(4 ψήφοι)

Κριός και … λάβρα!

Γράφει:
Κριός και … λάβρα!

Εν αρχή ην το Χάος και μετά ... ήρθε ο Κριός! Ο πρώτος του ζωδιακού, αλλά και πρώτος παντού και πάντα! Ή τουλάχιστον θέλει να είναι πρώτος! Ο Κριός είναι ενθουσιώδης σαν παιδί, θερμόαιμος, παρορμητικός αλλά και ειλικρινής. Μη τον εκνευρίσεις, θα τα κάνει όλα στάχτη και μπούρμπερη. Δεν σκέφτεται πριν δράσει και γι αυτό τις περισσότερες φορές τρώει την κεφάλα του!

Ως πραγματικός πολιορκητικός κριός μπουκάρει στη ζωή με έναν ή περισσότερους στόχους. Το παρελθόν δεν του κάνει. Ο Κριός ζει για το μέλλον. Ζει για τους στόχους του. Επίσης δεν συνεργάζεται εύκολα (όπως ο Ζυγός π.χ.) οπότε μάλλον δεν θες να τον έχεις συνάδελφο ούτε και συμπαίκτη. Και αυτό το κάνει γιατί δυσκολεύεται να καταλάβει ότι υπάρχει και άλλη άποψη εκτός από τη δική του. Και πρόσεξε μη σταθείς εμπόδιο στο δρόμο του, θα δεινοπαθήσεις! Ο Κριός είναι ανυπόμονος και αν θες να του σπάσεις τα νεύρα, κάνε κάτι αργά. Δεν αντέχει να τον βασανίζουν με αυτόν τον τρόπο και όταν θέλει να κάνει κάτι, το θέλει ΤΩΡΑ! Επίσης πρόσεξε! Μην κάνεις εσύ πρώτος κάτι! Πρέπει να το κάνει εκείνος. Είναι ανταγωνιστικός ακόμη και στις βλακείες.

Μπορεί όλα τα παραπάνω να μην ακούγονται και τόσο θετικά για τους Κριούς, όμως σκέψου έναν κόσμο χωρίς αυτούς! Θα ήταν πολύ βαρετός και στάσιμος!

Η ημέρα που μπαίνει ο Ήλιος στον Κριό συμπίπτει με την πρώτη ημέρα της άνοιξης. Αυτός είναι ο Κριός ...

Κυβερνήτης του είναι ο Άρης, θεός του πολέμου και πλανήτης του σεξ. «Make love AND war» λοιπόν!
Ο Κριός είναι ένας φλογερός και παθιασμένος εραστής. Είτε άνδρας είτε γυναίκα λατρεύει το κρεβάτι και όχι μόνο για ύπνο! Του αρέσει το σεξ αλλά και το κυνήγι των ερωτικών συντρόφων, χωρίς να χάνει τον ρομαντισμό του! Δεν πρέπει να νοιώσει ποτέ ότι σε έχει κατακτήσει. Αυτό που τον αναστατώνει είναι αυτό που δεν μπορεί να έχει, οπότε πρόσεχε πάντα να κρατάς τη φλόγα αναμμένη!

Ταιριάζει : Με τα πύρινα ζώδια (Λέων, Κριός, Τοξότης) αν και σε περίπτωση δύο Κριών τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς ένας από τους δυο θα πρέπει να κάνει πίσω. Επίσης με τα αέρινα (Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμοι) οι σχέσεις είναι πολύ δημιουργικές.

Διάσημοι Κριοί : Leonardo Da Vinci, Mariah Carey, Steven Tyler, Lady Gaga, Jackie Chan, Eddie Murphy.

 

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Venturania

Από μικρή δεν ήξερε τι ήθελε. Την ενόργανη, το πιάνο, τα αγόρια; Την κομμωτική, τη ζωγραφική, το σκι, το φλαμένκο; Τις βιοκαλλιέργειες, τη μαγειρική, την αστρολογία;

Τελικά αυτό που ήθελε βρέθηκε στην αγκαλιά της.

Top5
Highway Star

Σκορπιός, ο «σκληρός» του ζωδιακού.

...

Αγαπητοί μου φίλοι! Φέτος η χρονιά μπαίνει με νέα

...

Εν αρχή ην το Χάος και μετά... ήρθε ο

...

Πες μου το ζώδιο του να σου πω ποιο είναι το παιδί

...

Υδροχόος, ο ελεύθερος, αντιδραστικός και

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom