(1 Ψήφος)

Η J.Lo σε μια απλή καθημερινή βόλτα...

Γράφει:
Η J.Lo σε μια απλή καθημερινή βόλτα...

Στο γάμο μας ή στη βάφτιση του παιδιού μας που πέφτουν επάνω μας 45 μάστοροι κι 60 μαθητάδες και τόσο λαμπερές δεν γινόμαστε όσο είναι η J.Lo σε μια "απλή, απρογραμμάτιστη και χαλαρή" βόλτα με το σωματοφύλακα και τη νταντά των παιδιών...
Σημειωτέον ότι ξοδεύουμε και μια περιουσία στις ως άνω καθ' όλα συμπαθείς ειδικότητες!
Μα πώς γίνεται να είναι έτσι το πρωί που ξυπνάνε?

Πολύ εύκολα προφανώς αφού ποτέ δεν ξενυχτούν από τα παιδιά που δεν κοιμούνται (γιατί υπάρχουν άνθρωποι να τα φροντίσουν) ποτέ δεν έχουν δουλειές (γιατί υπάρχουν υπηρέτριες), ποτέ δεν έχει φασαρία ο δρόμος κάτω από το σπίτι τους ώστε να διακοπεί το beauty sleep (γιατί η έπαυλη έχει ατελείωτη έκταση γύρω γύρω), ποτέ δεν τις απασχολεί κάτι πέρα, πάνω και πριν από τον εαυτό τους (διότι έχουν μια καριέρα να σκεφτούν).

 

Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς μαζί μας εικόνες από την καθημερινότητά σας πατήστε ΕΔΩ

 

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Piperia

Θα ήθελε πολύ να μας συστηθεί σαν μια καλή αρθρογράφος, που έχει να πει πολλά και σημαίνοντα. Αλλά όμως...πλένει πιάτα όπως κι εσύ, σφουγγαρίζει, καθαρίζει (χωρίς κανένα ιδιαίτερο ταλέντο ούτε σ' αυτά), βλέπει τούρκικα σίριαλ γιατί την χαλαρώνουν όταν έχει κουραστεί να σκέφτεται, δουλεύει, έχει ένα παιδί, τρέχει και δεν φτάνει κι επικαλείται την κατανόηση σου αγαπητέ αναγνώστη του Bright Side of Mom για όσα θα διαβάζεις. Αρχικά είχε επιλέξει να υπογράφει με nickname Pleno_piata_opos_ki_esy, ώστε να μην μπορείς με τα κείμενά της να την στείλεις να πλύνει κανένα πιάτο!!!! Τελικά επέλεξε κάτι πιο...πικάντικο και καυτερό!!! Είναι όμως αισιόδοξη πως μέσα από την απλή καθημερινή και καθόλου επιτηδευμένη ή σνομπ ματιά της, θα βρεις δικές σου σκέψεις, πράγματα που εκνευρίζουν κι εσένα ή που σε κάνουν να χαίρεσαι και να συγκινείσαι.

Top5
Gossip

Στο γάμο μας ή στη βάφτιση

...

Αν είναι αλήθεια ότι έκανε

...

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom