(3 ψήφοι)

Sarah Oh Sarah

Γράφει:
Sarah Oh Sarah

Αν είναι αλήθεια ότι έκανε τα παιδιά με παρένθετη μητέρα, για να μην χαλάσει το σώμα της, έχω να πω το εξής:

Έχω ένα κόσμημα που για μένα έχει ανεκτίμητη αξία και τολμώ να πω για όλες τις γυναίκες: είναι ένα περιδέραιο από ράμματα, η τομή της καισαρικής που μου θυμίζει από που ήρθε όλη αυτή η χαρά στη ζωή μου.

Επίσης μια σύσταση προς τους γιατρούς αν είναι εφικτό να κάνουν την τομή κοντά στην καρδιά μας. Θα είναι πιο σωστό χωροταξικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Piperia

Θα ήθελε πολύ να μας συστηθεί σαν μια καλή αρθρογράφος, που έχει να πει πολλά και σημαίνοντα. Αλλά όμως...πλένει πιάτα όπως κι εσύ, σφουγγαρίζει, καθαρίζει (χωρίς κανένα ιδιαίτερο ταλέντο ούτε σ' αυτά), βλέπει τούρκικα σίριαλ γιατί την χαλαρώνουν όταν έχει κουραστεί να σκέφτεται, δουλεύει, έχει ένα παιδί, τρέχει και δεν φτάνει κι επικαλείται την κατανόηση σου αγαπητέ αναγνώστη του Bright Side of Mom για όσα θα διαβάζεις. Αρχικά είχε επιλέξει να υπογράφει με nickname Pleno_piata_opos_ki_esy, ώστε να μην μπορείς με τα κείμενά της να την στείλεις να πλύνει κανένα πιάτο!!!! Τελικά επέλεξε κάτι πιο...πικάντικο και καυτερό!!! Είναι όμως αισιόδοξη πως μέσα από την απλή καθημερινή και καθόλου επιτηδευμένη ή σνομπ ματιά της, θα βρεις δικές σου σκέψεις, πράγματα που εκνευρίζουν κι εσένα ή που σε κάνουν να χαίρεσαι και να συγκινείσαι.

Top5
Gossip

Στο γάμο μας ή στη βάφτιση

...

Αν είναι αλήθεια ότι έκανε

...

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom