(3 ψήφοι)

Put a Little Love in your Heart | της Ζωής Κοσκινίδου (#Χριστούγεννα_είναι)

Put a Little Love in your Heart | της Ζωής Κοσκινίδου (#Χριστούγεννα_είναι)

Χριστούγεννα είναι εκείνη.

Χριστούγεννα είναι αυτή η μυρωδιά των μελομακάρονων, που ξεφουρνίζονται.

Χριστούγεννα είναι, ας μην γελιόμαστε, το Love Actually, η Mary Poppins, το Scrooged και το You've got mail.

Χριστούγεννα είναι τα χιλιάδες μικροσκοπικά λευκά λαμπάκια.

Χριστούγεννα είναι η προσμονή για την Παραμονή.

Χριστούγεννα είναι όλη η οικογένεια μαζεμένη.

Χριστούγεννα είναι όλα τα παραπάνω που πια κάνω μόνο μαζί της. Είναι τα μελομακάρονα που για πρώτη χρονιά θα ζυμώσουμε μαζί, είναι τα κάλαντα που θα ακούσουμε μαζί και η πρώτη φορά που θα τα πει στους παππούδες. Είναι η Mary Poppins για εκείνη και το Scrooged για μένα. Είναι τα λαμπάκια που μαζί βάλαμε στο δέντρο και μετά από λίγο το γκρέμισε. Είναι ο κουραμπιές που εγώ θα φάω για να της δείξω πως ο Άγιος Βασίλης ήρθε.

Χριστούγεννα όμως είναι και το να δίνεις. Να μάθει κι εκείνη να δίνει.
Να μάθει τι θα πει βοηθάω, στέκομαι αλληλέγγυος, απλώνω το χέρι.

 

Χριστούγεννα είναι αγάπη.
Όχι όμως μόνο τα Χριστούγεννα.
Κάθε μέρα.
Για πάντα.

 

#Χριστούγεννα_είναι

 

Bright P.S. : Τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς. Ο χώρος κάτω από την ανάρτηση προσφέρεται γι' αυτό το σκοπό. Αλλά για όσους προτιμούν να αφήσουν ένα πιο προσωπικό σχόλιο ή μια ερώτηση, μπορούν να το στείλουν εδώ.

 

 

Απαγορεύεται ρητά η εν όλω ή εν μέρει αντιγραφή, αναπαραγωγή, δημοσίευση, διασκευή και χρήση σε παράγωγο έργο, μετάφραση και εν γένει κάθε είδους χρήση των Κειμένων, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της ιδιοκτήτριας της Ιστοσελίδας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Ζωή Κοσκινίδου

Η Ζωή είναι μαμά της επτάχρονης (ημίαιμης) Νίλας, του τετράχρονου Stripes 'n' Buttons και της 14 μηνών Διδώς. Ξεκίνησε να σπουδάζει Management, αλλά το βαρέθηκε, μετά είπε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο Marketing, μέχρι που παραλίγο να την πετάξουν έξω από τη σχολή για χαμηλή ακαδημαϊκή απόδοση και τελικά αρίστευσε στη Δημοσιογραφία. Δούλεψε για έντεκα χρόνια σε free press και περιοδικά στον χώρο του πολιτιστικού ρεπορτάζ, μέχρι που η κρίση της χτύπησε την πόρτα κι αποφάσισε να ακολουθήσει το plan B της: να ράβει. Έτσι το 2010 γεννήθηκε το Stripes 'n' Buttonsκαι τρία χρόνια μετά ήρθε και το "μοντελάκι" της, η Διδώ που τα κάνει όλα να φαίνονται πιο όμορφα και πιο χρωματιστά και πιο ελπιδοφόρα. Στο Bright Side of Mom βρέθηκε για να συνδυάσει τα δύο της πάθη: το γράψιμο και το ράψιμο.

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom