(3 ψήφοι)

Μενού ευχών #11

Μενού ευχών #11

Έχουμε συνηθίσει να ευχόμαστε μηχανικά, το βλέπω πολύ συχνά από το fb μέχρι τις δια ζώσης ευχές στην οικογένεια. Δεν κρίνω κανέναν, μπορεί κάποιος να θέλει να ευχηθεί μόνο και μόνο επειδή πρέπει να θέλει, αλλά θα μπορούσε να αδιαφορήσει, οπότε θεωρητικά είναι καλύτερο να πει μια τυπική ευχή από το τίποτα.

Αν συμφωνήσουμε, λοιπόν, ότι ευχόμαστε και έχουμε επεξεργαστεί έστω και λίγο την ευχή, την έχουμε οραματιστεί για λίγο, θα ήθελα για το 2014 να ευχηθώ σε όλους σας, να ανακαλύψετε την Αγάπη. Να την βάλετε κορώνα στο κεφάλι σας, να επικαλύψετε με αυτήν όλα τα υπόλοιπα συναισθήματά σας. Η αληθινή Αγάπη θα μπορέσει να φτιάξει καλύτερες σχέσεις με τους γύρω σας, θα σας φέρει πιό κοντά στη φύση, θα σας διορθώσει τον παρτακισμό που έφερε τους Έλληνες στο γκρεμό, θα κτίσει υγιέστερη σχέση με το έτερον ήμισυ και, κυρίως, με τα παιδιά σας.

Αγαπημένο το 2014.

 

BrightSong: MGMT - "Kids"

 

{κάθε μέρα μία ευχή και ένα τραγούδι από την ομάδα του Bright Side of Mom}Κώστας Πλατής

Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους το 1968, τη δεύτερη ημέρα του Τοξότη. Δεν πήρε τίποτα από τον γειτονικό Σκορπιό, πήρε τα πάντα από το ζώδιό του. Άρα, ήταν πάντα φευγάτος (η επί 22 χρόνια γυναίκα του έλεγε χαρακτηριστικά "όλο φεύγεις, ποτέ δεν έρχεσαι") όμως περιέργως για να φύγεις, πρέπει να έχεις έρθει πρώτα. Μέσα στο φεύγα-γύρνα, απέκτησε μια κόρη το 1999 και ήταν σε κάθε μορφή των ΜΜΕ από το 1987 έως το 2008, ραδιόφωνα (κυρίως), TV, internet, Δισκογραφία, περιοδικά, Εταιρίες Διοργάνωσης Συναυλιών. Έκτοτε ασχολείται με συναυλίες προσωπικώς και ιδιοχείρως.

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom