(2 ψήφοι)

Ας προσφέρουμε! (#Χριστούγεννα_είναι) | Piperia

Γράφει:
Ας προσφέρουμε! (#Χριστούγεννα_είναι) | Piperia

Χριστούγεννα...

Εγώ είμαι τύπος του Πάσχα για να είμαι ειλικρινής. Αν όμως έβαζα κοτοπουλάκια και κόκκινα αυγά στο δέντρο, η γειτονιά θα ειδοποιούσε τις αρχές.

Θέλοντας και μη λοιπόν συμμορφώνομαι με τις επιταγές του εθίμου.

Λαμπάκια, στεφάνια, γιρλάντες, μελομακάρονα έτοιμα εννοείται, κουραμπιέδες όλο και κάποιος θα φέρει (δεν είναι το φετίχ μου), γράμμα στον Βασίλη ένεκα το ανήλικο (ποτέ δεν είχα γράψει εγώ), φάτνη, σέα, μέα και όλα τα σχετικά.

Και ψώνια.

Φέτος αντί για άλλες δύο μπλούζες που στάνταρ θα βαρεθώ μετά τη 2η φορά που θα φορέσω κι άλλο ένα ζευγάρι παπούτσια πανομοιότυπα με τουλάχιστον άλλα 3 που έχω πάρει ανά τα έτη (διότι πόση ποικιλία να υπάρχει στο 41 με κου ντε πιε ελέφαντα χωρίς πολύ τακούνι κι όχι πολύ μοντέρνο μην τραβάει τα βλέμματα το μέγεθος του παπουτσιού), αποφάσισα να κάνω το εξής, το οποίο συστήνω ανεπιφύλακτα : εντοπίζουμε μια άπορη οικογένεια ή ίδρυμα της επιλογής μας και το ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ.

Άσχετα με τα είδη που θα προσφέρουμε, φέτος ας προσφέρουμε εθελοντική εργασία και την παρουσία μας.

Ας προσφέρουμε ένα αυτί και όση συμπαράσταση μπορεί να δώσει κανείς.

Ακόμα κι απλά πράγματα που στερούνται και δε μας περνάνε απ' το μυαλό (πχ να αναλάβουμε τα διαδικαστικά επειδή έχουμε πρόσβαση σε τηλέφωνο).

Ας δούμε φέτος από κοντά τις απίστευτες δυσκολίες που περνάνε κι ας κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας.

Όλοι είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά ...ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσους είναι σε δυσκολότερη.

Ας γίνουν αυτά τα Χριστούγεννα λίγο καλύτερα για όλους.

Ας γίνουν αυτά τα Χριστούγεννα λίγο πιο συμπαθητικά σ' εμένα και σε όσους επίσης δεν τα πολυχωνεύουν γιατί γίνονται πιο προφανείς και αγεφύρωτες οι διαφορές.

Ας δώσουμε αίμα, πλάσμα, αιμοπετάλια, τρόφιμα, συντροφιά κι ό,τι άλλο έχουμε.

 

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

 

 

 

 

*Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς μαζί μας εικόνες από την καθημερινότητά σας επικοινωνήστε μαζί μας.

BrightStarsNote : Τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς. Ο χώρος κάτω από την ανάρτηση προσφέρεται γι' αυτό το σκοπό. Αλλά για όσους προτιμούν να αφήσουν ένα πιο προσωπικό σχόλιο ή μια ερώτηση, μπορούν να το στείλουν εδώ.

Piperia

Θα ήθελε πολύ να μας συστηθεί σαν μια καλή αρθρογράφος, που έχει να πει πολλά και σημαίνοντα. Αλλά όμως...πλένει πιάτα όπως κι εσύ, σφουγγαρίζει, καθαρίζει (χωρίς κανένα ιδιαίτερο ταλέντο ούτε σ' αυτά), βλέπει τούρκικα σίριαλ γιατί την χαλαρώνουν όταν έχει κουραστεί να σκέφτεται, δουλεύει, έχει ένα παιδί, τρέχει και δεν φτάνει κι επικαλείται την κατανόηση σου αγαπητέ αναγνώστη του Bright Side of Mom για όσα θα διαβάζεις. Αρχικά είχε επιλέξει να υπογράφει με nickname Pleno_piata_opos_ki_esy, ώστε να μην μπορείς με τα κείμενά της να την στείλεις να πλύνει κανένα πιάτο!!!! Τελικά επέλεξε κάτι πιο...πικάντικο και καυτερό!!! Είναι όμως αισιόδοξη πως μέσα από την απλή καθημερινή και καθόλου επιτηδευμένη ή σνομπ ματιά της, θα βρεις δικές σου σκέψεις, πράγματα που εκνευρίζουν κι εσένα ή που σε κάνουν να χαίρεσαι και να συγκινείσαι.

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom