(3 ψήφοι)

Σήμερα γιορτάζεις...

Γράφει:
Σήμερα γιορτάζεις...

Για τις στιγμές που δεν θυμάμαι, αλλά σε ένιωθα.

Να με κρατάς στην αγκαλιά σου μόλις αντίκρισα το φως του κόσμου, να με φιλάς, να έρχεσαι να δεις αν κοιμάμαι, να πονάς κι εσύ μαζί μου όταν πονούσα, να με σηκώνεις ψηλά για να πιάσω κάτι που δεν έφτανα, να μου μαθαίνεις τον κόσμο, να απαντάς στις ακατάπαυστες ερωτήσεις μου, να με βλέπεις ως το πιο όμορφο και το πιο έξυπνο παιδί του κόσμου, να με καμαρώνεις καθώς μεγάλωνα...

Για τις στιγμές που θυμάμαι και σε ένιωθα.

Να φεύγω, πρώτη φορά, από κοντά σου, ν'αφήνω το χέρι σου για να πάω στο σχολείο. Να με ρωτάς αν διάβασα, να σου λέω ψέματα και να χαμογελάς. Να γυρνάω απ' το σχολείο και να μ' ακούς προσεκτικά, να μοιράζομαι μαζί σου τους φίλους μου, πότε χτύπησε η καρδιά μου, τι μας είπε η δασκάλα, με ποιον μάλωσα, τι έφαγα στο διάλειμμα. Να με ντύνεις για να πάω στο πρώτο πάρτι, να ξενυχτάς μαζί μου διαβάζοντας, να με βλέπεις να μεγαλώνω κι άλλο, να γίνομαι απ' το μικρό ανθρωπάκι που κράταγες στην αγκαλιά σου, ατίθασο παιδί στην εφηβεία. Να δέχεσαι να σε αμφισβητώ, να μαλώνουμε, να ανησυχείς και να φοβάσαι...

Κι ύστερα, να σε θυμάμαι πάντα και να σε νιώθω να με ζαλίζεις στα τηλέφωνα, να μην πιω πολύ, να οδηγώ προσεκτικά, να τρώω, να προσέχω τους ανθρώπους, να προσέχω πού δίνω την καρδιά μου.

Ίσως γιατί ποτέ κανείς δεν έδωσε την καρδιά του όπως την έδινες εσύ σε εμένα. Για εμένα.


Σήμερα γιορτάζεις. Για όλα όσα είπα μέχρι τώρα, για όλα όσα δεν γράφονται και για όλα όσα ξέρουν οι καρδιές μας, θα σου πω "σ'ευχαριστώ".

Γιατί είσαι πάντα κοντά μου, όπου και να 'σαι.

Γιατί αν δεν ήσουν εσύ δεν θα ήμουν εγώ.

Γιατί, αν δεν στο 'πα όσο έπρεπε τότε, άκουσέ το τώρα, μαμά:

Σ'αγαπώ.

 

 

{youtube}Ccs2rt0oSzQ|650|340{/youtube}

[photo]

[Drunk Athens]

BrightNote : Τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς. Ο χώρος κάτω από την ανάρτηση προσφέρεται γι' αυτό το σκοπό. Αλλά για όσους προτιμούν να αφήσουν ένα πιο προσωπικό σχόλιο ή μια ερώτηση, μπορούν να το στείλουν εδώ.

Bright Side Of Mom

Πολλές δόσεις μαμάς, λίγες μεζούρες πατρικό γέλιο, παιδικά χαμόγελα, λίγο τριμμένο rock'n'roll και φως. Ανακατέψτε καλά και άσπρο πάτο!

Top5
Mom 2 Mom

Μετά από πέντε χρόνια

...

«Καλό ταξίδι πολυαγαπημένη μας» έγραφε ένα απο τα

...
(Από τη
...

Βρέθηκα για πρώτη φορά στη

...

γράφει η Janie

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom