(4 ψήφοι)

Κερδίστε 3 βιβλία των εκδόσεων Ψυχογιός από το Christmas Kids Festival

Γράφει:
Κερδίστε 3 βιβλία των εκδόσεων Ψυχογιός από το Christmas Kids Festival

Με χαρά περιμένουμε το σαββατοκύριακο που έρχεται, 21 & 22 Δεκεμβρίου 2013 για το Christmas Kids Festival που θα γίνει στο Εμπορικό Κέντρο Smart Park στα Σπάτα. Στο διήμερο φεστιβάλ, τα παιδιά, αλλά και οι γονείς, θα γνωρίσουν μέσα από 41 μοναδικές βιωματικές δραστηριότητες τον πολιτισμό, τις τέχνες και τη δημιουργία.

Το Bright Side of Mom και το Christmas Kids Festival προσφέρουν σε τρεις τυχερούς αναγνώστες από ένα βιβλίο των εκδόσεων Ψυχογιός.

Τα τρία βιβλία είναι:

 

1. Μάικ ο Φασολάκης - Θα σε γαργαλήσω

 mike fasolakis1

 

2. Κοκκινοσκουφίτσα (με DVD) 

 kokkinoskoufitsa1

 

3. Βυθούγεννα  

vithougenna1

 

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας πατώντας ΕΔΩ αναφέροντας "Για το διαγωνισμό CKF".

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Τετάρτη 18/12 το βράδυ. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 19/12 στη fanpage του Bright Side of Mom στο Facebook και οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από το Christmas Kids Festival (Σάββατο και Κυριακή 10:00-18:00). Οι νικητές που μένουν εκτός Αθηνών θα παραλάβουν τα δώρα τους ταχυδρομικώς. 

 

Σκοπός του Christmas Kids Festival, είναι η χαρά να γίνει ένα βίωμα που κομίζει γνώση, δεξιότητες, και γνωριμία με ένα καινούργιο και σπουδαίο παιδοψυχαγωγικό πολυ-περιβάλλον!!! Τα παιδιά μας μέσα από την δημιουργική συμμετοχή και την ψυχαγωγία, μπορούν να κατακτήσουν μιαν άλλη πρόσβαση στην καλλιτεχνική έκφραση και τον κοινωνικό πολιτισμό. Ταυτόχρονα οι γονείς θα έχουν την δυνατότητα να περάσουν πραγματικά ευχάριστο και ποιοτικό χρόνο μαζί με τα παιδιά τους ανοίγοντας νέους ορίζοντες στα πιο ... παιΔικά μας Χριστούγεννα! Μια πληθώρα διαδραστικών και μη happenings που κάνουν τη μάθηση παιχνίδι και το παιχνίδι μάθηση.

Εδώ θα βρείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Christmas Kids Festival.

 

*A.M.

Bright Side Of Mom

Πολλές δόσεις μαμάς, λίγες μεζούρες πατρικό γέλιο, παιδικά χαμόγελα, λίγο τριμμένο rock'n'roll και φως. Ανακατέψτε καλά και άσπρο πάτο!

Top5
Kid Rock

Της ...

- Μπιχλιμπίδα μου, χαμήλωσε λιγάκι την τηλεόραση......

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Η παραλία γεμίζει παιδάκια,

...

1. Ανακοινώστε ότι είναι ώρα για φαγητό.

2.

...

Τα παιδιά βλέπουν. Τα παιδιά πράττουν. Αυτό είναι το

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom