτε γιατί ξαφνικά το πήρατε απόφαση είτε γιατί σας πιέζει το εργασιακό σας περιβάλλον και έχει έρθει η ώρα να πάτε ένα βήμα παρά πέρα. Για εσάς που δε θα κάνετε όμως τίποτε από τα παραπάνω, γιατί είστε δεσμευμένοι με σύζυγο και παιδιά, φροντίστε οι εντάσεις που θα δημιουργούνται κυρίως με τα πεθερικά σας αλλά και με τα αχώνευτα αδέλφια του /της συζύγου να μην επηρεάσουν την ψυχική υγεία σας!

Για να δούμε όμως τι φέρνει ο Δίας το 2014 για σας καλοί μου Ιχθείς!
Όλο το πρώτο μισό του έτους και μέχρι τις 15 Ιουλίου ο Δίας θα βρίσκεται στον Καρκίνο για να σας χαρίζει όμορφες στιγμές. Παιχνίδια με τα παιδιά, διασκέδαση, έρωτας όλα ανθίζουν. Και καθώς μυρίζει άνοιξη να ξέρετε πως αυτή η περίοδος είναι ιδανική για εσάς που θέλετε να φέρετε στον κόσμο έναν απόγονο. Εκτός από τον απόγονο όμως σκεφτείτε και μερικά νούμερα για το λόττο. Όλα είναι πιθανά! Παίξτε και ρισκάρετε!

Στη συνέχεια ο Δίας θα περάσει δυναμικά στο ζώδιο του Λέοντα και θα επηρεάσει τον εργασιακό τομέα. Εργασία και χαρά λοιπόν και αν είστε άνεργοι ίσως έρθει η δουλειά που είχατε ανάγκη. Αν εργάζεστε αλλά δεν είστε ικανοποιημένοι ίσως μια νέα πρόταση εμφανιστεί και αλλάξει τα εργασιακά σας δεδομένα. Όπως και να 'χει τα νέα θα είναι καλά! Θα βγείτε κερδισμένοι φέτος Ιχθείς μου! Το μόνο που δεν πρέπει να περιμένετε φέτος είναι σταθερές καταστάσεις. Αλλά έτσι κι αλλιώς σταθερότητα και ψάρι δεν πάνε μαζί!

 

Καλή Χρονιά!

Venturania

Από μικρή δεν ήξερε τι ήθελε. Την ενόργανη, το πιάνο, τα αγόρια; Την κομμωτική, τη ζωγραφική, το σκι, το φλαμένκο; Τις βιοκαλλιέργειες, τη μαγειρική, την αστρολογία;

Τελικά αυτό που ήθελε βρέθηκε στην αγκαλιά της.

Top5
Highway Star

Σκορπιός, ο «σκληρός» του ζωδιακού.

...

Αγαπητοί μου φίλοι! Φέτος η χρονιά μπαίνει με νέα

...

Εν αρχή ην το Χάος και μετά... ήρθε ο

...

Πες μου το ζώδιο του να σου πω ποιο είναι το παιδί

...

Υδροχόος, ο ελεύθερος, αντιδραστικός και

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom