(8 ψήφοι)

Σκορπιός, ο σκληρός!

Γράφει:
Σκορπιός, ο σκληρός!

Σκορπιός, ο «σκληρός» του ζωδιακού. Παρεξηγημένος, όχι όμως χωρίς λόγο. Ο Σκορπιός είναι πολύ ευαίσθητος, ναι ναι ευαίσθητος, καλά διαβάσατε. Ταυτόχρονα όμως και σκληρός και σθεναρός. Μπορεί να γίνει «κακός», αυτό όμως του συμβαίνει γιατί ... είπαμε ... είναι πολύ ευαίσθητος. Πληγώνεται εύκολα και αυτό είναι που τον κάνει να φέρεται μερικές φορές με «άσχημο» τρόπο. Γι' αυτό πρόσεξε μην τον πληγώσεις γιατί ή που δε θα το ξεχάσει ποτέ (η καλύτερη) ή που θα στα βγάλει τα ματάκια ένα ένα ... (η χειρότερη)! Αυτός είναι ο Σκορπιός. Ένα ένα είπαμε!

Ένταση και πάθος. Λέξεις που τον χαρακτηρίζουν. Έτσι είναι ο Σκορπιός. Παθιασμένος σε ότι κάνει. Στις σχέσεις, στα χόμπι, στη ζωή του ... στο σεξ. Λένε, ότι το σεξ μαζί του είναι κολασμένο. Δεν θα έχουν και άδικο, αφού ο Σκορπιός δίνεται εξ ολοκλήρου και εντελώς!

Ο Σκορπιός ίσως και να είναι μυστικοπαθής και διορατικός, ίσως και ολίγον παρανοϊκός και με πολύ μαύρο χιούμορ. Ένα πράγμα όμως σίγουρα δεν είναι. Επιφανειακός. Και αυτό είναι ίσως που ζηλεύουν οι άλλοι σε αυτόν. Τελικά τον ζηλεύουν ή τους ζηλεύει; Χμμμ ... συνήθως συμβαίνουν και τα δύο.

Ο Σκορπιός είναι πιστός αλλά και κτητικός σαν τον Ταύρο. Θέλει αποκλειστικότητα στις σχέσεις, γι αυτό μη τον βασανίσεις κοιτάζοντας αλλού. Ξέρει πολύ καλά να βασανίζει και αυτός. Είπαμε ... ένα ένα ...

Σαν φίλος δεν παίζεται. Γεννημένος ψυχολόγος-ψυχαναλυτής είναι σταθερά εκεί να του εξομολογηθείς κάθε σου πρόβλημα. Ξέρει να ακούει πολύ και να μιλάει λίγο. Επίσης δείχνει αμέριστη κατανόηση σε κάθε σου πρόβλημα. Δεν είναι εκεί για να σε κρίνει αλλά για να σ' ακούσει και να σε βοηθήσει.

Και το καλύτερο; Κρατάει μυστικά. Αυτό που λέμε «το παίρνει μαζί στον τάφο του» γι' αυτόν έχει βγει. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα όπως με έναν Δίδυμο ή έναν Τοξότη που μπορεί και να στο βγάλει βούκινο στη γειτονιά και σ' όλο το facebook μόλις κλείσετε το τηλέφωνο.

Εκτός όμως από όλα αυτά τα όμορφα, ο Σκορπιός συνήθως λέει και τον καφέ αλλά και την τράπουλα ... τα Ταρώ, τη γυάλινη σφαίρα ... είναι λιγάκι μυστήριος αυτός ο Σκορπιός. Και πώς τα πετυχαίνει ρε παιδί μου! Είναι μέσα στο μυαλό σου.

 

Ταιριάζει περισσότερο με: Τα ζώδια της γης (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω) και με τα ζώδια του νερού (Σκορπιό, Καρκίνο, Ιχθύ) αν και δύο Σκορπιοί μαζί είναι πιο επικίνδυνοι από έναν.

 

Διάσημοι Σκορπιοί: Pablo Picasso, Leonardo di Caprio, Martin Scorsese, Danny de Vito, Bill Gates, Jodi Foster, Julia Roberts, Anne Hathaway, Katy Perry, Winona Rider, Ελένη Ράντου, Έλενα Κουντουρά, Βαγγέλης Γερμανός, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιώργος Τσαλίκης.

 

Venturania

Από μικρή δεν ήξερε τι ήθελε. Την ενόργανη, το πιάνο, τα αγόρια; Την κομμωτική, τη ζωγραφική, το σκι, το φλαμένκο; Τις βιοκαλλιέργειες, τη μαγειρική, την αστρολογία;

Τελικά αυτό που ήθελε βρέθηκε στην αγκαλιά της.

Top5
Highway Star

Σκορπιός, ο «σκληρός» του ζωδιακού.

...

Αγαπητοί μου φίλοι! Φέτος η χρονιά μπαίνει με νέα

...

Εν αρχή ην το Χάος και μετά... ήρθε ο

...

Πες μου το ζώδιο του να σου πω ποιο είναι το παιδί

...

Υδροχόος, ο ελεύθερος, αντιδραστικός και

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom