(7 ψήφοι)

Johnny Cash - Ο ερωτευμένος «Άνδρας στα Μαύρα»

Johnny Cash - Ο ερωτευμένος «Άνδρας στα Μαύρα»

Ένας από τους καλύτερους συνθέτες και μουσικούς όλων των εποχών, ο Johnny Cash, φαίνεται ότι είναι πια και ο καλύτερος συγγραφέας ερωτικών επιστολών σύμφωνα με την Beagle Street.

Ο «Άνδρας στα Μαύρα», όπως αποκαλούν τον Johnny Cash, ήταν γνωστός για τον έντονο χαρακτήρα του, αλλά και για την έντονη σχέση του με τη σύζυγό του June Carter.

Η ιστορία τους μάλιστα έγινε και ταινία με τους Joachin Phoenix και Reese Witherspoon στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το 1994, ήδη παντρεμένος περίπου 25 χρόνια με την June, της έγραψε ένα ερωτικό γράμμα για τα 65α γενέθλια της.

Πρόσφατα αυτό το γράμμα ψηφίστηκε ως το καλύτερο ερωτικό γράμμα που γράφτηκε ποτέ. (Την έρευνα έκανε η εταιρεία Beagle Street.)

 

To γράμμα γράφει τα εξής:

Πριγκίπισσα Χρόνια Πολλά,

Γερνάμε και συνηθίζουμε ο ένας τον άλλον. Σκεφτόμαστε το ίδιο. Διαβάζουμε ο ένας την σκέψη του άλλου. Ξέρουμε τι θέλει ο άλλος χωρίς να ρωτάμε. Κάποιες φορές εκνευρίζουμε ο ένας τον άλλον. Και κάποιες φορές έχουμε τον άλλο δεδομένο.

Αλλά μια στο τόσο, όπως σήμερα, τα σκέφτομαι και συνειδητοποιώ πόσο τυχερός είμαι που μοιράζομαι την ζωή μου με την καλύτερη γυναίκα που έχω γνωρίσει. Ακόμα με εντυπωσιάζεις και με εμπνέεις. Με επηρεάζεις να γίνω καλύτερος. Είσαι το αντικείμενο του πόθου μου και ο νούμερο ένα λόγος για την ύπαρξη μου στη γη. Σε αγαπάω πάρα πολύ.

Χρόνια σου πολλά Πριγκίπισσα

Τζον

 

o-HOUSE-OF-CASH-2-570

 

Ανάμεσα στα γράμματα του ζευγαριού υπάρχει και αυτή η αυτοσχέδια καρδιά με ευχή που έγραψε ο Cash για την June Carter το 1987.

o-CASH-INSERT-HEART-570 

 

 

 

 

 

*Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς εικόνες από την καθημερινότητά σας επικοινωνήστε μαζί μας.

BrightStarsNote : Τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς. Ο χώρος κάτω από την ανάρτηση προσφέρεται γι' αυτό το σκοπό. Αλλά για όσους προτιμούν να αφήσουν ένα πιο προσωπικό σχόλιο ή μια ερώτηση, μπορούν να το στείλουν εδώ

 

Αρετή Μποταΐτη

Πέρασε πολλά χρόνια ανάμεσα σε μικρόφωνα, τραγουδιστές, ηχογραφήσεις, cd και μουσικές σκηνές. Το πρόσωπο πίσω από τα φώτα. Κι όταν τα φώτα εκεί έσβησαν, φώτισαν σε ένα παιδικό χαμόγελο στην αγκαλιά της. Στο Bright Side of Mom θα τη βρείτε κάπου ανάμεσα σε λόγια και τραγούδια ως Lead Singer. Στο γήπεδο θα τη βρείτε ως φανατική οπαδό της ομάδας της. Δεν λέει ποτέ όχι στις καλές συναυλίες, στα ζυμαρικά και στην κόρη της.

Top5
Sound Drops

Καλοκαίρι κάπου εκεί στα άγρια νιάτα μου και στα άγρια

...

Μην κρατάς κακίες. Είναι ανώφελο!

Μην

...

Βγήκε βιαστικά από το σπίτι μετά το τηλεφώνημα και η

...

Πράξη 1η: Παρκάρεις, ανηφορίζεις στους Βράχους,

...

Έχει χαρακτηριστεί ως το τελειότερο pop τραγούδι όλων

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana