Οι σχέσεις, εγώ και η μοναξιά

Oi-sxeseis-egw-kai-i-monaksia

 

Σχέσεις. 
Οι άνθρωποι, οι σχέσεις οι ισορροπίες.
Άραγε υπάρχει μυστικό; Και αν υπάρχει, μπορούν όλοι να το ακολουθήσουν;


Σίγουρα όχι... Άλλωστε θα ήταν πολύ βαρετό όλοι να μοιάζουν. Όλοι να χαμογελούν πλατιά και να αγαπιούνται!

Μου αρέσουν πολύ οι ανθρώπινες σχέσεις. Μου αρέσουν οι άνθρωποι. Όχι όλοι. Δεν ταιριάζω με όλους. Και δεν μπορώ να είμαι ίδια με όλους, δεν είμαι ιδιαίτερα διπλωματική σε αυτό.

Υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν την ίδια γλώσσα με μένα. Μπορούν να με νιώσουν χωρίς να πούμε πολλά. Χωρίς να έχουμε περάσει χρόνο μαζί. Μπορούν απλά να νιώσουν. Να επικοινωνούμε σε άλλο επίπεδο.
Υπάρχουν άνθρωποι που μ' αρέσει απλά να τους ακούω να μιλάνε. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να με ακούν. Και ομολογουμένως μιλάω πολύ!
Υπάρχουν και άλλοι που με κάνουν να γελάω δυνατά. Υπάρχουν εκείνοι που συμπαθώ. Εκείνοι που αγαπώ. Και εκείνοι που μου λείπουν πολύ.

Όλοι έχουν κάτι να μου δώσουν. Όλοι έχουν κάτι να τους δώσω εγώ. 

Είναι στιγμές που μου λείπουν οι σχέσεις. Εκείνες οι αληθινές σχέσεις που δεν χρειάζεται να χαμηλώνεις το βλέμμα σου. Δεν χρειάζεται δήθεν να χαμογελάς. Δεν χρειάζεται να κρύβεις την αλήθεια της ψυχής σου. Μου λείπουν οι άνθρωποι.
Αν και πολλές φορές η μοναξιά μου γέμισε από επικοινωνία πίσω από πλήκτρα. Άνθρωποι που μιλούν στην γλώσσα μου, ρε παιδί μου.

Τελικά θα ήταν καλύτερος ο κόσμος αν οι άνθρωποι ήξεραν το μυστικό! Θα ήταν καλύτερες οι σχέσεις. Θα ήμασταν καλύτερα εμείς.
Και είναι κάτι στιγμές που μου λείπει να νιώσω ο εαυτός μου, χωρίς να κρίνω και να κριθώ...

Μου λείπουν οι άνθρωποι. Οι όμορφες σχέσεις. 

Είναι στιγμές που γουστάρω τη μοναξιά μου. Την προτιμώ από σχέσεις που βασίζονται σε χάρτινα θεμέλια.

Είναι πάλι στιγμές που νιώθω πολύ τυχερή. Τυχερή γιατί έχω γνωρίσει ανθρώπους όμορφους. Στο μέσα τους! Έχω γελάσει δυνατά. Έχω αφήσει να μπούν στα δικά μου περίεργα μονοπάτια. Έχω νιώσει να με νιώθουν.

Οι σχέσεις είναι σπουδαίο πράγμα. Ειδικά όταν σου αφήνουν κάτι όμορφο. Οι σχέσεις είναι ένα πολύπλοκο παιχνίδι.
Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι οι περισσότερες σχέσεις είναι ψεύτικες. Και φοβάμαι πως μπορεί να είναι και έτσι! Και τότε πάλι αγαπώ τη μοναξιά μου. Κοιτώντας μία τις σχέσεις, μία εμένα και μια τη μοναξιά.

 

 

Ρεγγίνα Μπολιάντς

Ισχυρογνώμων και πολυλογού. Ευαίσθητη και αυστηρή. Δυναμική και σταθερή. Μα κυρίως "των άκρων". Παντρεύτηκε μικρή τον μεγάλο της έρωτα. Αργότερα βρήκε ακόμα μεγαλύτερο, τους δύο της γιους. Η μητρότητα την άλλαξε εντελώς, μεταμορφώνοντάς της σε mamareggina. Λατρεύει τον χειμώνα και τα μαγικά βραδιά του καλοκαιριού. Δεν αντέχει χωρίς επικοινωνία, φίλους και γέλιο. Ζει στον κόσμο της και γουστάρει εκεί. Ονειρεύεται σαν παιδί και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει περήφανη για όσα έκανε.

Top5
Οικογένεια και σχέσεις

...γιατί πολύ «απλά», ο παππούς πέθανε. Δεν «έφυγε»,

...

Οι άνθρωποι που εργάζονται με ηλικιωμένους μπορούν να

...

"Πρόσεχε τον άνθρωπο που κάνει υπομονή. Μια

...

Αγαπητοί μου γονείς,

Αυτό το γράμμα έρχεται

...

Λένε ότι ως μαμά μπορώ να τα καταφέρω άριστα με την

...

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom