(6 ψήφοι)

Zυγός ο διπλωμάτης

Γράφει:
Zυγός ο διπλωμάτης

Ζυγός. Ο διπλωμάτης του ζωδιακού. Θέλει να τα έχει καλά με όλους αλλά και με τον εαυτό του. Γι' αυτό αφιερώνει αρκετές ώρες στο ζύγισμα, όχι μόνο των καταστάσεων, αλλά και του βάρους του (ο όμορφος του ζωδιακού απεχθάνεται τα περιττά κιλά). «Να το κάνω ή να μην το κάνω;» «Να το πω ή να μην το πω;» Αυτός είναι ο Ζυγός. Αναποφάσιστος! Θέλει τόσο πολύ να παίρνει σωστές αποφάσεις και να μην κάνει λάθη, που περνούν ώρες και μέρες ... και στο τέλος δε θυμάται περί ποίας αποφάσεως επρόκειτο!

Είναι κοινωνικός και ευχάριστος και ερωτιάρης. Του αρέσουν οι τέχνες, τα κοσμικά γκαλά, τα καλά εστιατόρια, τα όμορφα ρούχα και παπούτσια και γενικώς τα λουξ πράγματα. Του αρέσει επίσης να κάνει σχέσεις. Σχέσεις ερωτικές, σχέσεις φιλικές ή και τα δυο ταυτοχρόνως ... Η μοναξιά τον φοβίζει. Στη ζωή ψάχνει συνεχώς το άλλο του μισό. Λειτουργεί καλά μόνο ζευγαρωμένος. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς σχέση αλλά ούτε και χωρίς φλερτ. Το φλερτ πάει σύννεφο παντού και πάντα.

Ο Ζυγός απεχθάνεται τους τσακωμούς. Μη του χαλάσεις την ηρεμία, θα ταραχθεί. Σιχαίνεται τις φασαρίες και τις διαφωνίες και αποφεύγει να διαπληκτίζεται. Και επειδή δεν μπορεί να διαφωνεί και να δημιουργούνται εντάσεις, αναγκάζεται να μην είναι ευθύς και πολλές φορές ούτε και ειλικρινής. Και αυτό δεν το κάνει από πονηριά. Το κάνει για να διατηρεί τη γαλήνη που τόσο πολύ έχει ανάγκη. Βέβαια αυτή η συμπεριφορά του μόνο παρεξηγήσεις και τσακωμούς δημιουργεί τελικά αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία ... Σε καβγά λοιπόν ο Ζυγός δε θα σε υποστηρίξει. Δεν εμπλέκεται ποτέ και δεν παίρνει θέση. Προτιμά να παραμένει ουδέτερος ...

Είναι όμως η ψυχή της παρέας. Τρελαίνεται για πάρτι. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις άσχημα μαζί του. Ο Ζυγός ξέρει να διασκεδάζει. Θα τον βρεις στα πιο "in" μέρη της πόλης να χορεύει και να πίνει μέχρι πρωίας και εννοείται ποτέ μόνο του! 

 

Ταιριάζει περισσότερο με: Τα ζώδια της φωτιάς (Λέοντα, Κριό, Τοξότη) και με τα ζώδια του αέρα (Υδροχόο, Ζυγό, Δίδυμο) Αν και δύο Ζυγοί μαζί, ίσως βρεθούν απολιθωμένοι, στην προσπάθειά τους να πάρουν μια απόφαση για την έξοδο του Σαββατοκύριακου.

Διάσημοι Ζυγοί: John Lennon, Will Smith, Eminem, Kim Kardashian, Avril Lavigne, Snoop Doggy Dogg, Αλέξης Γεωργούλης, Xρήστος Δάντης, Σαμπρίνα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Venturania

Από μικρή δεν ήξερε τι ήθελε. Την ενόργανη, το πιάνο, τα αγόρια; Την κομμωτική, τη ζωγραφική, το σκι, το φλαμένκο; Τις βιοκαλλιέργειες, τη μαγειρική, την αστρολογία;

Τελικά αυτό που ήθελε βρέθηκε στην αγκαλιά της.

Top5
Highway Star

Σκορπιός, ο «σκληρός» του ζωδιακού.

...

Αγαπητοί μου φίλοι! Φέτος η χρονιά μπαίνει με νέα

...

Εν αρχή ην το Χάος και μετά... ήρθε ο

...

Πες μου το ζώδιο του να σου πω ποιο είναι το παιδί

...

Υδροχόος, ο ελεύθερος, αντιδραστικός και

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom