(2 ψήφοι)

Μενού ευχών #8

Γράφει:
Μενού ευχών #8

Χρόνια πολλά, καλά και ευτυχισμένα!!! Μέσα απ' την καρδιά μου εύχομαι κάθε μέρα του νέου έτους να έχει κάτι απ' τη μαγεία των Χριστουγέννων!!!
Υγεία, ευτυχία, φίλους πολλούς, χαμόγελα και ένα νικηφόρο λαχείο, δελτίο, Λόττο, Πρώτο, κάτι τέλος πάντων που θα μας ξελασπώσει!
Καλές γιορτές και προσοχή στους ταράνδους!!!

 

 BrightSong: Elmo & Patsy - Grandma Got Run over by a Reindeer

 

 

{κάθε μέρα μία ευχή και ένα τραγούδι από την ομάδα του Bright Side of Mom}

 

Ειρήνη Θ.

Είναι ψηλή, κοκκινομάλλα, με ζουμερές καμπύλες, κάπως ασύμμετρα κατανεμημένες, αλλά και όλη αυτή η υπερβολή με την συμμετρία και τις σωστές αναλογίες την βρίσκει κάθετα αντίθετη!

Ζει και βασιλεύει στην μεγάλη φτωχομάνα Θεσσαλονίκη και ασχολείται με τις βόλτες τα ψώνια το θέατρο. Βασικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει κυρίως βόλτες με την κορούλα της (ναι, είναι υπερήφανη μητέρα μια τετράχρονης «μη μου άπτου» ντίβας) σε πάρκα και παιδικές χαρές, ψώνια στη λαϊκή, στο σούπερ μάρκετ, άντε και το πολύ έναν καραγκιόζη ή κουκλοθέατρο μια-δυο φορές το μήνα. Αλλά και αυτά βόλτες ψώνια και θέατρο είναι, ας μην τα σνομπάρουμε όλα.

Τα δύο τελευταία χρόνια είναι αραχτή στο σπίτι και ασχολείται με τα αγαπημένα της χόμπι, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, μαγείρεμα. Αν καταφέρει να ξεκλέψει λίγο χρόνο, διαβάζει βιβλία, σερφάρει στο ίντερνετ και γράφει για να περνάει η ώρα.

Για τυχόν περαιτέρω απορίες σχετικά με το άτομό της μην διστάσετε να ρωτήσετε! Αν είστε αρκετά αδιάκριτοι μπορεί και να σας απαντήσει...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom