(2 ψήφοι)

Rainbow Ice Dream

Rainbow Ice Dream

Όχι ότι χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για να πείσεις ένα παιδί να φάει παγωτό αλλά μόλις το είδα μου φάνηκε καταπληκτική ιδέα.

Γενικά λατρεύω να μπορώ να φτιάχνω πράγματα στα οποία μπορούν να με βοηθήσουν τα παιδιά. Ο μεγάλος γιος μου δηλαδή γιατί ο μικρός προς το παρόν αυτό που καταφέρνει καλά είναι να τα κάνει άνω κάτω. Άσε που τα παιδιά επίσης το λατρεύουν αυτό, άλλωστε τα κάνει να αισθάνονται πολύ δημιουργικά.

Στην συγκεκριμένη προσπάθεια είχαμε αρκετές απώλειες κατά την παρασκευή, είχαν κρεμαστεί και οι δυο πάνω μου και ζητούσαν απελπισμένα μια κουταλιά παγωτό ακόμα!!

Παίρνουμε λοιπόν μια μεγάλη συσκευασία παγωτό βανίλια και διάφορες γεύσεις ζελέ.

 

Τα ζελέ είναι αυτά που θα μας δώσουν και την χρωματική παλέτα του ουράνιου τόξου, αλλά και μια πιο ιδιαίτερη γεύση!! Κάτι σαν γεύση ουράνιο τόξο, γιαμι-γιαμι!

 

Ανακατεύουμε γύρω στις 3 μεγάλες μπάλες παγωτό με 3-4 κουταλάκια από τη σκόνη ζελέ και τοποθετούμε σε φόρμα, ιδανικά σε στενόμακρη του κέικ.

 

Αφήνουμε να παγώσει καλά και συνεχίζουμε με το επόμενο χρώμα, μέχρι να γεμίσει η φόρμα και να συμπληρωθούν όλα τα χρώματα.

 

Είναι πανεύκολο αλλά χρειάζεται λίγο υπομονή. Σερβίρετε και δείτε την έκπληξη στα πρόσωπα όλων.

 

Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει και η γεύση είναι υπέροχη!!!

 

Καλή επιτυχία!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σούλα Γολικίδου

Από μικρή της άρεσε να καταπιάνεται με κάθε είδους χειροτεχνία είτε αυτό ήταν καλλιτεχνικής φύσεως είτε είχε να κάνει με μαστορέματα του σπιτιού. Ανήσυχο πνεύμα με πολλή φαντασία αλλά και επιδεξιότητα. Με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δούλεψε για πολλά χρόνια δίπλα σε παιδιά μέχρι που μετά από λίγες ακόμη σπουδές κατέληξε να διδάσκει σε παιδιά. Ζει στο κέντρο της Αθήνας με τον άντρα της και τους δυο της γιους και όπως λέει και η ίδια από το 2010 που έγινε μαμά κάνει την πιο όμορφη δουλειά του κόσμου.

Top5
Cooking Time

Όταν το μικρό, γλυκό και χαριτωμένο σας παιδάκι είναι

...

Στα περισσότερα παιδάκια αρέσει να ανακατεύονται στην

...

Ας ξανασυστηθούμε: το επιστημονικό της όνομα είναι

...

Η μαρμελάδα είναι μια

...

Καλή χρονιά μαμάδες και μπαμπάδες! Πάνε και αυτά τα

...

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom