(1 Ψήφος)

Ετήσιες προβλέψεις για το 2015

Γράφει:
Ετήσιες προβλέψεις για το 2015

Κριός

Αγαπητοί μου Κριοί! Το 2014 ήταν μια χρονιά γεμάτη αλλαγές και απρόσμενα συμβάντα και κάπως έτσι θα πάει και το 2015 για εσάς και ιδιαιτέρως για τους γεννημένους το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο! Κι αυτό διότι ο Ουρανός, ο πλανήτης όλων των ξαφνικών του κόσμου, θα παραμείνει και φέτος στο ζώδιό σας, για να φέρει αλλαγές τόσο σε προσωπικό όσο και συζυγικό ή φιλικό επίπεδο. Υπομονή για άλλον ένα χρόνο λοιπόν, άλλωστε οι αλλαγές αρέσουν σε εσάς τα Κριάρια. Δε θα σας φοβάμαι!

Ο Πλούτωνας πάλι, ο οποίος σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, θα παραμείνει και φέτος στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 10ο ηλιακό σας οίκο φέρνοντας κρίσεις βασικά στα επαγγελματικά σας αλλά και στα οικογενειακά σας. Και αυτό σημαίνει αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σας κοστίσουν, κρίση στην καριέρα σας, προβλήματα σε θέματα σπιτιού και οικογενείας ... θα το αντέξετε κι αυτό αγαπητοί μου. Προσοχή γιατί η αναστάτωση που θα προκύψει από τις αλλαγές αυτές θα φέρει ένταση στις προσωπικές σας σχέσεις. Και δεν είναι δίκαιο να στεναχωρείτε τους δικούς σας ανθρώπους, αν εσείς έχετε νεύρα! Γι' αυτό καλό θα είναι να βρίσκετε τρόπους να χαλαρώνετε.

Κρόνος στον Τοξότη: Ο Κρόνος ήδη από τα Χριστούγεννα του 2014, θα βρίσκεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη και θα παραμείνει τους περισσότερους μήνες του 15 εκεί για να φέρει καθυστερήσεις και αναβολές, σε θέματα που σχετίζονται με μακρινά ταξίδια πού σχεδιάζατε είτε για λόγους αναψυχής, είτε για θέματα εκπαίδευσης. Αν έχετε στο μυαλό σας ένα μεταπτυχιακό π.χ., με τον Κρόνο στον 9ο ηλιακό σας οίκο, θα μπορέσετε να το προσπαθήσετε, όσες δυσκολίες κι αν υπάρξουν. Βάλτε τα δυνατά σας λοιπόν, διότι, αν πράξετε ώριμα ο Κρόνος θα σας ανταμείψει!

 

Δίας σε Λέοντα / Παρθένο: Ο Δίας βρίσκεται ήδη από το 2014 στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Λέοντα και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές του Αυγούστου, κάνοντάς σας αισιόδοξους και δίνοντας ώθηση στη δημιουργικότητά σας. Στην πορεία θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου για να αγγίξει τον 6ο ηλιακό σας οίκο, τον οίκο των εργασιακών σας! Ναι, καλό ακούγεται αυτό! Με το Δία σε αυτή τη θέση θα έρθει η ώρα να εργαστείτε περισσότερο! Ευκαιρίες για περισσότερη δουλειά θα υπάρξουν και στο χέρι σας είναι να τις εκμεταλλευτείτε! Και που ξέρετε; Μπορεί να μείνει και κάτι στην τσέπη σας! Η υγεία σας επίσης θα βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα για να ξεκινήσετε γυμναστήριο και διατροφή και να βρείτε και πάλι τη φόρμα σας! Καλή τύχη λοιπόν!

Τα ερωτικά σας; Χμμμ ... ως συνήθως απερίγραπτα και ... ατελείωτα όλο το χρόνο! Αυτά δε χρειάζονται πρόβλεψη καυτοί μου Κριοί!
SOS Ημερομηνίες: Από τις 20 Φεβρουαρίου έως 31 Μαρτίου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, κάνοντάς σας πιο δυναμικούς απ' ότι είστε συνήθως, με περισσότερη ενέργεια και όρεξη για ζωή, αλλά και περισσότερο νευρικούς. Γι αυτό θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα ατυχήματα και ιδιαιτέρως στους τσακωμούς με το έτερον ήμισυ!

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι! Αν διαβάζετε αυτή τη στιγμή σημαίνει ότι επιβιώσατε από την διέλευση του Κρόνου στον Σκορπιό, ακριβώς απέναντί σας και στον 7ο ηλιακό σας οίκο. Βέβαια η διέλευση αυτή δεν τελείωσε ακόμη, για εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, καθώς ο Κρόνος θα επιστρέψει για τελευταία φορά, το διάστημα Αυγούστου-Σεπτεμβρίου, στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού, αλλά τι είναι δύο μήνες μπροστά σε δυόμιση χρόνια; Ο φόβος λοιπόν φεύγει αγαπητοί μου Ταύροι! Ήρθε η ώρα να ηρεμήσετε. Ότι και αν συνέβη, οποιοδήποτε ξεκαθάρισμα έγινε στις σημαντικές σας σχέσεις και σας πλήγωσε, είναι παρελθόν. Είπαμε εκτός από εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, που θα κάνετε ή θα σας συμβούν τα ξεκαθαρίσματα το καλοκαίρι ...

Επαγγελματικά; Οικονομικά ; ... Χμμμ κάπως δύσκολα γι εσάς τα νέα, καθώς ο Κρόνος με τον τρόπο που θα κινείται όλο το έτος, θα επηρεάζει αρνητικά αυτόν τον τομέα της ζωής σας ... Προβλήματα ιδιαιτέρως με δάνεια, εφορίες και χρέη θα έχουν την τιμητική τους. Επίσης είναι πιθανό να εμφανιστούν προβλήματα με τα οικονομικά του συζύγου ... γι αυτό οπλιστείτε με υπομονή, που είμαι σίγουρη ότι έχετε. Κρόνος είναι θα περάσει.

Δίας σε Λέοντα/ Παρθένο: Ο αγαπητός σε όλους μας Δίας βρίσκεται από πέρυσι στο ζώδιο του Λέοντα και θα παραμείνει μέχρι τον Αύγουστο! Μα θα φέρει κάτι καλό; Όλο για Κρόνο ακούμε! Ναι θα φέρει αν δεν έχει φέρει ήδη! Νέο σπίτι, νέο γάμο (για εσάς που χωρίσατε λόγω Κρόνου το 2013-2014) ή απλώς γάμο για εσάς τους ελεύθερους και είναι πολύ πιθανό να φέρει και νέο μέλος στην ήδη υπάρχουσα οικογένεια! Μια ανακαίνιση είναι πιθανή ακόμη και μια μετακόμιση σε μεγαλύτερο και πιο άνετο σπίτι. Και ξέρω πως όταν ακούτε άνετο πετάτε στα ταβάνια!

Μετά τον Αύγουστο και προς το Σεπτέμβρη όπου ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και στον 5ο σας ηλιακό οίκο, θα φέρει μια αίσθηση αισιοδοξίας, μια τάση να ανανεωθείτε, να παίξετε και γιατί όχι και να ερωτευτείτε. Η δημιουργικότητά σας θα βρίσκεται στα ύψη. Οι ελεύθεροι και όχι μόνο, θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε και να συνάψετε ερωτική σχέση. Μην την αφήσετε κι αυτήν να τη φάει η ρουτίνα αγαπητοί μου Ταύροι γιατί ο Δίας θα αργήσει να ξαναπεράσει από τον οίκο των ερωτικών σας και σας βλέπω να μένετε μπακούρια! Αρπάξτε την ευκαιρία και περάστε καλά αλλά με προφυλάξεις καθώς η διέλευση αυτή όλο το χρόνο θα εγκυμονεί κινδύνους!

SOS Ημερομηνίες: Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από 1 Απριλίου έως 11 Μαίου για να σας προκαλέσει να σηκωθείτε από την καρέκλα και να βγείτε από το σπίτι! Θα σας δώσει δυναμικότητα και ενέργεια να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και θα σας κάνει ακαταμάχητα ερωτικούς! Δώστε ιδιαίτερη προσοχή αυτό το διάστημα, καθώς ο Άρης, εκτός από δυναμικούς, ενδέχεται να σας κάνει και νευρικούς και αυτό δε θα αρέσει καθόλου...

 

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, το 2014 ήσασταν κατά κάποιο τρόπο ευνοημένοι εσείς και τα υπόλοιπα μεταβλητά ζώδια. Κουτσά στραβά, πέρασε και αυτός ο χρόνος, αν εξαιρέσουμε την διέλευση του Πλούτωνα που έχει ταράξει τα οικονομικά σας, για να έρθει ένας όχι και τόσο εύκολος ... το 2015. Όχι δε θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά θα το κάνω. Ο Κρόνος ήδη βρίσκεται από τα Χριστούγεννα του 2014 στο ζώδιο του Τοξότη, δηλαδή ακριβώς απέναντί σας, και θα παραμείνει όλο το χρόνο, εξαιρώντας τη χρονική περίοδο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου που θα γυρίσει για λίγο στο Σκορπιό. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, θα φέρνει όλη τη χρονιά προβλήματα στα οικονομικά σας ... Εφορίες και χρέη από δάνεια θα σας κυνηγούν. Αυτά τα δάνεια που πήρατε κι εσείς κάποτε για να γλεντήσετε και καλά κάνατε! Τι Δίδυμοι θα ήσασταν άλλωστε αν δεν γλεντούσατε! Όμως όλα έχουν το τίμημά τους και ο Πλούτωνας δεν αστειεύεται! Δε σας φοβάμαι όμως Δίδυμοί μου, διότι ξέρετε κι εσείς όπως και οι Τοξότες, να ξεγλιστράτε την τελευταία στιγμή!

Κρόνος στον Τοξότη: Αγαπητοί μου ίσως δεν έχετε καταλάβει τι σημαίνει Κρόνος στον Τοξότη για εσάς ... Όχι πως του πέφτει βαρύ το ζώδιο αλλά ... όπως και να χει θα σας επηρεάσει αρκετά. Λάθη του παρελθόντος θα αναβιώσουν. Αν ήσασταν άτακτοι το 14 ο Κρόνος θα έρθει να σας μαλώσει και αν ήσασταν άτακτοι γενικώς θα σας μαλώσει πολύ! Εσείς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα επηρεαστείτε περισσότερο φέτος. Και βασικά θα επηρεαστούν οι σημαντικές σχέσεις σας καθώς ο Κρόνος θα περνά από τον 7ο ηλιακό σας οίκο. Σύζυγος, συνεργάτης, κολλητός φίλος. Ναι ... αυτές οι σχέσεις θα δοκιμαστούν και τώρα είναι η ώρα να σοβαρευτείτε και να φερθείτε περισσότερο ώριμα, απέναντι στους ανθρώπους που κατέχουν εξέχουσα θέση στη ζωή σας. Ήρθε η ώρα να ωριμάσετε όπως καταλάβατε...

Δίας σε Λέοντα/Παρθένο: Ο Δίας αγαπητοί μου Δίδυμοι, θα κινείται μέχρι και τον Αύγουστο στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Λέοντα για να σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς (περισσότερο επικοινωνιακούς γίνεται;) και ταξιδιάρηδες, (περισσότερο ταξιδιάρηδες γίνεται;). Έχετε δεν έχετε λεφτά, τα ταξίδια εσωτερικού ευνοούνται, το ίδιο και τα ... ταξίδια του μυαλού, αν έχετε μείνει εντελώς άφραγκοι! Μετά τον Αύγουστο, ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και στον 4ο ηλιακό σας οίκο, για να φέρει επίσης πολλά θετικά, σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια σας, από μία μετακόμιση, μια ανακαίνιση στο χώρο του σπιτιού ακόμη και ένα καινούργιο μέλος! Ίσως αυτή την περίοδο βγείτε κερδισμένοι και επαγγελματικά με μία καλύτερη θέση στη δουλειά σας!

SOS ημερομηνίες: Από 12 Μαΐου έως 24 Ιουνίου, ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας για να σας κάνει να αισθανθείτε αισιόδοξοι, δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια. Ταυτόχρονα όμως θα κάνει και «σκληρές» όψεις με τον Κρόνο από απέναντι φέρνοντας εντάσεις και ρήξεις στις σημαντικές για εσάς σχέσεις.
Προσοχή στον κυβερνήτη σας Ερμή, που θα κινείται ανάδρομα από τις 21 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου, επίσης από τις 18 Μαΐου μέχρι τις 10 Ιουνίου και από τις 17 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου φέρνοντας «ανάδρομες» καταστάσεις!

 

Καρκίνος

Αγαπητοί μου Καρκίνοι, ο Πλούτωνας θα βρίσκεται και φέτος στο ζώδιό σας, και δυστυχώς θα σας ταλαιπωρήσει με κρίσεις σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Και ιδιαιτέρως κρίσεις στις σημαντικές για εσάς σχέσεις με τον σύζυγο, τον συνεργάτη σας αλλά και τους κολλητούς. Ίσως κάποιες σχέσεις τελειώσουν φέτος, κυρίως για εσάς του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου. Ότι και να γίνει όσο και να σας πονέσει, μιας και είστε και ευαίσθητα παιδιά, να θυμάστε πως όλα γίνονται για καλό! Όταν ο Πλούτωνας έρχεται για να τελειώσει κάτι, κάτι καινούργιο και καλύτερο αναγεννιέται! Ο Ουρανός θα συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 10ο ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας αλλά και στα οικογενειακά σας. Είτε καλές, είτε κακές. Οπλιστείτε με υπομονή Καρκίνοι μου διότι το 2015 θα είναι μια δύσκολη χρονιά.

Κρόνος στον Τοξότη: Ο Κρόνος φέτος, φίλοι μου Καρκίνοι, θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 6ο ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας περισσότερη δουλειά που θα μένει πιθανώς απλήρωτη. Η καθημερινότητά σας θα είναι απαιτητική και αυτό δεν πρέπει να έχει επίπτωση στην υγεία σας. Γι αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί φέτος, Καρκίνοι μου, να τρέφεστε σωστά και να ξεκουράζεστε, διότι η υπερκόπωση και η κατάθλιψη, δεν είναι απίθανο να σας χτυπήσουν την πόρτα. Το διάστημα Ιουνίου-Σεπτεμβρίου ο Κρόνος θα γυρίσει για λίγο στο ζώδιο του Σκορπιού, για να φέρει πιθανώς προβλήματα στα αισθηματικά σας. Μην πτοείστε Καρκίνοι μου, Κρόνος είναι θα περάσει και έρχεται Δίας!

Δίας σε Λέοντα/ Παρθένο: Ας ευθυμήσουμε λίγο λοιπόν! Ο Δίας φέτος θα κινείται για λίγο διάστημα ακόμη στον οίκο των οικονομικών σας! Και ναι θα φέρει ευκαιρίες για κάτι παραπάνω! Μέχρι τον Αύγουστο θα σας δώσει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας, προς όφελος της τσέπης σας. Οπότε αν ψάχνεστε, ψάξτε και τις αγγελίες, μπορεί κάτι να σας περιμένει! Πολύ πιθανό είναι λοιπόν να βρείτε μια νέα δουλειά που θα προσθέσει εισόδημα ή να δεχθείτε μια οικονομική βοήθεια από τρίτους! Ίσως ξεκινήσετε και μια νέα επιχείρηση αυτή τη χρονιά.
Από τον Αύγουστο και μετά ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου για να ενεργοποιήσει τον 3ο σας ηλιακό οίκο. Αυτό σημαίνει πως θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μικρά ταξιδάκια εσωτερικού που τόσο θα έχετε ανάγκη για να ξεφύγετε. Αυτή την περίοδο θα είστε πολύ κοινωνικοί και ανοιχτοί σε νέες ιδέες και είναι πολύ πιθανό να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που θέλατε εδώ και καιρό.

SOS ημερομηνίες: Από 25 Ιουνίου έως 8 Αυγούστου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας για να σας δώσει ενέργεια και δυναμικότητα! Εκμεταλλευτείτε αυτή τη διέλευση για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Προσοχή στα ατυχήματα, καθώς τα νεύρα ίσως να είναι αυξημένα.

 

Λέων

Αγαπητά μου λιοντάρια, ξέρω πως έχετε παράπονα από το 14, και συγκεκριμένα από τον Κρόνο που σας παίδεψε και σας ταλαιπώρησε ... Έχετε απόλυτο δίκιο και για να σας ανεβάσω, θα σας πω πως η διέλευση αυτή σχεδόν τελείωσε και το λέω αυτό διότι ο Κρόνος θα ξαναβρεθεί για λίγο το καλοκαίρι στον Σκορπιό, για να θα φέρει μερικές τελευταίες αναμπουμπούλες στους Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου. Η χρονιά για εσάς θα κυλήσει σχετικά ομαλά και θα είστε κατά κάποιο τρόπο ευνοημένοι καθώς ο Δίας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ζώδιό σας για αρκετά μεγάλο διάστημα. Ο Ουρανός θα βρίσκεται και φέτος στο φιλικό για εσάς Κριό και στον 9ο ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας ξαφνικά ταξίδια είτε αναψυχής είτε για σπουδές. Μην ξεχνάτε τον Ποσειδώνα που συνεχίζει και φέτος να επηρεάζει τα οικονομικά σας και να δημιουργεί θολό τοπίο. Γι' αυτό πριν συμφωνήσετε ή υπογράψετε κάτι που έχει σχέση με δανεικά ή χρήματα που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε για μια επένδυση, θα πρέπει να είστε απολύτως σίγουροι.

Κρόνος στον Τοξότη: Ο Κρόνος θα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς στο ζώδιο του Τοξότη και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, όπου μπορεί να φέρει μια νέα σοβαρή σχέση για τους αδέσμευτους. Αν πάλι ασχολείστε με κάποιο δημιουργικό χόμπυ αυτή η χρονιά θα σας βοηθήσει να το εξελίξετε και ίσως να το μετατρέψετε σε κάτι πιο σοβαρό και να ασχοληθείτε με αυτό επαγγελματικά. Ίσως προκύψουν προβλήματα με θέματα των παιδιών όπως σπουδές κτλ. Από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβριο ο Κρόνος θα ξαναγυρίσει για λίγο στο ζώδιο του Σκορπιού, για να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα που αφορούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Οπλιστείτε με υπομονή καθώς το καλοκαίρι θα είναι λίγο δύσκολο για εσάς!

Δίας σε Λέοντα/ Παρθένο: Μη μου πείτε ότι έχετε παράπονο! Ο Δίας βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σας και θα παραμείνει μέχρι τον Αύγουστο! Τύχη λοιπόν και ευκαιρίες θα έρθουν, για να δώσουν μια ευχάριστη νότα στη ζωή σας. Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σας θα είναι στα φούλ. Τους δεσμευμένους σας περιμένουν ώρες χαράς με το έτερον ήμισυ και τους αδέσμευτους ίσως ένας λαμπερός και πλούσιος γάμος αν δεν τον έχετε κάνει ήδη! Από τον Αύγουστο και μετά ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου για να φέρει ευκαιρίες για περισσότερο χρήμα. Ίσως το δεύτερο μισό του έτους να βάλετε μπρος για κάτι καινούργιο επαγγελματικά εκμεταλλευόμενοι τα ταλέντα, που εσάς Λιοντάρια μου ο Θεός σας έδωσε απλόχερα. Το εισόδημα όπως και να χει ενδέχεται να αυξηθεί για να ξελασπώσετε κι εσείς λιγάκι.

SOS ημερομηνίες: Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από αρχές Αυγούστου μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου για να σας δώσει δύναμη και σθένος, αλλά και η Αφροδίτη που θα βρίσκεται ταυτόχρονα στο ζώδιό σας θα είναι εκεί για να σας κάνει πιο ερωτικούς από ποτέ!

 

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι ας δούμε τι επιφυλάσσει το 2015 για εσάς! Το νέο έτος θα είναι σχετικά δύσκολο καθώς ο Κρόνος θα αγγίξει ένα ευαίσθητο σημείο του χάρτη σας. Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει να σας ταλαιπωρεί και φέτος καθώς θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, ακριβώς απέναντί σας, δημιουργώντας θολό το τοπίο για τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Ο Ουρανός από τον Κριό θα συνεχίζει να επηρεάζει τα οικονομικά σας και ιδιαιτέρως τα οικονομικά του συζύγου ή του συνεργάτη σας, φέρνοντας ξαφνικές αλλαγές είτε για καλό είτε για κακό. Αλλά δε σας φοβάμαι αγαπητοί Παρθένοι μου! You will survive διότι είστε οργανωτικά άτομα και τα βγάζετε εύκολα πέρα! Άλλωστε ο Δίας φέτος θα παραμείνει περίπου για έξι μήνες στο ζώδιό σας δίνοντας αισιοδοξία, ευκαιρίες και δυνατότητα για επεκτάσεις!

Κρόνος στον Τοξότη: Ο Κρόνος λοιπόν θα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς στον 4ο ηλιακό σας οίκο φέρνοντας προβλήματα στην οικογένειά σας που θα έχουν να κάνουν είτε με τα ίδια τα πρόσωπα που την απαρτίζουν, είτε με το οίκημα στο οποίο στεγάζεται. Προβλήματα ίσως προκύψουν και σε επαγγελματικό επίπεδο ... Όπως και να χει θα έχετε την αίσθηση ότι είστε εγκλωβισμένοι στα ίδια και τα ίδια και κάτι θα σας πνίγει. Προσπαθήστε να φανείτε αισιόδοξοι, καθώς ο Κρόνος από αυτή τη θέση θα σας επηρεάζει και συναισθηματικά. Το διάστημα Αυγούστου- Σεπτεμβρίου ο Κρόνος θα βρεθεί για λίγο στο ζώδιο του Σκορπιού για να ξεκαθαρίσει κάποια προβλήματα που είχαν προκύψει με αδέλφια και στενούς συγγενείς και να σας κάνει για λίγο εσωστρεφείς.

Δίας σε Λέοντα/ Παρθένο: Ας πάμε λοιπόν και στα ευχάριστα για φέτος Παρθένοι μου! Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τον Αύγουστο φέρνοντας αισιοδοξία, δύναμη και όρεξη να υλοποιήσετε τα σχέδιά αλλά και τα όνειρα τα οποία θα έχετε κάνει το πρώτο εξάμηνο του έτους με το Δία στο Λιοντάρι. Βάλτε τα δυνατά σας λοιπόν γιατί τα ξεκινήματα που θα κάνετε τώρα ίσως αποδώσουν και οικονομικά το επόμενο έτος αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!! Προσοχή στα κιλά σας! Ο Δίας από αυτή τη θέση ενδέχεται να σας κάνει να παχύνετε!

SOS ημερομηνίες: Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι και τα μέσα Νοεμβρίου για να δώσει δύναμη και σθένος να προχωρήσετε τα μεγαλεπήβολα σχέδια που θα σας έρθουν, λόγω του Δία στο ζώδιό σας!
Προσοχή στον κυβερνήτη σας Ερμή, διότι θα κινηθεί ανάδρομα από τις 21 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου, επίσης από τις 18 Μαΐου μέχρι τις 10 Ιουνίου και από τις 17 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου, φέρνοντας «ανάδρομες» καταστάσεις!

 

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, φέτος θα είναι μια χρονιά αλλαγών, καθώς ο Ουρανός συνεχίζει να βρίσκεται απέναντί σας, στο ζώδιο του Κριού φέρνοντας αλλαγές στις σημαντικές για εσάς σχέσεις. Πιθανές αλλαγές στη συζυγική κατάσταση, καινούργιο ξαφνικό γάμο, χωρισμό, αλλαγή συνεργάτη. Αλλαγές όμως και σε προσωπικό επίπεδο. Κι επειδή ο Ουρανός είναι κάπως εκκεντρικός, είναι πιθανό να αρχίσετε να κυκλοφορείτε με μοβ μαλλιά και ξυρισμένο κεφάλι. Ο Ποσειδώνας θα συνεχίζει και φέτος να φέρνει σύγχυση και θολούρα στα εργασιακά σας αλλά και μεγάλη αφηρημάδα στην καθημερινότητά σας. Μάθετε να ζείτε με αυτό διότι θα κρατήσει πολύ αυτή η διέλευση! Προσοχή θα πρέπει να δώσετε σε θέματα υγείας γιατί θα έχετε την τάση να αναβάλετε ή να αποφεύγετε απαραίτητες για εσάς εξετάσεις. Κατά τ' αλλά θα πάρετε μερικές οικονομικές ανάσες τουλάχιστον για το μεγαλύτερο διάστημα του έτους, καθώς ο Κρόνος έχει ήδη περάσει στο ζώδιο του Τοξότη (εκτός από το πισωγύρισμα που θα κάνει για λίγο το καλοκαίρι) και επιτέλους απελευθερώνει τον οίκο των οικονομικών σας. Αυτό σημαίνει πως το πορτοφόλι σας θα αρχίσει και πάλι να γεμίζει καθώς τα τελευταία δύο χρόνια μόνο από άδειο έως αόρατο θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε!

Κρόνος στον Τοξότη: O Κρόνος φίλοι μου Ζυγοί όπως ανέφερα παραπάνω θα κινείται φέτος, εκτός από το διάστημα Ιουνίου-Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνοντας δυσκολίες, στεναχώριες και προβλήματα σε σχέση με στενούς συγγενείς σας ή γειτονικά αγαπημένα πρόσωπα. Δυσκολίες επίσης θα φέρει και στον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους άλλους. Θα θέλετε να εκφραστείτε και θα νοιώθετε πως δεν μπορείτε και οι παρεξηγήσεις θα πηγαίνουν σύννεφο! Γι 'αυτό θα συνιστούσα υπομονή και διπλωματία, λέξεις που σας αντιπροσωπεύουν φυσικά!

Δίας σε Λέοντα/ Παρθένο: Πάλι καλά που εσείς Ζυγοί μου έχετε τον Δία ψηλά στο ωροσκόπιό σας φέτος! Ο Δίας το πρώτο μισό του έτους θα βρίσκεται στον 11ο ηλιακό σας οίκο για να φέρει ευκαιρίες για συμμετοχή σε ομάδες που σας ενδιαφέρουν και καινούργιες σημαντικές γνωριμίες με άτομα από τα οποία μπορείτε να βοηθηθείτε και να γεμίσετε συναισθηματικά. Ίσως φέτος αρχίσετε να ασχολείστε και με τον εθελοντισμό. Τολμήστε λοιπόν να βγείτε και να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο, άλλο που δε θέλετε ... Από τον Αύγουστο και μετά ο πλανήτης της ... τύχης θα βρεθεί σε ένα πιο «σκοτεινό» σημείο του ωροσκοπίου σας, για να δώσει ώθηση στα όνειρά σας. Ονειρευτείτε λοιπόν γιατί η επόμενη στάση του το 2016 θα είναι το ζώδιό σας!

SOS Ημερομηνίες: Από 13 Νοεμβρίου μέχρι και το τέλος της χρονιάς ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας για να σας δώσει δύναμη και αντοχή, εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο! Προσέξτε όμως γιατί μπορεί να φέρει και νεύρα που δε θα μπορείτε να συγκρατήσετε και δεν θα φταίνε οι άλλοι!

 

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί! Ναι, ναι, είστε οι ταλαιπωρημένοι του ζωδιακού καθώς τα τελευταία δύο χρόνια ο Κρόνος βρισκόταν στο ζώδιό σας και έφερε τα πάνω κάτω. Τα ξεκαθαρίσματα όμως έγιναν, αν και οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου θα τα κάνετε το καλοκαίρι που ο Κρόνος θα γυρίσει για λίγο στο ζώδιό σας. Ένα διαζύγιο, το τέλος μιας συνεργασίας ... για ό,τι και αν σας στεναχώρησε το προηγούμενο έτος, το 2015 φαίνεται να είναι ευχάριστο και λυτρωτικό τουλάχιστον για την ψυχολογία σας! Ο Κρόνος λοιπόν πέρασε στον Τοξότη! Ο Κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας από την άλλη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω φέρνοντας στην επιφάνεια προβλήματα που υπήρχαν με στενούς συγγενείς σας. Κάνοντας επίσης τη σκέψη και τον τρόπο που επικοινωνείτε πιο βαθύ. Μα πόσο πιο βαθύ Σκορπιοί μου ... Ο Ουρανός για άλλη μια χρονιά συνεχίζει να κινείται στον 6ο ηλιακό σας οίκο, για να φέρει ξαφνικές αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον είτε για καλό είτε για κακό...

Κρόνος στον Τοξότη: Ο Κρόνος λοιπόν σας άφησε επιτέλους να πάρετε μια ανάσα, αλλά όχι τελείως. Και αυτό, διότι θα ξαναγυρίσει στο ζώδιό σας για λίγο το καλοκαίρι τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο για τα τελικά ξεκαθαρίσματα με το έτερον ήμισυ ή το συνεργάτη σας. Αν λοιπόν κάποια σχέση σας βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο, περιμένετε το καλοκαίρι και τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους και αναφέρομαι σε εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Ο Κρόνος στον Τοξότη λοιπόν φέτος θα αγγίξει ένα ευαίσθητο σημείο του ωροσκοπίου σας! Και αυτό είναι για εσάς τους Σκορπιούς το οικονομικό. Να έχετε υπ' όψιν σας πως αυτή διέλευση φέρνει από άδειο πορτοφόλι μέχρι και απώλεια μιας θέσης εργασίας, αλλά δε σας φοβάμαι Σκορπιοί μου. Είστε δυνατοί εσείς και αντέχετε!

Υπόθεση Δίας: Και πάνω που σας στεναχώρησα λέω να σας πω και τα καλά νέα! Ο Δίας φίλοι μου ήδη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και θα συνεχίσει για το μισό του έτους, φέρνοντας ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα και όχι μόνο. Η διέλευση θα σας δώσει την ευκαιρία να αναβαθμιστείτε κοινωνικά γι αυτό να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και που ξέρεις ... μπορεί ξαφνικά από άφραγκος και «δαρμένος» να βγείτε κερδισμένος! Από τον Αύγουστο που ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου, θα αρχίσετε να είστε περισσότερο κοινωνικοί και είναι πιθανό να εμπλακείτε σε ενδιαφέρουσες παρέες μέσω των οποίων θα επωφεληθείτε. Ίσως και μια βαθιά φιλία ξεκινήσει αυτήν την περίοδο! Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή τη διέλευση και γίνεται περισσότερο κοινωνικοί!

SOS Ημερομηνίες: Ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου για να κάνει τα τελικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις αλλά να φέρει και κατάθλιψη στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Είναι όμως το τελευταίο του πέρασμα, θα τα ξαναπείτε σε τριάντα χρόνια! Τώρα νιώθετε καλύτερα;

 

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες! Το 2014 τα περάσατε σχετικά ομαλά, με εξαίρεση τον Πλούτωνα που πάτωσε τα οικονομικά σας. Λίγο πολύ τη σκαπουλάρατε. Μα τι Τοξότες θα ήσασταν άλλωστε αν είχε συμβεί το αντίθετο. Φέτος όμως μετά από τριάντα ολόκληρα χρόνια ο Κρόνος αποφάσισε να βρεθεί, με μια μικρή παύση το καλοκαίρι στο ζώδιό σας και να παραμείνει εκεί τα επόμενα δυόμισι χρόνια! Ναι, ναι καλά διαβάσατε φίλοι μου! Τέλος το πάρτι! Ήρθε η ώρα να ωριμάσετε όσο και αν δε θέλετε! Ο Κρόνος φέτος θα επηρεάσει τους Τοξότες και συγκεκριμένα εσάς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ο Πλούτωνας από την άλλη θα συνεχίσει να φέρνει κρίσεις στα οικονομικά σας, με απώλειες και χρέη. Ταυτόχρονα αυτή η διέλευση θα σας κάνει πιο συνετούς όταν χειρίζεστε το χρήμα, μιας και η φυσική σας τάση είναι να είστε σπάταλοι. Ο Ουρανός από τον Κριό και τον 5ο σας ηλιακό οίκο φέρνοντας ξαφνικές αλλαγές στα ερωτικά σας. Άλλοτε καλές και άλλοτε κακές. Γενικώς η χρονιά θα είναι λίγο περίεργη αλλά εσάς σας αρέσουν οι περιπέτειες έτσι δεν είναι;

Κρόνος στον Τοξότη: Ο Κρόνος βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σας από τα Χριστούγεννα του 2014 για να σας ταράξει. Εσείς είστε παιδιά του Δία και δεν ξέρετε από αυτά. Εντάξει δε θέλω να πω ότι η ζωή σας τα φέρνει όλα εύκολα, αλλά έχετε την τάση μερικές φορές να λειτουργείτε ανώριμα και επιφανειακά. Τώρα λοιπόν έρχεται η ώρα να ωριμάσετε. Αυτό κάνει ο Κρόνος. Θα σας ωριμάσει αφού πρώτα σας περάσει από μερικές δοκιμασίες. Η κατάθλιψη θα πλανάται όσο θα αρνείστε αυτή την αλλαγή. Ο Κρόνος εκτός από τις αλλαγές που θα σας αναγκάσει να κάνετε σε προσωπικό επίπεδο θα δοκιμάσει και τις σχέσεις σας με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Αυτό βέβαια φέτος θα το νιώσετε περισσότερο εσείς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Σύζυγος, συνέταιρος, κολλητός φίλος. Για να δούμε ποιος αξίζει τελικά...

Δίας σε Λέοντα/ Παρθένο: Ας πιάσουμε τώρα τον Κυβερνήτη σας ... το Δία φυσικά! Ήδη από πέρσι βρίσκεται στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Λέοντα, και θα παραμείνει για να δώσει ώθηση στους στόχους σας σε σχέση με την εκπαίδευσή σας. Θα έρθει η ώρα να ξεκινήσετε λοιπόν το μεταπτυχιακό ή το διδακτορικό σας. Επίσης θα έρθει η ώρα για κάποιο μακρινό ταξίδι που προγραμματίζατε καιρό τώρα. Όχι και τόσο άσχημα νέα, έτσι δεν είναι; Το δεύτερο μισό του έτους ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και στον 10ο ηλιακό σας οίκο, για να δώσει ευκαιρίες σχετικές με το κοινωνικό σας status και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ότι θεωρείτε σημαντικότερο για την κοινωνική σας εικόνα, θα βρεθούν οι ευκαιρίες να το πραγματοποιήσετε. Στο χέρι σας θα είναι λοιπόν ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις!! Καλή τύχη!

SOS Ημερομηνίες: Από 19 Μαΐου έως 12 Ιουνίου ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία ακριβώς απέναντί σας στο ζώδιο των Διδύμων φέρνοντας ασυνεννοησία ιδιαιτέρως με το έτερον ήμισυ και τους στενούς σας φίλους. Υπομονή και θα περάσει.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι! Εσείς που είστε μαθημένοι στα δύσκολα και τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείστε από τον Πλούτωνα που έχει στην κυριολεξία κατσικωθεί στο ζώδιό σας ... κουράγιο! Άλλη μια πλουτώνια χρονιά μπήκε. Οι κρίσεις σε προσωπικό επίπεδο αλλά και με τα άτομα τα οποία διατηρείτε στενές σχέσεις σας έχουν γίνει βίωμα πλέον. Αυτή η διέλευση στο τέλος της θα σας έχει μεταμορφώσει προς το καλύτερο. Και ο Ουρανός όμως, βρίσκεται αρκετό καιρό τώρα σε ένα ιδιαίτερο σημείο του ωροσκοπίου σας και επηρεάζει ή θα επηρεάσει θέματα που αφορούν στην οικογένειά σας και το σπίτι σας. Αλλαγές λοιπόν που θα κάνετε ή θα προκύψουν ξαφνικά, θα αναστατώσουν τη ζωή σας. Μπορεί να είναι αλλαγή τόπου κατοικίας ή αλλαγή της οικογενειακής σας κατάστασης, ότι και αν σημαίνει αυτό, ότι συναισθήματα μπορεί να σας ξυπνήσει. Και γνωρίζω πολύ καλά πως εσείς Αιγόκεροί μου δεν είστε άνθρωποι των αλλαγών. Κουράγιο λοιπόν φίλοι μου!

Κρόνος στον Τοξότη: Ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος ήδη από τέλη Δεκεμβρίου του 2014 βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και θα παραμείνει εκεί για όλο το χρόνο, εκτός από το διάστημα Ιουνίου -Σεπτεμβρίου όπου θα κάνει το τελευταίο πέρασμα στο Σκορπιό. Θα βρίσκεται σε μια θέση του ωροσκοπίου σας λίγο σκοτεινή και θα σας επηρεάσει κυρίως συναισθηματικά. Θα είναι ένα διάστημα κατά το οποίο ενδέχεται να νοιώσετε απομονωμένοι και κλεισμένοι στον εαυτό σας. Ίσως να σας χτυπήσει την πόρτα η κατάθλιψη και όλο αυτό να έχει αντίκτυπο στην υγεία σας. Να είστε προσεκτικοί λοιπόν με τον εαυτό σας και μην αφήσετε ευκαιρίες βοήθειας να πηγαίνουν χαμένες, μία τόσο ευαίσθητη περίοδο της ζωής σας.

Δίας σε Λέοντα/ Παρθένο: Ας περάσουμε τώρα στα χαρούμενα και αισιόδοξα! Τι λέτε? Ας μιλήσουμε για το Δία επιτέλους! Ο Δίας που λέτε λοιπόν θα βρίσκεται μέχρι τις αρχές Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα και στον 8ο ηλιακό σας οίκο, για να δώσει μια θετική πνοή στα οικονομικά σας και ιδιαιτέρως τα οικονομικά στα οποία εμπλέκονται τρίτοι. Ένα νέο δάνειο πάνω που το χρειαζόσασταν, μια αύξηση στο μισθό του /της συζύγου ίσως και μία κληρονομιά από την ξεχασμένη θεία στην Αμερική. Ότι κι αν είναι ... καλοδεχούμενο! Από τον Αύγουστο και μετά ο πλανήτης των ευκαιριών θα βρίσκεται στο φιλικό προς εσάς ζώδιο της Παρθένου, για να σας κάνει να οργανώσετε ένα μακρινό ταξίδι, που είχατε κατά νου. Εκεί θα χρησιμοποιήσετε πιθανώς και τα dollars της θείας μην πάνε και χαμένα. Επίσης αν είχατε σκοπό να ξεκινήσετε ένα μεταπτυχιακό ή οτιδήποτε σχετίζεται με τις σπουδές σας αυτό το διάστημα θα είναι κατάλληλο.

SOS Ημερομηνίες: Δεν υπάρχουν SOS Ημερομηνίες για εσάς, διότι όλη η χρονιά θα είναι SOS! Υπομονή!

 

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, Φέτος θα είναι μια πιο ξεκούραστη χρονιά καθώς ο Κρόνος από το Σκορπιό, ο οποίος τα τελευταία δυόμισι χρόνια επηρεάζει την οικογενειακή και κοινωνική σας ζωή, έχει ήδη περάσει στο ζώδιο του Τοξότη. Ο Κυβερνήτης σας Ουρανός συνεχίζει να βρίσκεται στον Κριό φέρνοντας πρωτοποριακές ιδέες που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Ίσως το πολυτάλαντο μυαλό σας κάνει μια εφεύρεση αυτόν τον καιρό, ίσως σας πιάσει πάλι το μικρόβιο της μετατροπής της παλιάς καρέκλας της γιαγιάς σε καφετιέρα κάτι που πραγματικά μόνο εσείς ξέρετε πως μπορεί να συμβεί ... Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς συνεχίζει να δημιουργεί ένα θολό τοπίο στα οικονομικά σας. Θα λειτουργείτε σαν ψάρι ξεχνώντας από δω και από εκεί τα υπάρχοντά σας. Προσοχή λοιπόν στην τσάντα σας, το πορτοφόλι και γενικώς στα περιουσιακά σας στοιχεία όπως και σε συμφωνίες για εργασιακά που θα κάνετε αυτόν τον καιρό καθώς τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται...

Κρόνος στον Τοξότη: Είπαμε ο Κρόνος σας ταλαιπώρησε αρκετά τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Έφερε τα πάνω κάτω στο κοινωνικό σας status. Ίσως χάσατε μια δουλειά που σας έδινε κύρος ή πήρατε διαζύγιο, ίσως ξεκινήσατε κάτι σημαντικό για τη ζωή σας μετά από κόπο. Ότι κι αν συνέβη το σίγουρο είναι πως η διέλευση αυτή σας άλλαξε, σας ωρίμασε και ότι δημιουργήθηκε με αφορμή αυτήν θα είναι πολύ σταθερό και ισχυρό. Άρα σε καλό σας βγήκε τελικά αγαπητοί μου Υδροχόοι! Ο Κρόνος έχει περάσει ήδη από το Δεκέμβριο στον Τοξότη, με μια μικρή παύση που θα κάνει το διάστημα Αυγούστου - Σεπτεμβρίου που δε θα σας επηρεάσει και τόσο. Αυτό το διάστημα λοιπόν οι φιλίες και οι ομάδες στις οποίες συμμετέχετε μπορεί να αλλάξουν. Ίσως χάσετε φίλους ή τους απομακρύνετε εσείς οι ίδιοι αφού δε θα έχουν πλέον να σας προσφέρουν κάτι. Θα θελήσετε να εμπλακείτε σε ομάδες και παρέες που θα σας προσφέρουν πλέον κάτι πιο βαθύ και σημαντικό στη ζωή σας. Την περίοδο από 2 Αυγούστου έως 18 Σεπτεμβρίου όπου ο Κρόνος θα βρεθεί για τελευταία φορά στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβούν γεγονότα που αφορούν την καριέρα περισσότερο όμως για εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου.

Δίας σε Λέοντα / Παρθένο: Ο Δίας λοιπόν βρίσκεται ήδη στο ζώδιο του Λέοντα, ακριβώς απέναντί σας, για να σας γεμίσει ενέργεια και αισιοδοξία. Αυτό το διάστημα είναι και θα είναι θετικό για να ξεκινήσετε μια σοβαρή σχέση, που γιατί όχι, μπορεί να σας φέρει και στα σκαλιά της εκκλησίας! Οι σοβαρές σχέσεις όμως δεν σημαίνουν μόνο γάμο. Μπορεί να είναι και ένας νέος συνέταιρος στη δουλειά σας ή μια σημαντική νέα φιλία. Στις αρχές Αυγούστου ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα βρίσκεται εκεί μέχρι το τέλος του χρόνου, για να φέρει ευκαιρίες σε οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους. Ας ελπίσουμε λοιπόν πως ο συνεταίρος που λέγαμε, θα βοηθήσει και με τις ιδέες του αλλά και με τα χρήματά του την επιχείρηση σας. Ίσως πάλι, η τράπεζα εγκρίνει το επαγγελματικό δάνειο που τόσο χρειαζόσαστε!

SOS Ημερομηνίες: Από τις 3 έως τις 27 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, για να σας κάνει ακαταμάχητα γοητευτικούς και σπινθηροβόλους! Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία...

 

Ιχθύς

Αγαπητά μου ψάρια, ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας βρίσκεται και φέτος στο ζώδιό σας, για να σας κάνει ακόμη πιο ρομαντικούς και ονειροπόλους ... ακόμη πιο συναισθηματικούς. Φαντάζομαι αυτό δεν επηρεάζει εσάς, αλλά τους γύρω σας που κοιτάζοντάς σας, δε μπορούν να καταλάβουν αν είστε απ' τη γη ή τον πλανήτη «χάπι». Θα πρέπει να προσέξετε όμως, γιατί όπως θα έχετε καταλάβει αυτή η θέση του πλανήτη στο ωροσκόπιό σας, φέρνει κοντά σας ανθρώπους που στο τέλος αποκαλύπτεται ότι δεν ήταν αυτό που έδειχναν. Τις σοβαρές σχέσεις που θα συνάψετε τώρα, καλό θα ήταν να τις διπλοτσεκάρετε πριν προχωρήσετε. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφο της ζωής σας, τους συνεργάτες σας και τους κολλητούς σας φίλους θα πρέπει να εξετάζονται προσεκτικά. Θα πρέπει να δείτε τι ρόλο παίζετε εσείς ή οι άλλοι μέσα σε αυτές. Τα οικονομικά σας επίσης είναι και θα είναι κάπως ασταθή λόγω του Ουρανού που βρίσκεται εδώ και καιρό στον 2ο ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας αλλαγές στα θέματα που αφορούν στο χρήμα και τη διαχείρισή του. Και θα πρέπει να προσέχετε και αυτή τη χρονιά φίλοι μου, καθώς ξαφνικά και απρόσμενα έξοδα είναι πιθανά. Πιθανό επίσης είναι να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας και αυτό να επιφέρει κέρδος. Γι αυτό να έχετε το νου σας σε ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν για έξτρα εργασία ή ριζική αλλαγή του επαγγέλματός σας!

Κρόνος στον Τοξότη: Ιχθύς μου, ο Κρόνος έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Τοξότη για να επηρεάσει και τα τέσσερα ζώδια του μεταβλητού σταυρού. Και μαντέψτε. Ένα από αυτά είστε εσείς. Το είχατε ξεχάσει μήπως και αυτό; Ο Κρόνος λοιπόν από αυτή τη θέση, θα επηρεάσει κυρίως την καριέρα σας και το κοινωνικό σας status. Πιθανό είναι να προκύψουν προβλήματα στην εργασία σας, εμπόδια στους στόχους που έχετε θέσει να πετύχετε επαγγελματικά. Αυτή η διέλευση ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά και την οικογενειακή σας ζωή, καθώς τα προβλήματα που θα αντιμετωπίζετε στα επαγγελματικά σας θα δημιουργήσουν εντάσεις και στο σπίτι. Ένα να θυμάστε όμως. Αν έχετε εργαστεί σκληρά τα τελευταία χρόνια, με τον Κρόνο σε αυτή τη θέση το πιο πιθανό είναι πως θα τα καταφέρετε, γιατί απλά θα το αξίζετε!

Δίας σε Λέοντα / Παρθένο: Ο Δίας βρίσκεται ήδη από το καλοκαίρι του 2014 στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζοντας θετικά τα εργασιακά σας, δίνοντας σας περισσότερη όρεξη για δουλειά αλλά και περισσότερη δουλειά και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις αρχές Αυγούστου. Στη συνέχεια, για καλή σας τύχη, θα βρεθεί στο ζώδιο της Παρθένου, ακριβώς απέναντί σας, για να φέρει νέες σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας, είτε ερωτικές είτε φιλικές, που θα δώσουν νόημα στην ύπαρξή σας. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί και να μην ξεχνάτε τον Ποσειδώνα που μπερδεύει τις καταστάσεις και σας κάνει να μη σκέφτεστε καθαρά και ρεαλιστικά. Οι σχέσεις αυτές που θα συνάψετε μπορεί να μην είναι αυτό που δείχνουν!

SOS Ημερομηνίες: Από 12 Ιανουαρίου ως 20 Φεβρουαρίου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας για να σας κάνει πιο δυναμικούς και διεκδικητικούς, αλλά και νευρικούς. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο και προσέξτε φίλοι μου, γιατί η αφηρημάδα που σας διακατέχει σε συνδυασμό με τα νεύρα, μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα!

Venturania

Από μικρή δεν ήξερε τι ήθελε. Την ενόργανη, το πιάνο, τα αγόρια; Την κομμωτική, τη ζωγραφική, το σκι, το φλαμένκο; Τις βιοκαλλιέργειες, τη μαγειρική, την αστρολογία;

Τελικά αυτό που ήθελε βρέθηκε στην αγκαλιά της.

Top5
Highway Star

Σκορπιός, ο «σκληρός» του ζωδιακού.

...

Αγαπητοί μου φίλοι! Φέτος η χρονιά μπαίνει με νέα

...

Εν αρχή ην το Χάος και μετά... ήρθε ο

...

Πες μου το ζώδιο του να σου πω ποιο είναι το παιδί

...

Υδροχόος, ο ελεύθερος, αντιδραστικός και

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom