(6 ψήφοι)

Δίδυμος ο μεταβλητός

Γράφει:
Δίδυμος ο μεταβλητός

Και μετά τον σταθερό Ταύρο, έρχεται ο Δίδυμος να σου δείξει τι πάει να πει «τρέλα». Εντάξει δεν είναι τρελός με την κλασσική έννοια, ίσα ίσα που τον Δίδυμο τον διακατέχει η καθαρή σκέψη, αλλά σε σχέση με τον συντηρητικό Ταύρο είναι ανήσυχος, ριψοκίνδυνος και πολλά άλλα. Ευέλικτος, προσαρμόσιμος, φιλικός και κοινωνικός αλλά και καμιά φορά πανούργος και χωρίς να το θέλει διπρόσωπος. Δίδυμος γαρ!

Είναι το ένα από τα δύο ζώδια του Ερμή, δηλαδή το ζώδιο της συγκέντρωσης και μεταφοράς της πληροφορίας, οπότε αν θέλεις να μάθεις κάτι ρώτα τον. Δεν του ξεφεύγει τίποτα. Από το που βρίσκεται η θάλασσα Αραφούρα μέχρι το τι χρώμα κάλτσα φοράει ο γείτονας. Τα «ξέρει» όλα ή ... θέλει να τα ξέρει. Αν λοιπόν ο Δίδυμος που διψάει για μάθηση κατευθύνει την ενέργειά του σε θετικά μονοπάτια θα διαβάσει, θα μορφωθεί και θα εξελιχθεί θετικά. Αν όμως δεν το κάνει, είναι πολύ πιθανό να γίνει ο κουτσομπόλης της γειτονιάς ή όλης της υφηλίου. Θα ξέρει απ' έξω ότι έχει δημοσιευθεί στα Τσάο-Μάο και τα συναφή.

 

Στο facebook είναι ο πρώτος σχολιαστής και ο πρώτος αναγνώστης. Δεν του ξεφεύγει τίποτα είπαμε. Ενώ όμως θέλει να ξέρει τα πάντα για τους άλλους, ο ίδιος συνήθως προτιμάει να κρατάει τα προσωπικά του για τον εαυτό του. Δεν θέλει να τα φανερώνει για να μην του συμβεί αυτό που κάνει ο ίδιος ...

 

Ο Δίδυμος είναι το αιώνιο παιδί. Του αρέσει να παίζει και κυρίως να παίζει με τις λέξεις. Αν βρεθείς σε συζήτηση μαζί του πρόσεχε γιατί μπορεί να σε τρελάνει. Του αρέσει να ελίσσεται. Αν πάλι είναι ο σύντροφός σου και ενδιαφέρεσαι να μάθεις που ήταν χθες βράδυ, έχε μαζί σου ηρεμιστικά. Θα σου χρειαστούν όταν θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

 

Είναι και περίεργος. Σαν τη γάτα. Και ξέρεις τι έπαθε η γάτα σαν περίεργη που ήταν. Eπειδή λοιπόν του αρέσει να δοκιμάζει διάφορα πράγματα, καθαρά από περιέργεια, εννοείται ότι θα δοκιμάσει τα πάντα και στο σεξ! Μη σοκαριστείς λοιπόν αν μάθεις ότι ο /η σύντροφός σου έχει πάει και με τα δυο φύλα! Δεν είναι ομοφυλόφιλος /η απλά ήθελε να δει ... πως είναι!

Πάντως ένα είναι σίγουρο. Θα περάσεις καλά μαζί του!

 

Ταιριάζει περισσότερο με : τα ζώδια του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) αν και δυο Δίδυμοι, θα χρειαστούν συντονιστή γιατί θα μιλά ο ένας «πάνω» στον άλλο. Αλλά και με τα ζώδια της φωτιάς έτσι για να φουντώνει η φλόγα (Κριός, Τοξότης, Λέων).

Διάσημοι Δίδυμοι : Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Paul McCartney, Johnny Depp.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Venturania

Από μικρή δεν ήξερε τι ήθελε. Την ενόργανη, το πιάνο, τα αγόρια; Την κομμωτική, τη ζωγραφική, το σκι, το φλαμένκο; Τις βιοκαλλιέργειες, τη μαγειρική, την αστρολογία;

Τελικά αυτό που ήθελε βρέθηκε στην αγκαλιά της.

Top5
Highway Star

Σκορπιός, ο «σκληρός» του ζωδιακού.

...

Αγαπητοί μου φίλοι! Φέτος η χρονιά μπαίνει με νέα

...

Εν αρχή ην το Χάος και μετά... ήρθε ο

...

Πες μου το ζώδιο του να σου πω ποιο είναι το παιδί

...

Υδροχόος, ο ελεύθερος, αντιδραστικός και

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom