(5 ψήφοι)

Να είσαι παιδί

Να είσαι παιδί

 

Να χοροπηδάς.

Να χοροπηδάς που κλείνουν τα σχολεία, που ήρθε η γιαγιά με δώρα, που το καινούριο φόρεμα έχει και τεράστιο φιόγκο.

 

Να μετράς.

Να μετράς μέρες για να έρθει ο Άι-Βασίλης, τα μελομακάρονα που έφαγες, πόσα έβγαλες στα κάλαντα.

 

Να παίζεις.

Να παίζεις με τα καινούρια παιχνίδια, με τον αδερφό σου γιατί είναι σε μικρότερη τάξη και στο σχολείο δεν παίζετε με τα μικρά, με τη μαμά και τον μπαμπά γιατί τα Χριστούγεννα δεν δουλεύουν και είναι τέλεια να είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι.

 

Να ξεχνάς τους κανόνες.

Να ξεχνάς ότι η ζάχαρη κάνει κακό στα δόντια, ότι τα μικρά παιδιά τέτοια ώρα είναι στο κρεβάτι τους, ότι λέμε ευχαριστώ όταν μας δίνουν δώρο και δεν πρέπει να μας νοιάζουν τόσο πολύ τα δώρα.

 

Να τραγουδάς.

Να τραγουδάς στη γιορτή του σχολείου ψάχνοντας με τα μάτια τη μαμά και τον μπαμπά, στα κάλαντα πιο δυνατά από όλους, στο αυτοκίνητο γελώντας κάθε φορά που ο μπαμπάς κορνάρει ρυθμικά στο Ρούντολφ το ελαφάκι.

 

Να στολίζεις.

Να στολίζεις το δέντρο με όλη σου την προσοχή και συγκέντρωση, το δωμάτιό σου με ό,τι γιρλάντα περίσσεψε, το κεφάλι σου με ότι φιόγκο βρεις.

 

#Χριστούγεννα_είναι να είσαι παιδί!

 

 

 


► Share Your Story & Join Our Team!

*Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς εικόνες από την καθημερινότητά σας, επικοινωνήστε μαζί μας

 Terms & Conditions


 

Ιωάννα Αναγνώστου

Η Ιωάννα πάντα αγαπούσε τις ταινίες που έκρυβαν μεγάλες ανατροπές στην ιστορία των πρωταγωνιστών. Έτσι η ζωή μια ωραία πρωία αποφάσισε να της δείξει τη διαφορά μεταξύ σεναρίου και πραγματικότητας. Καμία! Απολύτως καμία! Όλα αυτά που βλέπουμε συμβαίνουν. Αλήθεια στο λέω.
Κάτω από τις πιο αναπάντεχες συνθήκες και μοναδικές στιγμές, εκεί που δεν το περιμένεις, τσουπ, στη γωνία κρύβονται αλλαγή καριέρας, γάμος, κοιλίτσα και πολλές πολλές εκπλήξεις! Νέα σύζυγος, νέα επιχειρηματίας και νέα μαμά...φίλη, κουμπάρα, κόρη κι αδερφή... ε, μια δόση τρέλας πρέπει να την κουβαλάς για να τα βγάλεις πέρα. Για όλα αυτά γράφει... γιατί τα πιο τρελά σενάρια τελικά είναι βγαλμένα από τη ζωή! Stay tuned!

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom