(1 Ψήφος)

Tα όνειρα δεν σταματούν ποτέ | της Αρετής Στασινού (#Χριστούγεννα_είναι)

Tα όνειρα δεν σταματούν ποτέ | της Αρετής Στασινού (#Χριστούγεννα_είναι)

Χριστούγεννα είναι η γιορτή της μνήμης. Η διάθεση να επιστρέφεις στον μαγικό κόσμο της προσμονής και της χαράς.

Χριστούγεννα είναι οι άνθρωποι που περιμένουμε να συναντήσουμε, οι μυρωδιές από τα μελομακάρονα και η άχνη ζάχαρη που θα σκεπάσει τους κουραμπιέδες.

Χριστούγεννα είναι το χαμόγελο των παιδιών που θα χτυπήσουν την πόρτα για να σου πουν τα κάλαντα, ένα ποτήρι κόκκινο κρασί δίπλα στο αναμμένο τζάκι. Το στολισμένο δέντρο με τα φωτάκια που αναβοσβήνουν φέρνοντας στο νου εικόνες από χαρούμενες στιγμές.

Χριστούγεννα είναι η νοσταλγία για όσα άφησες ή σε άφησαν, η επιθυμία να επέστρεφαν έστω και για λίγο όσοι "έφυγαν".

Χριστούγεννα είναι η ελπίδα για το καινούριο, τα δώρα που δεν περιμένεις, οι αγκαλιές που σου έλειψαν.

Χριστούγεννα είναι ...οι ευχές της καρδιάς, η αγάπη που θα δώσεις και θα πάρεις, μια βόλτα στην στολισμένους δρόμους, οι ταινίες που θα ξαναδείς κι ας σε μελαγχολήσουν.

 

Χριστούγεννα είναι να ξαναγίνεσαι παιδί κι ας μεγάλωσες. Να δίνεις χαρά σε όσους νιώθουν μόνοι, να μην ξεχνάς πως η ζωή είναι ένα θαύμα και τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ!


Καλές γιορτές!

 

 

#Χριστούγεννα_είναι

 

 

 

Bright P.S. : Τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς. Ο χώρος κάτω από την ανάρτηση προσφέρεται γι' αυτό το σκοπό. Αλλά για όσους προτιμούν να αφήσουν ένα πιο προσωπικό σχόλιο ή μια ερώτηση, μπορούν να το στείλουν εδώ.

 

 

 

 

Απαγορεύεται ρητά η εν όλω ή εν μέρει αντιγραφή, αναπαραγωγή, δημοσίευση, διασκευή και χρήση σε παράγωγο έργο, μετάφραση και εν γένει κάθε είδους χρήση των Κειμένων, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της ιδιοκτήτριας της Ιστοσελίδας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Αρετή Στασινού

Γεννήθηκε στα Γιάννενα, την πόλη με τα διαφορετικά και τόσο γοητευτικά πρόσωπα και δεν την εγκατέλειψε ποτέ. Σπούδασε Νηπιαγωγός-Βρεφ/κόμος αλλά από τα φοιτητικά της κιόλας χρόνια βρέθηκε μπροστά σ'ένα μικρόφωνο ραδιοφώνου ως Μουσική Παραγωγός στην αρχή και στη συνέχεια ως Δημοσιογράφος. Στην πορεία βρέθηκε στον δρόμο της η τηλεόραση. Ρεπορτάζ, παρουσιάστρια στο δελτίο ειδήσεων, αλλά και με την δική της εκπομπή "Στον Δρόμο της Αρετής" με καλεσμένους σχεδόν τους περισσότερους Έλληνες καλλιτέχνες καθώς και άλλες σημαντικές προσωπικότητες.
Πριν από δύο χρόνια αποφάσισε να βάλει μία άνω τελεία στην σχέση της με την δημοσιογραφία κι αποφάσισε να δουλέψει για την τουριστική προβολή της Ηπείρου! Απέκτησε και νέα ενδιαφέροντα έτσι. Για να γνωρίσεις καλύτερα έναν τόπο πρέπει να τον περπατήσεις. Ετσι κι έκανε. Το περπάτημα έγινε τρέξιμο και τώρα ποιος την σταματάει. Πάντα και παντού ακούει μουσική. Διαβάζει πολύ και όποτε της δίνεται η ευκαιρία ταξιδεύει! Λατρεύει τα ταξίδια ακόμη και στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Δηλώνει αμετανόητα ονειροπόλα, την κερδίζουν οι άνθρωποι που δεν φοβούνται την αλήθεια και σου χαμογελάνε με την καρδιά τους. 

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom