(2 ψήφοι)

Θα'θελα τώρα μια αγκαλιά | Κυριακή Αιλιανού

Θα'θελα τώρα μια αγκαλιά | Κυριακή Αιλιανού

Με κούρασε ο θόρυβος γύρω...

Η προδοσία, η αγνωμοσύνη, ο ρεβανσισμός, η αναμονή με το τουφέκι στη γωνία για τον αντίπαλο, οι στερημένοι, οι ανέραστοι, οι αχάιδευτοι, οι ημιμαθείς, οι μίζεροι, οι απαίδευτοι, οι ξερόλες, οι νταβατζήδες, οι πολιτικάντηδες.

Θα 'θελα, τώρα, μια αγκαλιά από αυτές τις ψυχές και από την Αγάπη... μόνο!

genia 30

(στη φωτό, η γενιά του '30: Πετσάλης, Βενέζης, Ελύτης, Σεφέρης, Καραντώνης, Ξεφλούδας, Θεοτοκάς, Τερζάκης, Δημαράς, Κατσίμπαλης, Πολίτης, Εμπειρίκος)

 

 

Αλκίνοος Ιωαννίδης - Ο χορτάτος

 

 

 

*Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς τα δικά σας "Sound Drops" επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ

BrightStarsNote : Τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς. Ο χώρος κάτω από την ανάρτηση προσφέρεται γι' αυτό το σκοπό. Αλλά για όσους προτιμούν να αφήσουν ένα πιο προσωπικό σχόλιο ή μια ερώτηση, μπορούν να το στείλουν εδώ.

Κυριακή Αιλιανού

Γεννήθηκα στην Αθήνα, καταχείμωνο, κι ο ταξιτζής που μετέφερε τους γονείς στο μαιευτήριο, άκουγε δυνατά Μοσχολιού. Από εκεί μάλλον επηρεάστηκα κι από τον πατέρα και τη γιαγιά που άκουγαν όλη τη μέρα ραδιόφωνο!
Μεγαλώνοντας, ήθελα να γίνω παιδίατρος ή μουσικός! Έγινα τελικά, φιλόλογος και παραγωγός ραδιοφώνου... Δε νομίζω πως θα μπορούσα να ζήσω χωρίς να επικοινωνώ, παίζοντας τις μουσικές που αγαπώ. Οι πρώτες εκπομπές στην αυλή του σπιτιού, με σταθερή και "ηρωική" ακροάτρια τη γιαγιά! Όταν έγινα είκοσι, φοιτήτρια ούσα, έκανα τις πρώτες ερασιτεχνικές μου εκπομπές σε έναν τοπικό σταθμό των Ιωαννίνων (1988) και επαγγελματικά πια, στον "Αιγαίο FM" (10 χρόνια), στον "Πόλις 88,6" (3 χρόνια), στον "Μελωδία 99,2"(5 χρόνια) και στο "Ραδιόφωνο της Εκκλησίας 89,5"(από το 2009 μέχρι και σήμερα). Το ραδιόφωνο, είναι για μένα έρωτας και ανάγκη ψυχής. Και, ναι! Δηλώνω αθεράπευτα εξαρτημένη από τον έρωτά του!

*Μπορείτε να ακούτε την Κυριακή Αιλιανού από Δευτέρα ως Παρασκευή 16:00-18:00 στο www.toradiofono.gr.

Πρόσφατα από: Κυριακή Αιλιανού

Top5
Sound Drops

Καλοκαίρι κάπου εκεί στα άγρια νιάτα μου και στα άγρια

...

Μην κρατάς κακίες. Είναι ανώφελο!

Μην

...

Βγήκε βιαστικά από το σπίτι μετά το τηλεφώνημα και η

...

Πράξη 1η: Παρκάρεις, ανηφορίζεις στους Βράχους,

...

Έχει χαρακτηριστεί ως το τελειότερο pop τραγούδι όλων

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana