(8 ψήφοι)

Μια πρόσκληση, μα τι πρόσκληση!

Γράφει:
Μια πρόσκληση, μα τι πρόσκληση!

«Το προσκλητήριο, μου έπεσε απ'τα χέρια, όχι δε γίνεται δεν είναι δυνατόν».

Πόσες φορές δεν έχουμε λάβει πρόσκληση για γάμο, εκδήλωση κλπ αλλά είναι τόσο χλωμή και κρύα που μας αποτρέπει να πάμε. Η επιτυχία του επόμενου σας event, ξεκινά από το ευφυές προσκλητήριο. «Ακούτε μένα», που έλεγε και ο Γκμοχ και πάρτε ιδέες από μια πρόσφατη πρόσκληση που «ένας γνωστός μου» έστειλε:

 

«Συντρόφισσες και Σύντροφοι. Συναγωνίστριες και Συνοδοιπόροι.

Εργάτριες, γαζώτριες, αγρότες, φοιτητές, άνεργοι ως επί το πλείστον, αλλά και εσύ Μήτσο που δουλεύεις.

Είναι μόνο λίγο καιρό που το Μνημόνιο 3 (ή 4;) έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Ο Αντώνης-πιάσε-τοίχο-θα-ζμπρώξω-Σαμαράς προαναγγέλλει την Σωτηρία (Μπέλλου) της Πατρίδος ενώ ο καπετάν Αλέξης-ευτυχώς-δεν-κυβερνάω-Τσίπρας μας προτρέπει σε ανυπακοή. Σε στιγμές εθνικάς κρισίμους, αποφασίστηκε από σύσσωμη την Οικογένεια μας, να προχωρήσομεν σε έναν σεμνόν εορτασμόν, ελληνιστί πάρτυ.

Προ ολίγων ημερών, μαζέψαμε όλα τα λεφτά που έχουμε και αφού εξαιρέσαμε τον κουμπαρά που η κόρη μας εθελοντικώς προσέφερε, μισό κόκαλο της σκυλίτσας μας γιατί δεν κάνει για σούπα και ένα κουμπί που βρήκα σε μια τσέπη, κάναμε ένα λιτό κομπόδεμα, που με την κατάλληλη διαχείριση από τον Αρχηγό της οικογένειας (ΕΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ) πιστεύουμε πως θα φτάσει. Πιο αναλυτικά:

• Για το στόμα:
Το γεύμα θα είναι συλλογή ιδεών, γευστικών πειραματισμών και στάνταρ σπεσιαλιτέ της συζύγου μου, πάντα με άρωμα Ελληνικό και με προσεγμένη την πρόσθεση αλλοδαπών επιλογών στο μενού. Τυριά, αλλαντικά, οίνος και ηδύποτα πλαισιώνουν με θέρμη τέτοιες σεμνές προσπάθειες.

• Στο σβέρκο:
Θα σας κάτσει η μικρή μας κόρη, καθώς έχει ήδη εκπαιδευτεί σε στρατόπεδα Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν και μπορεί πλέον άνετα να διαλύσει τα πάντα.

• Το στομάχι:
Θα σας το κάνει τούμπανο ο υπογράφων, εκτοξεύοντας σχόλια, αστεία, συνθήματα και άλλα μικροαντικείμενα από τας συλλογάς των πιο καλών μαστόρων του είδους.

Μεταξύ φαγητού και γλυκού θα αναγνωστεί το ποίημα «Τι κι αν είσαι παιδαράς, εμένα μου αρέσει ο Αντώνης Σαμαράς», μια ιστορία που μπλέκει δημιουργικά την πολιτική με την ποίηση και τον έρωτα και ΔΕΝ το απάγγειλε πρώτη φορά η Άννα Βίσση.

Μουσική Επιμέλεια: Petros Gaitanos & the XA band. Τρίο κλαρίνο: Κασιδιάρα ψυχή και οι Αγράμματοι.

Ένδυμα: Σκελέα & φουστανέλα, ή κολάν & γκέτες.

 

Φιλικά,
Ο Αρχηγός της Οικογένειας
P, GM, CEO, CFO, COO FAMILY CORP.

 

ΥΓ.1 Η Πρόσκληση αυτή είναι αυστηρά προσωπική. Αν θέλετε να συνοδεύεστε από άτομο που ΔΕΝ θα λάβει την πρόσκληση, παρακαλώ όπως έχετε μαζί σας την Ληξιαρχική πράξη γάμου.
ΥΓ.2 Όσοι δεν έρθετε, να σας πάρει τηλέφωνο ο Σόϊμπλε και να θέλει δανεικά και να 'ναι και τέλος του μήνα.
ΥΓ.3 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ την παρουσία σας σύντομα, για να πάω το Σάββατο Σουπερμάρκετ.
ΥΓ.4 ΠΩΛΕΙΤΑΙ FIAT PUNTO '84, ατρακάριστο 345.000χλμ, στην τιμή τα πατάκια, δώρο το τασάκι.
ΥΓ.5 ΑΓΟΡΑΖΩ οτιδήποτε σε χρυσό, δόντια, σφραγίσματα, κοσμήματα, καδένες, τιμαλφή, πολύτιμους λίθους, φυλακτά και σε οποιαδήποτε κατάσταση. Ελάτε για μια εκτίμηση χωρίς καμία υποχρέωση. Μετρητά άμεσα – κρατική άδεια. Επαγγελματίες-έμποροι, καλέστε μας για συνεργασία. Τηλέφωνο 21932839203, Διεύθυνση Μαυραγοριτών 69, το πορτάκι προς τον κήπο. Το κουδούνι γράφει «Ξένες Γλώσσες».

 

Όπως καταλαβαίνετε ένα τέτοιο προσκλητήριο μπορεί να καλύψει τα κενά ή τις ατέλειες της εκδήλωσής σας. Και αν ακόμα νομίζετε ότι η έμπνευσή σας είναι ακατοίκητο νησί του Ειρηνικού, το μολύβι που θα αρχίσει να τρέχει στο χαρτί, ίσως σας εκπλήξει ευχάριστα.

Καλή διασκέδαση.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

The Boss

Στην προεφηβική ηλικία, ο BOSS έφαγε μια πετριά ότι η μοίρα του ήταν να γίνει ο Έλληνας Bruce Springsteen ακούγοντας 100δες ώρες τα βινύλια του Αφεντικού, εξ ου και το προσωνύμιο που του κόλλησαν ο αδερφός του αλλά και διάφοροι άλλοι τελειωμένοι και παρομοίως αλαφροΐσκιωτοι φίλοι του. Δεν έχει αποφασίσει ακόμη βαθιά μέσα του αν η Ελληνική Μουσική Σκηνή την γλίτωσε οριστικά από δαύτον και πιστεύει ότι το απολύτως ερασιτεχνικό χαϊδολόγημα μιας 20χρονης Strat, μπορεί κάποτε να τον οδηγήσει στην κορυφή. Ως τότε, περνάει την ώρα του προσπαθώντας σε δύσκολους καιρούς να μεταφράσει το Πολυτεχνείο σε ένα ικανοποιητικό εισόδημα, ενώ συγχρόνως παίζει ατελείωτα με την κόρη του, βλέπει Θρύλο και ψάχνει να βρει ρούχα που να του κάνουν, κυρίως από συνοικιακά μαγαζιά εμπορίας κουρτινών. Επίσης μιλά πάντα σε τρίτο πρόσωπο, καθώς η μεγαλομανία του είναι τόσο ανίατη όσο και παράλογη. Born to run, baby!

Top5
Daddy Cool

«Της καλομάνας το παιδί, το πρώτο να 'ναι κόρη» έλεγε ο

...

« Με λένε Γιώργο Χ., και είμαι 40 χρονών. Είμαι

...

«Το προσκλητήριο, μου έπεσε απ'τα χέρια, όχι δε γίνεται

...

«Που τους πας αυτούς στο σκυλάδικο;» λέει η γυναίκα μου

...

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom