(6 ψήφοι)

Λέων ο Μεγαλοπρεπής

Γράφει:
Λέων ο Μεγαλοπρεπής

Ο Λέων πιστός στη φύση του, είναι δυναμικός αρχηγός. Βασιλιάς! Έτσι δηλαδή θεωρεί τον εαυτό του. Γεμάτος αυτοπεποίθηση, αισθάνεται ο καλύτερος και ο σπουδαιότερος. Είναι μια ευγενική και αριστοκρατική φιγούρα και ... λάμπει! Λάμπει γιατί είναι από τη φύση του φλογερός και λαμπερός. Καμιά φορά λάμπει όμως και από τη ματαιοδοξία του.

 Ο Λέων είναι γενναιόδωρος. Γενναιόδωρος και στα συναισθήματα αλλά και στα υλικά αγαθά. Αν σου αρέσουν τα δώρα και έχεις σχέση με ένα λιοντάρι, είτε φιλική είτε ερωτική είσαι τυχερός/ η. Μάνι μάνι έχεις μαζέψει δώρο γενεθλίων, γιορτής, Χριστουγέννων και Πάσχα. Αυτός είναι ο Λέων! Δεν τσιγκουνεύεται. Θα σου πάρει αυτό που πιστεύει πως αξίζεις. Αλλά εσύ σαν αντάλλαγμα θα πρέπει να τον θαυμάζεις. Αν δεν του δίνεις την απαραίτητη σημασία και του δείχνεις τον απαιτούμενο θαυμασμό θα σε μισήσει. Μπορεί πάλι να σε αγνοήσει τόσο που δε θα το πιστεύεις. Γι αυτό αν θες να τα πας καλά με ένα λιοντάρι μην παραλείπεις τα κομπλιμέντα για την εμφάνιση και τα αστείρευτα ταλέντα του! Έτσι θα το κερδίσεις!

Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η υπερηφάνειά του. Αν τον πληγώσεις ή παρεξηγήσεις τις προθέσεις του θα παρεξηγηθεί. Και αν παρεξηγηθεί ... μπορεί και να μην μιλήσετε ποτέ ξανά. Αν δεν κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση και να ζητήσεις και συγγνώμη, ξέχνα τον. Είναι τόσο υπερήφανος που δε θα σηκώσει το τηλέφωνο να πάρει, ούτε για φιλία ... ετών.

Ο Λέων αγαπάει την οικογένεια και ιδίως τα παιδιά. Έτσι γίνεται πολύ δημιουργικός, μέσα από την οικογένεια. Είναι αυτός που θα παίξει μαζί τους, που θα τα πάει σινεμά και θέατρο και θα τους χαρίσει νέες εμπειρίες. Είναι στη φύση του να γίνεται πολύ ζεστός και γλυκός γονιός.

Ο Λέων είναι εργατικός και θέλει πολύ να πετύχει. Είναι πολύ πιθανό να τον έχεις αφεντικό, προϊστάμενο ή γείτονα τραγουδιστή ή ηθοποιό (το μιούζικαλ είναι η δεύτερη φύση του). Περιέργως όμως ώρες-ώρες ο εργατικός Λέων γίνεται τεμπέλης σαν τα χορτάτα λιοντάρια των ντοκιμαντέρ που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ξάπλα. Που τον χάνεις που τον βρίσκεις σε κανένα Resort Spa να απολαμβάνει τη lux πλευρά της ζωής με «γκουρμεδιές» και χρυσά κουτάλια!

 

Ταιριάζει περισσότερο με: Τα ζώδια της φωτιάς (Κριό, Λέων, Τοξότη) αν και δυο Λέοντες μαζί θα τσακώνονται ποιος είναι πιο ... αρχηγός!
Και με τα ζώδια του αέρα (Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο)

Διάσημοι Λέοντες: Madonna, Ben Affleck, Sandra Bullock, Jennifer Lopez, Kevin Spacey, Arnold Schwarzenegger, Barak Obama.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Venturania

Από μικρή δεν ήξερε τι ήθελε. Την ενόργανη, το πιάνο, τα αγόρια; Την κομμωτική, τη ζωγραφική, το σκι, το φλαμένκο; Τις βιοκαλλιέργειες, τη μαγειρική, την αστρολογία;

Τελικά αυτό που ήθελε βρέθηκε στην αγκαλιά της.

Top5
Highway Star

Σκορπιός, ο «σκληρός» του ζωδιακού.

...

Αγαπητοί μου φίλοι! Φέτος η χρονιά μπαίνει με νέα

...

Εν αρχή ην το Χάος και μετά... ήρθε ο

...

Πες μου το ζώδιο του να σου πω ποιο είναι το παιδί

...

Υδροχόος, ο ελεύθερος, αντιδραστικός και

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom