(3 ψήφοι)

Αιγόκερως, ο σοβαρός!

Γράφει:
Αιγόκερως, ο σοβαρός!

Αιγόκερως ο σοβαρός, υπεύθυνος και εργατικός του ζωδιακού. Κάτι που ο Αιγόκερως ξέρει πολύ καλά είναι πως να δουλεύει σκληρά και όχι τόσο για τα χρήματα όσο για την κοινωνική καταξίωση. Ναι, αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα είναι η κοινωνική καταξίωση! Θα τον δεις στην κορυφή.

O Αιγόκερως είναι φτιαγμένος γι αυτήν! Όπως σκαρφαλώνει το κατσίκι στα κατσάβραχα και φτάνει ψηλά έτσι και ο Αιγόκερως θα περάσει από χίλια εμπόδια (παιδί του Κρόνου γαρ ...) και θα καταφέρει να διακριθεί.

Είναι αυτός που θα γίνει διευθυντής ή θα ανοίξει αλυσίδα καταστημάτων προκαλώντας το θαυμασμό των φίλων του. Θα δουλέψει σκληρά και θα πετύχει. Δεν του αρέσουν οι "low" καταστάσεις. Αν είναι γυναίκα και δεν τα καταφέρει στα καριερίστικα, σίγουρα θα διαλέξει έναν σύντροφο καριερίστα.

Μια Αιγόκερως δύσκολα θα παντρευτεί τον υδραυλικό της γειτονιάς. Ο σύζυγος θα πρέπει να είναι από γιατρός και πάνω! Αλλά και τον υδραυλικό να πάρει τελικά, θα τον πείσει να επεκτείνουν παρέα τους επαγγελματικούς ορίζοντές του, ανοίγοντας καταστήματα με βρύσες και τζακούζια!

Τον Αιγόκερω τον ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων. Ίσως επειδή αισθάνεται ότι τον κρίνουν οι άλλοι γίνεται και ο ίδιος κριτής. Νομίζοντας λοιπόν ότι οι άλλοι κάνουν μονίμως αυτό που κάνει ο ίδιος, είναι πολύ προσεκτικός και δεν ανοίγεται εύκολα. Επίσης εύκολα δεν ανοίγει και το στόμα του. Το να ξεστομίσει κοτσάνα είναι η μεγαλύτερη ντροπή γι αυτόν! Ζει όμως με αυτό το φόβο που κάνει την ανεμελιά άγνωστη λέξη στη ζωή του.

Νόμος και τάξη. Φράση που τον αντιπροσωπεύει. Θα σε πρήξει για τη γόπα που μόλις πέταξες απ' το παράθυρο, για τα σκουπίδια που άφησες έξω από τον κάδο και θα σου κάνει παρατήρηση για τα κακά του Ρόκυ που δε μάζεψες στο πάρκο! Στα περισσότερα δεν έχει κι άδικο! Πραγματικά αν σε τούτο τον πλανήτη ζούσαν μόνο Αιγόκεροι ίσως να μην είχε καταστραφεί. Τακτικός και με τα θέματα ανακύκλωσης βεβαίως βεβαίως!

Ο Αιγόκερως είναι αξιόπιστος, εγκρατής και ξέρει να κοντρολάρει τον εαυτό του. Δεν τρώει τον άμπακο σαν τον Ταύρο, πίνει με μέτρο εν αντιθέσει με έναν Τοξότη. Διατηρεί τις σχέσεις του επαγγελματικές, οικογενειακές, επαγγελματικές και ... επαγγελματικές! Επίσης δε στήνει στα ραντεβού, δεν αφήνει τα πράγματα γύρω του στο έλεος και δε χαλάει για κανένα λόγο τη δίαιτα του ανανά.

Μόνο χατίρια χαλάει! Αν δεν αξίζεις ... δεν παίρνεις! Αυτός είναι ο Αιγόκερως!

 

Ταιριάζει περισσότερο με: Tα ζώδια του νερού (Σκορπιό, Καρκίνο, Ιχθύ) και με τα ζώδια της γης (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω) Αν και δύο Αιγόκεροι μαζί θα πάντα θεματάκι για το ποιος θα είναι ο πιο επιτυχημένος! Για το ποιος θα ανέβει πιο ψηλά!

 

Διάσημοι Αιγόκεροι: Mao Tse Tung, Jean D' Arc, Anton Chekhov, Elvis Presley, Jim Carrey, Mel Gibson, Kevin Costner, Janis Joplin, Kate Middleton, Αριστοτέλης Ωνάσης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Σάκης Ρουβάς, Τζένη Καρέζη, Δήμητρα Ματσούκα, Βίκυ Κουλιανού.

Venturania

Από μικρή δεν ήξερε τι ήθελε. Την ενόργανη, το πιάνο, τα αγόρια; Την κομμωτική, τη ζωγραφική, το σκι, το φλαμένκο; Τις βιοκαλλιέργειες, τη μαγειρική, την αστρολογία;

Τελικά αυτό που ήθελε βρέθηκε στην αγκαλιά της.

Top5
Highway Star

Σκορπιός, ο «σκληρός» του ζωδιακού.

...

Αγαπητοί μου φίλοι! Φέτος η χρονιά μπαίνει με νέα

...

Εν αρχή ην το Χάος και μετά... ήρθε ο

...

Πες μου το ζώδιο του να σου πω ποιο είναι το παιδί

...

Υδροχόος, ο ελεύθερος, αντιδραστικός και

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom