(4 ψήφοι)

Ένας σκοπός ανώτερος από εμάς | The Boss

Γράφει:
Ένας σκοπός ανώτερος από εμάς | The Boss

Ως (σχετικά) νέος πατέρας και (σχετικά επίσης) νέος άνθρωπος, έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά. Εκατομμύρια παιδιά δεν είναι τόσο τυχερά όσο το δικό μου και γι' αυτό αποφάσισα να βοηθήσω όσο μπορώ στην εξάλειψη της παιδικής θνησιμότητας, γιατί ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ

Δεν θεωρώ ιδιαίτερα «τιμητικό» το ότι πήρα την απόφαση αυτή αφού έγινα πατέρας, όμως «κάλιο αργά παρά ποτέ».

 

Θέλω να ελπίζω ότι υπάρχουν αρκετοί γονείς (ή μη) που θα γίνουν συνοδοιπόροι στο ταξίδι αυτό ή και σε άλλα παρομοια μονοπάτια βοήθειας προς τα παιδιά που δεν είναι τυχερά.

Είναι ανατριχιαστικό ότι μόνο το 2013, πέθαναν 800.000 παιδιά κάτω των 5 ετών από διάρροια λόγω έλλειψης καθαρού νερού, βασικών συνθηκών υγιεινής και ενός ασφαλούς σπιτιού. Αδιανόητο το μέγεθος, για την εποχή που ζούμε!

Είμαι θερμός υποστηρικτής του Παγκόσμιου Οργανισμού Save the Children (STC). Ένας από τους βασικούς στόχους του Οργανισμού είναι να εξαλείψει το ποσοστό των παιδιών που πεθαίνουν πριν την ηλικία των 5 ετών. Η κόρη μου είναι τεσσάρων ετών. Συνομήλικοι της πέθαναν ήδη ή θα πεθάνουν....

 

Η βοήθεια ΔΕΝ ΕΧΕΙ τιμή, έχει όμως τεράστια ΑΞΙΑ, αν αναλογιστούμε ότι με 3 Ευρώ γίνεται μια θεραπεία κατά της διάρροιας για ένα παιδάκι!

Λιγότερο από όσα κάνει μια κυριακάτικη εφημερίδα.

 

Η βοήθειά μου, παρέχεται μέσα από την σελίδα:
https://www.justgiving.com/Nikos-Papageorgiou

Δώστε μου και εσείς τη σπίθα σας!

NO KID BORN TO DIE.

Πιστέψτε το.

 

ΥΓ. Νίκος Παπαγεωργίου είναι το όνομα του Boss στα δημόσια έγγραφα.

 

save-children-1-500

 

 BrightStarsNote : Τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς. Ο χώρος κάτω από την ανάρτηση προσφέρεται γι' αυτό το σκοπό. Αλλά για όσους προτιμούν να αφήσουν ένα πιο προσωπικό σχόλιο, μια ερώτηση ή να μοιραστούν κάτι δικό τους, μπορούν να το στείλουν εδώ.

The Boss

Στην προεφηβική ηλικία, ο BOSS έφαγε μια πετριά ότι η μοίρα του ήταν να γίνει ο Έλληνας Bruce Springsteen ακούγοντας 100δες ώρες τα βινύλια του Αφεντικού, εξ ου και το προσωνύμιο που του κόλλησαν ο αδερφός του αλλά και διάφοροι άλλοι τελειωμένοι και παρομοίως αλαφροΐσκιωτοι φίλοι του. Δεν έχει αποφασίσει ακόμη βαθιά μέσα του αν η Ελληνική Μουσική Σκηνή την γλίτωσε οριστικά από δαύτον και πιστεύει ότι το απολύτως ερασιτεχνικό χαϊδολόγημα μιας 20χρονης Strat, μπορεί κάποτε να τον οδηγήσει στην κορυφή. Ως τότε, περνάει την ώρα του προσπαθώντας σε δύσκολους καιρούς να μεταφράσει το Πολυτεχνείο σε ένα ικανοποιητικό εισόδημα, ενώ συγχρόνως παίζει ατελείωτα με την κόρη του, βλέπει Θρύλο και ψάχνει να βρει ρούχα που να του κάνουν, κυρίως από συνοικιακά μαγαζιά εμπορίας κουρτινών. Επίσης μιλά πάντα σε τρίτο πρόσωπο, καθώς η μεγαλομανία του είναι τόσο ανίατη όσο και παράλογη. Born to run, baby!

Top5
Kid Rock

Της ...

- Μπιχλιμπίδα μου, χαμήλωσε λιγάκι την τηλεόραση......

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Η παραλία γεμίζει παιδάκια,

...

1. Ανακοινώστε ότι είναι ώρα για φαγητό.

2.

...

Τα παιδιά βλέπουν. Τα παιδιά πράττουν. Αυτό είναι το

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom