(6 ψήφοι)

Ειρήνη στις καρδιές μας | της Ντιάνας Δεμέστιχα (#Χριστούγεννα_είναι)

Ειρήνη στις καρδιές μας | της Ντιάνας Δεμέστιχα (#Χριστούγεννα_είναι)

Ό, τι βγαίνει από την καρδιά μας, οι στιγμές που τυλίγουν με αγάπη τις αναμνήσεις μας, είναι όλα για Εκείνον και αυτό είναι όλο.
Δεν είναι τα δώρα που θυμόμαστε, είναι Εκείνος που έγινε το δώρο αγάπης στη ζωή μας.
Το μεγάλο αυτό μυστήριο έγινε το μωρό τόσο μικρό και ο άπειρος Θεός έγινε βρέφος.
«Ο Δότης έγινε το Δώρο».


Ο Θεός μας έχει δώσει ένα δώρο που σημαίνει κάτι πολύ περισσότερο και που όλοι θα πρέπει να έχουμε μαζί μας στην καθημερινή μας ζωή, ακόμη και πολύ καιρό μετά, όταν η γιορτή των Χριστουγέννων σκοτεινιάσει.

Όπως είπε ο άγγελος στους βοσκούς «Σας φέρνω καλά νέα για μια μεγάλη χαρά που θα είναι για όλους τους ανθρώπους γιατί σήμερα στην πόλη του Δαβίδ γεννήθηκε για εσάς ένας Σωτήρας, ο οποίος είναι ο Μεσσίας ο Κύριος. "
«Επειδή, παιδί γεννήθηκε σε μας, γιος δόθηκε σε μας και η εξουσία θα είναι επάνω στον ώμο του και το όνομά του θα αποκληθεί: Θαυμαστός, Σύμβουλος, Ισχυρός Θεός, Πατέρας τού Μέλλοντος Αιώνα, Άρχοντας Ειρήνης.»

Αυτό είναι Χριστούγεννα.

Ένα δώρο από το Θεό που προορίζεται για όλους τους ανθρώπους όλων των εθνών, παντού.

Ένα δώρο που δεν είναι μόνο να λάβεις και να λατρεύσεις, αλλά εκείνο που θες να μοιραστείς με τους γύρω σου και αυτό το δώρο είναι η αιώνια ζωή.

Αυτό το δώρο είναι ένας Βασιλιάς.

Ένας Σωτήρας.

Το εισιτήριο μας για να εισέλθουμε στην αιώνια ζωή σε μια ερχόμενη Βασιλεία που θα μας φέρει ελπίδα.

Ειρήνη στις καρδιές μας.

Χαρά ανεξέλεγκτη.

Αγάπη, που θα μας ωθήσει έξω από τον σκοτεινό κόσμο, να μοιραστούμε αυτό το φως που έχει έρθει σε μας.

Ας χαρούμε !

Ναι, θα Σε θυμόμαστε.

Με όποιο από τα χίλια πρόσωπα και τρόπους έρθεις.

Happy Birthday Jesus!

 

{youtube}-pGld28bJMw|650|340{/youtube}

#Χριστούγεννα_είναι

 

 

 

Bright P.S. : Τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς. Ο χώρος κάτω από την ανάρτηση προσφέρεται γι' αυτό το σκοπό. Αλλά για όσους προτιμούν να αφήσουν ένα πιο προσωπικό σχόλιο ή μια ερώτηση, μπορούν να το στείλουν εδώ.

 

 

 

 

Απαγορεύεται ρητά η εν όλω ή εν μέρει αντιγραφή, αναπαραγωγή, δημοσίευση, διασκευή και χρήση σε παράγωγο έργο, μετάφραση και εν γένει κάθε είδους χρήση των Κειμένων, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της ιδιοκτήτριας της Ιστοσελίδας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. 

Ντιάνα Δεμέστιχα

Είναι σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη. Σπούδασε Πληροφορική, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing. Εδώ και αρκετά χρόνια εργάζεται στον τομέα του Marketing ο οποίος εξελίσσεται διαρκώς και έτσι της κρατάει το ενδιαφέρον ακόμη και στις άχαρες στιγμές, αυτές των στατιστικών αναλύσεων. Θαυμάζει την επιχειρηματική δραστηριότητα που έχει ως αποτέλεσμα την κοινωνική προσφορά και υποστηρίζει τις καινοτόμες ιδέες. Τον ελεύθερο χρόνο της ακονίζει τη φαντασία της με κάθε είδους χειροτεχνία, παρέα με τη μικρή της κόρη. Έχοντας μια ιδιαίτερη ευαισθησία για την ασφάλεια και τα δικαιώματα των παιδιών, συμμετέχει σε εκστρατείες ενημέρωσης κατά της ενδοοικογενειακής βίας και παιδικής κακοποίησης. Πιστεύει στο Θεό και στην δύναμη της Αγάπης. Αγαπημένη της φράση «Γίνε εσύ η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο».

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom