(6 ψήφοι)

Χαρτονένιο σπίτι

Χαρτονένιο σπίτι

Ο άντρας μου είχε φαγωθεί.
- Θέλω να φτιάξω στο Μάριο (τον μεγάλο μας γιο) ένα σπιτάκι από χαρτόκουτο.
-Τι να το κάνει παιδί μου το χαρτονένιο σπιτάκι ο Μάριος?
-Τι να το κάνει? Εγώ έτσι έπαιζα μικρός.
- Και που θα το βάλεις?
- Στο σαλόνι.
- Καλά, φτιάξτο πρώτα και βλέπουμε...

Πάντα αρνητική σίγουρα λέει από μέσα του αλλά και μόνο η ιδέα ενός χαρτονένιου σπιτιού στο σαλόνι μου δεν ήταν και το καλύτερο μου.

Έψαχνε να βρει κούτες αλλά πουθενά, δεν χρησιμοποιούν πια μεγάλες κούτες για συσκευασίες. Έλα όμως που είναι και τυχερός και βρήκε μια τεράστια έξω από ένα μαγαζί με ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Μπήκε μέσα, την ζήτησε και του έδωσαν 2!!!
Το αποτέλεσμα :
Τις ενώσαμε (ναι πήρα και εγώ μέρος στο Project) την μια πάνω στην άλλη με 4 πηχάκια ξύλινα και αρκετή κολλητική ταινία. Στη συνέχεια κόψαμε με κοπίδι τα παραθυράκια, την πόρτα και τις πολεμίστρες. Βλέπετε δεν έγινε ένα απλό σπιτάκι, έγινε Πύργος!!!
Μετά τον βάψαμε και ζωγραφίσαμε απ' έξω τα βασικά. Το όνομα του ιδιοκτήτη, λίγα λουλούδια, ένα σκυλάκι.
Ο Μάριος το λατρεύει, είναι πολύ περήφανος για τον πύργο του, περνάει πολλές ώρες εκεί μόνος ή με τους φίλους του και εγώ τελικά θέλω να μείνει στο σαλόνι για αρκετό καιρό ακόμη μέχρι να μεγαλώσει και να μπορεί να παίζει και ο μικρός μας γιος εκεί. Πολλές ώρες παιχνιδιού με μηδενικό κόστος, λίγη φαντασία να έχεις και αρκετή όρεξη για δημιουργία.
Στην πορεία απέκτησε και έναν κροκόδειλο–φύλακα, γρασίδι για πάτωμα αφού σκέφτομαι μήπως φτιάξω και ένα μικρό κρεβατάκι για να κοιμάται εκεί. 

 

Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς μαζί μας τις δικές σας ιδέες για κατασκευές πατήστε ΕΔΩ

 

 

Σούλα Γολικίδου

Από μικρή της άρεσε να καταπιάνεται με κάθε είδους χειροτεχνία είτε αυτό ήταν καλλιτεχνικής φύσεως είτε είχε να κάνει με μαστορέματα του σπιτιού. Ανήσυχο πνεύμα με πολλή φαντασία αλλά και επιδεξιότητα. Με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δούλεψε για πολλά χρόνια δίπλα σε παιδιά μέχρι που μετά από λίγες ακόμη σπουδές κατέληξε να διδάσκει σε παιδιά. Ζει στο κέντρο της Αθήνας με τον άντρα της και τους δυο της γιους και όπως λέει και η ίδια από το 2010 που έγινε μαμά κάνει την πιο όμορφη δουλειά του κόσμου.

Top5
DIY

Είναι πανεύκολα στην εκτέλεσή τους και μπορείτε να τα

...

Εμείς τις αγαπάμε πολύ. Όλο το χειμώνα μ' αυτές την

...

Πόσες φορές είδες την φωτογραφία κάποιας διάσημης που

...

Ο άντρας μου είχε φαγωθεί.
-

...

Κοίτα να δεις τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος στα καλά

...

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom