(5 ψήφοι)

Τοξότης, ο φιλελεύθερος!

Γράφει:
Τοξότης, ο φιλελεύθερος!

Τοξότης ο φιλελεύθερος, ενθουσιώδης, κοινωνικός αλλά και ο υπερβολικός του ζωδιακού. Υπερβολικός στις λέξεις αλλά και στις πράξεις. Στις εξόδους, στο ποτό, στο φαγητό, στο τσιγάρο. Γι αυτό συνήθως έχει περιττά κιλά, περιττή κοιλιά, κίτρινα δάκτυλα και δόντια (εδώ ταιριάζει με τον Ταύρο!) και διηγείται ιστορίες γι αγρίους. Δεν έχει μέτρο. Η υπερβολή του μπορεί να τον κάνει πολλές φορές εκνευριστικό, αλλά συνήθως είναι συμπαθής και ευχάριστος στους γύρω του.

Στις ερωτικές του σχέσεις ... ολίγον άστατος. Αν τα έχεις με Τοξότη και θέλεις δεσμεύσεις, καλύτερα να το ξεχάσεις. Θα μείνει μαζί σου μόνο αν είσαι διατεθειμένος /η να δεχθείς τις εξόδους και τις εκδρομές του χωρίς εσένα.

 

Κατά τ' άλλα ο Τοξότης είναι γενναιόδωρος, ειλικρινής και συγχωρεί. Αυτά τον κάνουν καλό φίλο. Όμως μπορεί να γίνει αναξιόπιστος, απότομος και να λειτουργεί απρόσεκτα και χωρίς τακτ. Πάνω απ' όλα όμως είναι πλακατζής και δεν ντρέπεται να γίνει ο κλόουν της παρέας έστω και αν ρεζιλευτεί.

 

Ο Τοξότης είναι ταξιδιάρης. Μπορεί να ταξιδεύει είτε με το νου είτε με βαπόρια, αεροπλάνα και τα πόδια του. Τρελαίνεται για περιπέτειες εκτός συνόρων και ενίοτε εκτός ορίων. Αν ψάχνεις συνταξιδιώτη χωρίς πολλές ιδιοτροπίες, παρ' τον τηλέφωνο να σε συνοδέψει. Το ψυγείο του είναι συνήθως τίγκα από μαγνητάκια/σουβενίρ (αξεσκόνιστα) από τα μέρη που έχει επισκεφθεί, αλλά πολύ ευχαρίστως να τα ξαναεπισκεφθεί μαζί σου. Ο τοξότης δε τα βαριέται αυτά! Άλλα πράγματα βαριέται!

 

Το μεγαλύτερό του πρόβλημα είναι η τσαπατσουλιά του. Όλα ακατάστατα και σε λάθος σημεία. Ο εφιάλτης του Παρθένου δηλαδή. Αν έχει καθαρίστρια δύο φορές την εβδομάδα θα επιβιώσει, αλλιώς δεν τον σώζει τίποτα (μόνο οι καθαρίστριες του ΣΚΑΪ, σώζοντάς τον από βέβαιο θάνατο) από τις χαλασμένες κονσέρβες στο ψυγείο και τα μουχλιασμένα σεντόνια που επιτέλους μπήκαν αλλά δε βγήκαν από το πλυντήριο. Δεν την μπορεί την καθημερινότητα ο Τοξότης. Θεωρεί χάσιμο χρόνου να μαζέψει και να πλύνει, αν του περάσει φυσικά από το μυαλό.

 

Ο Τοξότης αγαπάει τα σπορ και συνήθως διακρίνεται σε αυτά. Αν όμως είναι τεμπέλης και τα παρακολουθεί από την τηλεόραση τρώγοντας γαριδάκια, δεν έχει πρόβλημα να ασχοληθεί με τη φιλοσοφία. Έχει πολλά ενδιαφέροντα και στα επαγγελματικά. Θα τον δεις να δουλεύει από παπάς μέχρι σόουμαν στην tv. Εκτός όμως απ' όλα τα παραπάνω ο Τοξότης είναι και τυχερός. Είναι αυτός που συνήθως κερδίζει στο λούνα παρκ το απαίσιο κουκλάκι, του πέφτει το λαχείο ή κερδίζει το ταξίδι στη Νέα Υόρκη που 'χες λυσσάξει να το πας, είναι Τοξότης!

 

Ταιριάζει περισσότερο με: Τα ζώδια του αέρα (Υδροχόο, Ζυγό, Δίδυμο) και με τα ζώδια της φωτιάς (Κριό, Λέοντα, Τοξότη) Αν και δυο Τοξότες μαζί έχουν πρόβλημα συγχρονισμού. Την ώρα που ο ένας πάει ο άλλος έρχεται.

 

Διάσημοι Τοξότες: Walt Disney, Bruce Lee, Edith Piaf, Maria Callas, Frank Sinatra, Brad Pitt, Jay Z, Britney Spears, Christina Aguilera, Νίκος Κούρκουλος, Βλάσσης Μπονάτσος, Άννα Βίσση, Venturania.

Venturania

Από μικρή δεν ήξερε τι ήθελε. Την ενόργανη, το πιάνο, τα αγόρια; Την κομμωτική, τη ζωγραφική, το σκι, το φλαμένκο; Τις βιοκαλλιέργειες, τη μαγειρική, την αστρολογία;

Τελικά αυτό που ήθελε βρέθηκε στην αγκαλιά της.

Top5
Highway Star

Σκορπιός, ο «σκληρός» του ζωδιακού.

...

Αγαπητοί μου φίλοι! Φέτος η χρονιά μπαίνει με νέα

...

Εν αρχή ην το Χάος και μετά... ήρθε ο

...

Πες μου το ζώδιο του να σου πω ποιο είναι το παιδί

...

Υδροχόος, ο ελεύθερος, αντιδραστικός και

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom