(8 ψήφοι)

Άϊ Βασίλη γεια σου!

Γράφει:
Άϊ Βασίλη γεια σου!

Αγαπητέ Αϊ Βασίλη.

Να ξεκινήσουμε από τα βασικά: ξέρω ότι δεν υπάρχεις. Και ως κάθε ανύπαρκτο πρόσωπο που σέβεται τον εαυτό του, οφείλεις να έχεις την ανεκτικότητα να ακούς ό,τι σου λένε αδιαμαρτύρητα, γιατί απλούστατα δεν υπάρχεις!

Στο διαταύτα λοιπόν. Θέλω να μου φέρεις ένα δώρο. Δεν ξέρω πότε θα το φέρεις. Όποτε βολεύεσαι. Απλά κοίτα να είναι προς το τέλος Δεκεμβρίου για να βρεις δέντρο να το βάλεις από κάτω. Πρέπει όμως πριν σου πω ακριβώς τι θέλω, να ακούσεις πώς κατέληξα στην επιλογή του δώρου. Μην ανησυχείς, δεν θα μακρηγορήσω.

 

Εγώ που λες, τα τελευταία χρόνια, μαζί με τη γυναίκα μου και προσφάτως και το παιδί μου, έχουμε «χωρίσει» τις γιορτές σε δύο τμήματα -προφανή- τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Την γέννηση του Χριστού την περνάμε στο χωριό με τους γονείς μου και την Πρωτοχρονιά στο σπίτι μας με τους γονείς της γυναίκας μου. Έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Την Πρωτοχρονιά όμως, μου λείπει κάτι πολύ. Κάτι που έχει σχέση με την μητέρα μου. Κάτι που θα ήθελα να απολαύσω πρωτοχρονιάτικα αλλά δεν γίνεται. Αυτό θέλω να μου φέρεις. Και αυτό είναι .... ένα ταψί σπανακόπιτα. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που την κάνει η μάνα μου. Δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρεις, πήγαινε στον ύπνο της και ζήτα τη συνταγή. Εγώ ξέρω ότι θέλω να φάω σπανακόπιτα την Πρωτοχρονιά.

Ζεστή-ζεστή και αχνιστή.

Και που 'σαι, μη δω και λείπει κανένα κομμάτι. Ολόκληρη να την φέρεις, μη σου τρέχουν τα σάλια, θα λερώσεις το μούσι.

Περιμένω.

Boss.

 

ΥΓ. Αν υπάρχεις, φάε ένα κομμάτι, δε θα τα χαλάσουμε εκεί...

The Boss

Στην προεφηβική ηλικία, ο BOSS έφαγε μια πετριά ότι η μοίρα του ήταν να γίνει ο Έλληνας Bruce Springsteen ακούγοντας 100δες ώρες τα βινύλια του Αφεντικού, εξ ου και το προσωνύμιο που του κόλλησαν ο αδερφός του αλλά και διάφοροι άλλοι τελειωμένοι και παρομοίως αλαφροΐσκιωτοι φίλοι του. Δεν έχει αποφασίσει ακόμη βαθιά μέσα του αν η Ελληνική Μουσική Σκηνή την γλίτωσε οριστικά από δαύτον και πιστεύει ότι το απολύτως ερασιτεχνικό χαϊδολόγημα μιας 20χρονης Strat, μπορεί κάποτε να τον οδηγήσει στην κορυφή. Ως τότε, περνάει την ώρα του προσπαθώντας σε δύσκολους καιρούς να μεταφράσει το Πολυτεχνείο σε ένα ικανοποιητικό εισόδημα, ενώ συγχρόνως παίζει ατελείωτα με την κόρη του, βλέπει Θρύλο και ψάχνει να βρει ρούχα που να του κάνουν, κυρίως από συνοικιακά μαγαζιά εμπορίας κουρτινών. Επίσης μιλά πάντα σε τρίτο πρόσωπο, καθώς η μεγαλομανία του είναι τόσο ανίατη όσο και παράλογη. Born to run, baby!

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom