Σούλα Γολικίδου

Από μικρή της άρεσε να καταπιάνεται με κάθε είδους χειροτεχνία είτε αυτό ήταν καλλιτεχνικής φύσεως είτε είχε να κάνει με μαστορέματα του σπιτιού. Ανήσυχο πνεύμα με πολλή φαντασία αλλά και επιδεξιότητα. Με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δούλεψε για πολλά χρόνια δίπλα σε παιδιά μέχρι που μετά από λίγες ακόμη σπουδές κατέληξε να διδάσκει σε παιδιά. Ζει στο κέντρο της Αθήνας με τον άντρα της και τους δυο της γιους και όπως λέει και η ίδια από το 2010 που έγινε μαμά κάνει την πιο όμορφη δουλειά του κόσμου.

10.12.2013

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου πραγματικά χαρούμενα Χριστούγεννα γεμάτα αγάπη και τρυφερότητα.

Εύχομαι η νέα

...
13.10.2013

Πέντε χρόνια πριν, άρχισα να ετοιμάζω το πάρτι–έκπληξη για το μωρό που θα ερχόταν, της φίλης μου Μαρίας. Τότε τα baby shower, όπως λέγονται, δεν ήταν τόσο

...
22.01.2014

Εμείς τις αγαπάμε πολύ. Όλο το χειμώνα μ' αυτές την βγάζουμε, βλέπεις τα αγόρια μου δεν τα πάνε πολύ καλά με τις παντόφλες .

Τυχαία βρήκα πώς

...
16.07.2013

Ήρθε το καλοκαιράκι και μαζί του ήρθαν και οι γνωστοί μας φίλοι, τα κουνουπάκια!!
Όταν όμως έχεις μωρά στο σπίτι αποφεύγεις όσο μπορείς τις κλασικές

...
07.06.2013

Όχι ότι χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για να πείσεις ένα παιδί να φάει παγωτό αλλά μόλις το είδα μου φάνηκε καταπληκτική ιδέα.

17.04.2013

Κάποια στιγμή αποφάσισα να φτιάξω χειροποίητο scrub σώματος και ψάχνοντας για συνταγές στο ίντερνετ ανακάλυψα ότι είναι πανεύκολο....

Σελιδα 1 απο 3

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom