(4 ψήφοι)

Παρθένος, ο τακτικός

Γράφει:
Παρθένος, ο τακτικός

Παρθένος. Ο οργανωτικός και τακτικός του ζωδιακού. Ό,τι και αν κάνει θα το κάνει με πρόγραμμα και τάξη. Αν είσαι ακατάστατος ρακοσυλλέκτης και δεν αντέχεις άλλο τον εαυτό σου, φρόντισε να τον έχεις φίλο! Μόνο αυτός μπορεί να σε βοηθήσει. Δεν αντέχει τα ακατάστατα σπίτια και αποθήκες. Τον νευριάζει αφάνταστα να είναι όλα άνω κάτω και να μην μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει τη στιγμή που το ψάχνει. Γι αυτό θα οργανώσει τα «ειδικά» συρταράκια με ξεχωριστό χρωματιστό ταμπελάκι με αναγραφόμενο το περιεχόμενό τους, θα σου τακτοποιήσει με αλφαβητική σειρά τα βιβλία και τα CDs, αλλά και τις πετσέτες ανά χρώμα, θα πετάξει όλη την άχρηστη σαβούρα ... Και όλα αυτά γιατί του αρέσει η τάξις και η «ηθική»! Και με την ηθική καλά τα πάει.

Ψυχωτικός και με την καθαριότητα θα τον βρεις με ένα απολυμαντικό στο χέρι να καθαρίζει και το τελευταίο πλήκτρο. Συχνά πάσχει από μικροβιοφοβία. Η χλωρίνη είναι η κολλητή του φίλη! Ένας λόγος που δεν αντέχει τον κόσμο τούτο είναι τα μικρόβια. Σεβάσου το!

Ο Παρθένος είναι εργατικός. Μερικές φορές μέχρι μανίας. Στο γραφείο είναι αυτός που φεύγει τελευταίος. Θα καθίσει να τελειώσει όλη τη δουλειά, δεν αντέχει τις εκκρεμότητες και είναι τελειομανής! Αν μείνει άνεργος η ενέργειά του αυτή θα διοχετευθεί στο σπίτι... «επανατακτοποίηση», «επανακαθαρισμός», «επαναπολύμανση»!


Στο ταξίδι που θα πας μαζί του πρόσεχε! Μπορεί να κουβαλάει βέτεξ! Το 'χω δει με τα μάτια μου! Δε θα κοιμηθεί αν πρώτα δεν καθαρίσει ό,τι μπορεί. Επίσης δε θα μπει στο μπάνιο του δωματίου του ξενοδοχείου αν πρώτα δεν απολυμάνει ό,τι ακούμπησαν οι προηγούμενοι. Σχεδόν θα σου σπάσει τα νεύρα με τον υποχονδρισμό του. Όμως δεν παύει να είναι ένας καταπληκτικός συνταξιδιώτης, που έχει μαζί του όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όλους τους χάρτες για τα μέρη που θα επισκεφθείτε και είναι σωστά ενημερωμένος. Και θα κάνει το ταξίδι σας άνετο και ευχάριστο!
Παρθένος είναι το δεύτερο ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή μετά τους Διδύμους. Γι αυτό και του αρέσει να μιλάει! Να μιλάει πολύ και συνήθως να μην ακούει! Ένα βασικό επίσης χαρακτηριστικό του είναι η υπερβολική ανάλυση! Η φράση «μέσω Λαμίας» ίσως έχει βγει γι αυτόν. Δεν ξέρεις που θα καταλήξει η κουβέντα αναλύοντας τα γεγονότα και τα πρόσωπα. Θα είσαι τυχερός αν δε χρειαστείς ηρεμιστικά!

 

Ταιριάζει περισσότερο με: Τα ζώδια της Γης (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω) Αν και δυο Παρθένοι μαζί θα ξοδέψουν όλη την περιουσία τους σε Άζαξ. Και με τα ζώδια του νερού (Σκορπιό, Καρκίνο, Ιχθύ).

Διάσημοι Παρθένοι: Keanu Reeves, Sean Connery, Cameron Diaz, Martin Freeman, Michael Jackson, Pink, Beyoncé Knowles, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Κώστας Καραμανλής, Κατερίνα Λέχου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

 

Venturania

Από μικρή δεν ήξερε τι ήθελε. Την ενόργανη, το πιάνο, τα αγόρια; Την κομμωτική, τη ζωγραφική, το σκι, το φλαμένκο; Τις βιοκαλλιέργειες, τη μαγειρική, την αστρολογία;

Τελικά αυτό που ήθελε βρέθηκε στην αγκαλιά της.

Top5
Highway Star

Σκορπιός, ο «σκληρός» του ζωδιακού.

...

Αγαπητοί μου φίλοι! Φέτος η χρονιά μπαίνει με νέα

...

Εν αρχή ην το Χάος και μετά... ήρθε ο

...

Πες μου το ζώδιο του να σου πω ποιο είναι το παιδί

...

Υδροχόος, ο ελεύθερος, αντιδραστικός και

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom