(3 ψήφοι)

She Loves You (#Χριστούγεννα_είναι) | Τάκης Γιαννούτσος

She Loves You (#Χριστούγεννα_είναι) | Τάκης Γιαννούτσος

Εγώ δεν έβλεπα καλικαντζαράκια, αντίθετα έβλεπα μόνο σκαθάρια...

Για κάποιο λόγο τα παιδικά μου χριστούγεννα ήταν πάντοτε συνδεδεμένα με τους Beatles.

Τις δύο διπλές συλλογές τους, τη μπλε και την κόκκινη, τις είχα αγοράσει χριστούγεννα, με λεφτά από τα κάλαντα.

Παραμονές Χριστουγέννων θυμάμαι την κρατική τηλεόραση να προβάλει συναυλίες των Beatles, αυτές με τα κοριτσάκια που ούρλιαζαν όλη την ώρα, χωρίς να ακούν τα τραγούδια.

Ήταν και το ύφος των τραγουδιών τους έτσι (κάπως γλυκανάλατα για τα γούστα μου), που στο μυαλό μου έχει καρφωθεί ότι το τραγούδι των Χριστουγέννων είναι το She Loves You και όχι η Άγια Νύχτα.

Έρχεται και η 8η Δεκέμβρη του 1980, ημέρες των Χριστουγέννων και πάλι, όπου δολοφονείται ο John Lennon.

Όχι ότι είχα εκτιμήσει το ταλέντο και την ιδιοφυία του όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ως συνήθως μια δολοφονία, ένας άδικος θάνατος, μια ακαριαία για το θύμα, στιγμή, τον ανεβάζουν αυτόματα στο πρώτο σκαλί των ηρώων.

Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από εκείνα, τα παιδικά μου Χριστούγεννα, έχω αλλάξει μουσικά γούστα... έχω αλλάξει γενικότερα, αλλά πάντα μα πάντα, όταν ακούσω το She Loves You, θα κοιτάξω το ημερολόγιο.

Και αν δεν είναι μέρες Χριστουγέννων, θα μετρήσω σαν το jumbo ανάποδα, να υπολογίσω πότε έρχονται...

{youtube}QoF-7VMMihA|650|340{/youtube}

 

 

*Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς μαζί μας εικόνες από την καθημερινότητά σας επικοινωνήστε μαζί μας.

BrightStarsNote : Τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς. Ο χώρος κάτω από την ανάρτηση προσφέρεται γι' αυτό το σκοπό. Αλλά για όσους προτιμούν να αφήσουν ένα πιο προσωπικό σχόλιο ή μια ερώτηση, μπορούν να το στείλουν εδώ.

Τάκης Γιαννούτσος

Το 1977 ο Τάκης Γιαννούτσος ήταν 11 χρονών. Τότε ήταν που συναντήθηκε με το Punk. Από τότε δεν χωρίστηκαν ΠΟΤΕ. Το 1997 συναντήθηκε με το πρώτο του παιδί. Το 1999 με το δεύτερο και το 2007 με το τρίτο. Κάνει μικρά διαλείμματα και ξανακάνει παιδιά. Με πολλές μαμάδες για να υπάρχει μία ποικιλία στη ζωή (των παιδιών φυσικά). 

Πιστεύει πολύ στην κουβέντα που του είπε ένας πολύ καλός του φίλος και σπουδαίος μουσικός: "τα παιδιά Τάκη μου είναι καλά να τα έχεις και ακόμα καλύτερα να μεγαλώνουν με τις μαμάδες τους". Κάποια στιγμή σκέφτηκε να κάνει στείρωση. Γρήγορα όμως το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να συνεχίσει να κάνει παιδιά. Κατάλαβε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στον κόσμο. Ακόμα κι απ' το Punk...

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom