(1 Ψήφος)

It's the most wonderful time of the year! | της Μαριαλένας Χατζηιωαννίδη (#Χριστούγεννα_είναι)

It's the most wonderful time of the year! | της Μαριαλένας Χατζηιωαννίδη (#Χριστούγεννα_είναι)

 * Να ξυπνάω 1η Δεκέμβρη και να τρέχω να δω τι μου έτυχε στο advent και τι γράφει το σημειωματάκι μου. Γιατί παρόλο που είμαι 19 η Μάν(ι)α ακόμη μου φτιάχνει!

* Να είμαι 7 χρονών και να περνάω όλη τη μέρα των Χριστουγένων παίζοντας με το σπίτι της Barbie των ονείρων μου που βρήκα στημένο έτοιμο κάτω από το δέντρο το πρωί που ξύπνησα! Να είμαι 30 χρονών και να χαζεύω την κόρη μου με τη μαμά μου να συναρμολογούν το ίδιο ακριβώς σπίτι της Barbie και να παίζουν, πάλι ανήμερα Χριστούγεννα!

* Η πρώτη φορά που μπήκα στο Niva του κουμπάρου.

*Το σπίτι της δασκάλας μου των Γερμανικών και τα φοβερά παραδοσιακά της κουλουράκια, τα ξύλινα στολιδάκια της και οι καπνιστές της.

* Κάλαντα στη γειτονιά με τους συμμαθητές.

* Ο Κωνσταντίνος να τραγουδάει: "για να δω τι θα μου πέσει απ' τα πούθια κλαδιά".

* Pizza στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Βιέννη παραμονή Χριστουγέννων.

* Η γιορτή του βαφτιστηριού μου ανήμερα Χριστούγεννα το βράδυ κάθε χρόνο 19 χρόνια τώρα.

* Το μαγαζί μας φωτεινό και στολισμένο γεμάτο αγαπημένους ανθρώπους.

* Με την Ειρήνη στην παραλιακή μέσα στο σταρλετάκι μου να τραγουδάμε το ραδιοφωνικό σποτάκι παιχνιδάδικου: "Στο σαλόνι μας και φέτο(ς) φύτρωσε καινούριο δέντροοοοο" και να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια.

* Πρώτη φορά σπίτι μας με τον καλό μου, οι δυο μας κι όλοι μας οι φίλοι να γεμίζουν το δέντρο μας στολίδια και την ζωή μας αγάπη.

*Το καθιερωμένο μας οικογενειακό τραπέζι. Πάντα Χριστούγεννα όλοι μαζί, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

*Τα Χριστουγεννιάτικα πιτζάμα πάρτυ μας μόνο για κορίτσια.

*Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του γραφείου και το τηλέφωνο που χτύπησε κι έμαθα απο τη μικροβιολόγο τη θετική χοριακή μου.

* Η μελωδία της ευτυχίας.

* Τα πρώτα Χριστούγεννα κάθε ενός από τα παιδιά μας.

 

Και η λίστα μου δεν έχει τέλος. Μυρωδιές, γεύσεις, εικόνες, ήχοι, όλα μου φωνάζουν Χριστούγεννα. Από 25 Νοέμβρη μπαίνω στην πρασινοκόκκινη πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη φουσκίτσα μου και τους παρασύρω όλους γύρω μου. Όλα μου τα Χριστούγεννα έχουν χαραχτεί μέσα μου και μου ζεσταίνουν την ψυχή.

Χριστούγεννα είναι: οικογένεια, αγάπη, ζεστές αγκαλιές, χαρά, παιδικά γέλια! Χριστούγεννα είναι ελπίδα και ομορφιά!

 

{youtube}UNwGVgfkcgI|650|340{/youtube}

 

#Χριστούγεννα_είναι

 

 

 

Bright P.S. : Τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς. Ο χώρος κάτω από την ανάρτηση προσφέρεται γι' αυτό το σκοπό. Αλλά για όσους προτιμούν να αφήσουν ένα πιο προσωπικό σχόλιο ή μια ερώτηση, μπορούν να το στείλουν εδώ.

 

 

 

Απαγορεύεται ρητά η εν όλω ή εν μέρει αντιγραφή, αναπαραγωγή, δημοσίευση, διασκευή και χρήση σε παράγωγο έργο, μετάφραση και εν γένει κάθε είδους χρήση των Κειμένων, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της ιδιοκτήτριας της Ιστοσελίδας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Μαριαλένα Χατζηιωαννίδη

Είμαι η Πολυάννα, κατά κόσμον Μαριαλένα Χατζηιωαννίδη. Γυναίκα του Βασίλη, Μαμά της Λένας, του Προκόπη και του Γιώργη, καλός και υπομονετικός ακροατής. Ψάχνω πάντα τη χαρά και την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων εξού και Πολυάννα:) Επειδή είμαι φύσει κοινωνικός άνθρωπος, μου αρέσει πολύ να γράφω και να μοιράζομαι σκέψεις, γεγονότα και εμπειρίες αλλά και την άποψη μου για πράγματα που έκανα, δοκίμασα, είδα κλπ. Μετά από σχεδόν μια δεκαετία στον τομέα της οργάνωσης Συνεδρίων και εκδηλώσεων, αποφάσισα να μείνω σπίτι με τα παιδιά μου. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με το πλέξιμο, το πάτσγουορκ, τη ζαχαροπλαστική και τις κατασκευές παντός είδους. Σα φυσική συνέχεια των hobby μου, μπήκε στη ζωή μου η MarMaLenaκι έτσι πλέον δουλεύω από το σπίτι.

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom