(4 ψήφοι)

Άγιε Βασίλη θέλω ένα μαγικό ραβδί

Γράφει:
Άγιε Βασίλη θέλω ένα μαγικό ραβδί

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,

Δε θα σε παραμυθιάσω οτι ήμουν καλό παιδί φέτος γιατί απλούστατα δεν ήμουν. Δεν έχω καταφέρει να ελέγχω τα νεύρα μου, δεν έχω καταφέρει να κάνω δίαιτα, δεν έχω σταματήσει να βρίζω. Βέβαια ξεκίνησα γυμναστήριο... κάτι είναι κι αυτό.

Για τον καινούριο χρόνο θα ήθελα να σου ζητήσω ένα μαγικό ραβδάκι. Τι να το κάνω;;; να κάνω τους μουσακάδες, τα πατατάκια, τις πίτσες και τα σουβλάκια να έχουν τις θερμίδες ενός μπρόκολου. Επίσης όταν παρακολουθώ ταινίες ή πίνω καφέ με τις φίλες μου να καίω όσες θερμίδες καίω σε δυο ώρες γυμναστήριο. Όμως το κυριότερο που θέλω είναι να κάνω τους κακούς καλούς. Όλοι αυτοί που δέρνουν, κλέβουν, σκοτώνουν, βιάζουν... να μεταμορφωθούν σε καλούς ανθρώπους που βοηθούν τον κόσμο.

Όμως Άγιε μου Βασίλη γιατί να σε παραμυθιάζω;;; δεν είμαι τόσο καλή. Δε θέλω να μου φέρεις ένα μαγικό ραβδάκι. Μέσα μου πραγματικά θέλω να μου φέρεις ένα όχημα με ένα κανόνι μπροστά,να βγω στο δρόμο και να τους πάρω όλους αυτούς σβάρνα...να μην μείνει κανείς, να μην μπορεί κανένας πια να πειράξει μια γριούλα, ένα παιδάκι, ένα αδέσποτο ζώο, οποιονδήποτε είναι ανυπεράσπιστος. Να μπορούμε όλοι να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια χωρίς να φοβόμαστε μη μπουκάρει κανείς αλλά και χωρίς να ανησυχούμε για τα παιδιά μας όταν βγαίνουν, με αποτέλεσμα να τα καταπιέζουμε.

Όμως αυτή η ευχή δεν ταιριάζει με το πνεύμα των Χριστουγέννων θα μου πεις. Δεν ειναι σωστό. Άλλα πάλι δεν ξέρω πια τι ειναι σωστό και τι όχι. Άστο λοιπόν, μη μου φέρεις τίποτα φέτος αν και μεταξύ μας γι' αυτό με τις θερμίδες θα ήθελα λίγο να το σκεφτείς. Άλλωστε έκοψα και το τσιγάρο... κάτι δικαιούμαι κι εγώ!

Flossie

Ομόρφυνε τον κόσμο με τη γέννηση της 41 χρόνια πριν, μια χιονισμένη μέρα στις 8 Ιανουαρίου του 1972. Τελείωσε το 1991 την Σχολή Ιατρικών Εργαστηρίων στο 1 ΤΕΛ στα Εξάρχεια. Προ λίγων μηνών έμεινε άνεργη ως άλλο ένα θύμα της κρίσης! Έχει παντρευτεί 2 φορές και έχει 2 κόρες μια από κάθε γάμο, ετών 11 και 17 αντίστοιχα. Τα ενδιαφέροντά της είναι διάβασμα, ατέλειωτοι καφέδες σε συνδυασμό με κοινωνική κριτική (κουτσομπολιό) και η μουσική δηλαδή ο ένας, ο μοναδικός , ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ Αγγελάκας!

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom