(5 ψήφοι)

Ταύρος ο σταθερός

Γράφει:
Ταύρος ο σταθερός

Και μετά τον παρορμητικό και ανυπόμονο Κριό, έρχεται ο Ταύρος. Tο τέρας της ηρεμίας και της υπομονής, που όμως αν εξαντληθεί, δε φαντάζεσαι τι μπορεί να γίνει. Θα έχεις ακούσει φαντάζομαι τη φράση «Ταύρος εν υαλοπωλείω». Κάπως έτσι.

Ο Ταύρος φημίζεται για τη σταθερότητά του, την αγάπη του για την οικογένεια και σαν ζώδιο της Αφροδίτης για τα όμορφα πράγματα που θέλει να απολαμβάνει. Και ναι! Σε αυτά τα ωραία πράγματα συμπεριλαμβάνονται τα νόστιμα φαγητά και το καλό σεξ αλλά πολλές φορές και «άσχημα» πράγματα όπως το ποτό και το τσιγάρο. Η αλήθεια είναι ότι σε όλα τα παραπάνω κάνει καταχρήσεις. Και εντάξει το πολύ σεξ ίσως να μη θεωρείται κατάχρηση, αλλά το πολύ ποτό και τσιγάρο ή και το πολύ φαγητό, είναι! Γι αυτό θα έχεις παρατηρήσει ότι ο Ταύρος είναι συνήθως λίγο παχουλός, εκτός αν έχει καλό μεταβολισμό, και βεβαίως τα κιτρινισμένα δάχτυλα ... Δεν παύει όμως να είναι όμορφος ή τουλάχιστον γοητευτικός παρά τα πιθανά παραπανίσια του κιλά!


Ο Ταύρος είναι ο ιδανικός για παντρειά! Παντρεύεται εύκολα και αγαπάει πολύ τα παιδιά, αλλά δύσκολα χωρίζει. Ακόμη και αν ο γάμος του πάει στραβά, θα προτιμήσει στη χειρότερη μια εξωσυζυγική σχέση παρά ένα διαζύγιο! Δεν είναι ο Ταύρος για αλλαγές! Του ταράζουν τον εγκέφαλο! Φαντάσου ότι κάθε βράδυ μπορεί να βλέπει μια ταινία (ίσως και την ίδια πολλές φορές) τρώγοντας pop corn ή κάτι τέλος πάντων στον ίδιο επί εικοσαετίας αγαπημένο του καναπέ (ο οποίος έχει λυγίσει αλλά ο Ταύρος δεν το βλέπει), φορώντας τις ίδιες πιζάμες και παντόφλες και αυτό να μην τον ενοχλεί καθόλου. Φυσικά αν δεν είσαι Ταύρος που να τον καταλάβεις! Θα τρελαθείς. Όμως σκέψου πόσο καλό είναι να είναι κάποιος σταθερός. Σε αντίθεση ας πούμε με έναν Τοξότη που δεν τον βρίσκεις πουθενά, ο Ταύρος είναι πάντα εκεί. Αξιόπιστος και όποτε τον χρειαστείς. Πάντοτε στη θέση του.


Ο Ταύρος είναι ο «υλιστής» του ζωδιακού. Θέλει να χτίζει. Σχέσεις, σπίτια πολυκατοικίες whatever! Συνήθως έχει αρκετές αποταμιεύσεις στην άκρη και ακίνητη περιουσία. Κυρίως κατοικία, εξοχικό και κανένα οικοπεδάκι έτσι για να υπάρχει. Aν δεν τα έχει, θα δουλέψει για να τα αποκτήσει. Αυτά τον κάνουν να αισθάνεται ασφάλεια. Είτε είναι αρσενικός είτε θηλυκός.

Ταιριάζει περισσότερο με: Tα ζώδια της γης (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω). Δυο Ταύροι βέβαια μπορεί να κάνουν 3 μέρες να σηκωθούν από τον καναπέ βλέποντας τη μια ταινία μετά την άλλη ...
Επίσης με τα υδάτινα (Σκορπιό, Καρκίνο, Ιχθύ)

Διάσημοι Ταύροι: Salvador Dali, Sigmund Freud, Barbara Streisand, Jack Nicolson, George Clooney, Stevie Wonder, Cher.

 

Venturania

Από μικρή δεν ήξερε τι ήθελε. Την ενόργανη, το πιάνο, τα αγόρια; Την κομμωτική, τη ζωγραφική, το σκι, το φλαμένκο; Τις βιοκαλλιέργειες, τη μαγειρική, την αστρολογία;

Τελικά αυτό που ήθελε βρέθηκε στην αγκαλιά της.

Top5
Highway Star

Σκορπιός, ο «σκληρός» του ζωδιακού.

...

Αγαπητοί μου φίλοι! Φέτος η χρονιά μπαίνει με νέα

...

Εν αρχή ην το Χάος και μετά... ήρθε ο

...

Πες μου το ζώδιο του να σου πω ποιο είναι το παιδί

...

Υδροχόος, ο ελεύθερος, αντιδραστικός και

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom