(5 ψήφοι)

Ο μήνας των ευχών και της προσμονής

Ο μήνας των ευχών και της προσμονής

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε! Οι περισσότεροι γνωστοί και φίλοι -ειδικά όσοι έχουν παιδιά- στόλισαν το δέντρο στα σπίτια τους για να βρουν τη θέση τους τα δώρα που θα φέρει ο Άγιος Βασίλης! Είναι ο μήνας των ευχών και της προσμονής ο Δεκέμβρης, για τα μικρά...και τα μεγάλα παιδιά! Εγώ πάντως το γράμμα μου που θα στείλω στον Άγιο Βασίλη, το έχω έτοιμο! Μαζί και τις ευχές μου για όλους σας!

"Αγιε μου Βασίλη, να που ήρθε η ώρα να σου γράψω κι εγώ ένα γράμμα! Η χρονιά που φεύγει δεν ήταν και η καλύτερη, οπότε δεν θα πω πως θα μου λείψει. Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες , σκέφτομαι τι θα ήθελα να μου φέρεις για δώρο, τι μου λείπει πραγματικά, με τι θα ένιωθα χαρούμενη. Αν θυμηθείς λοιπόν, ρίξε μια ματιά στο εργαστήρι των ξωτικών σου και δες αν υπάρχει στα ράφια τους λίγο Χαμόγελο, απ'αυτό το αληθινό που φωτίζει τα πρόσωπα. Για να το βρεις, πρέπει να τους ζητήσεις να σου δώσουν και την Υγεία...πολύτιμο δώρο πίστεψέ με, για όλους όσους νοιαζόμαστε! Την Αγάπη μην ξεχάσεις σε παρακαλώ. Αυτή έρχεται παρέα με την Ευτυχία...καλοδεχούμενες και οι δύο!

Α,και κάτι τελευταίο, αν θυμηθείς! Να πεις στα ξωτικά σου να βάλουν σε κάθε δώρο που θα δώσεις μια δόση από "Μαζί", για να μην νιώθει κανείς μόνος και μια αισιόδοξη σκέψη για τον καθένα! Αυτά ήθελα να σου ζητήσω και θα τα περιμένω με την ίδια λαχτάρα που περιμένουν τα μικρά παιδιά τα παιχνίδια τους!

Υ.Γ. Αν χωράει ο σάκος σου, βάλε κι ένα κάστρο με playmobil για τον αγαπημένο μου Χρήστο-Άγγελο, τον 7χρονο ανηψιό μου!"

 

Χρόνια πολλά και να περάσετε όλοι τις πιο όμορφες γιορτές, μαζί με όσους αγαπάτε!!!

 

BrightSong: Tom Baxter - Tell Her Today

 

{κάθε μέρα μία ευχή και ένα τραγούδι από την ομάδα του Bright Side of Mom}

Αρετή Στασινού

Γεννήθηκε στα Γιάννενα, την πόλη με τα διαφορετικά και τόσο γοητευτικά πρόσωπα και δεν την εγκατέλειψε ποτέ. Σπούδασε Νηπιαγωγός-Βρεφ/κόμος αλλά από τα φοιτητικά της κιόλας χρόνια βρέθηκε μπροστά σ'ένα μικρόφωνο ραδιοφώνου ως Μουσική Παραγωγός στην αρχή και στη συνέχεια ως Δημοσιογράφος. Στην πορεία βρέθηκε στον δρόμο της η τηλεόραση. Ρεπορτάζ, παρουσιάστρια στο δελτίο ειδήσεων, αλλά και με την δική της εκπομπή "Στον Δρόμο της Αρετής" με καλεσμένους σχεδόν τους περισσότερους Έλληνες καλλιτέχνες καθώς και άλλες σημαντικές προσωπικότητες.
Πριν από δύο χρόνια αποφάσισε να βάλει μία άνω τελεία στην σχέση της με την δημοσιογραφία κι αποφάσισε να δουλέψει για την τουριστική προβολή της Ηπείρου! Απέκτησε και νέα ενδιαφέροντα έτσι. Για να γνωρίσεις καλύτερα έναν τόπο πρέπει να τον περπατήσεις. Ετσι κι έκανε. Το περπάτημα έγινε τρέξιμο και τώρα ποιος την σταματάει. Πάντα και παντού ακούει μουσική. Διαβάζει πολύ και όποτε της δίνεται η ευκαιρία ταξιδεύει! Λατρεύει τα ταξίδια ακόμη και στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Δηλώνει αμετανόητα ονειροπόλα, την κερδίζουν οι άνθρωποι που δεν φοβούνται την αλήθεια και σου χαμογελάνε με την καρδιά τους. 

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom